Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
tomazin s kod si ti drgac???? :whistle: :krneki:

sa vukojebine

Objavljeno
tomazin s kod si ti drgac???? :whistle: :krneki:

1,5km iz centra proti Laškem, kraj Polule. s kot si pa ti? :whistle:

še ima kdo takšen problem da nemore na msn prit. trenutno

ja js pred kakšnima 2 urama nism mogu nikakor gor pridet.. zdej pa dela normaln ;)

Objavljeno
številke samo da prebutaš iz enega na drugega

še ima kdo takšen problem da nemore na msn prit. trenutno

meni prej ni šlo gor

Kak si to mislo da bi številke lepo gor spravo da se nič ne bi vidlo da bi potem lahko registriral? Pa kolko hoče za okvir? sta pa si okvirja zelo podobna samo kurac ko sigurno ne paše da bi menjal, številke pa ne vem kak bi naredo da se ne bi vidlo...

Objavljeno
meni prej ni šlo gor

Kak si to mislo da bi številke lepo gor spravo da se nič ne bi vidlo da bi potem lahko registriral? Pa kolko hoče za okvir? sta pa si okvirja zelo podobna samo kurac ko sigurno ne paše da bi menjal, številke pa ne vem kak bi naredo da se ne bi vidlo...

masine ne mors kr tak gor dat....ma drugac nosilce...za stevilke pa gre,sem mel isti namen,samo z denarjem ni slo skozi,ker je 125ka ribnala...

Objavljeno

Potem resno verjameta v to, da bi šlo številke na oni okvir menjat pa da bi prišo skozi tehničnega s tem pa si registriral motor? Potem bi jo kupil ja :)

Objavljeno
1,5km iz centra proti Laškem, kraj Polule. s kot si pa ti? :whistle:

jst sm ok.sentjurja-dramlje drgac pa ceu dan skor vozo tam prot laskem pa do hrastnika :krneki: O:-) cudn da te se enkol nism vido :?

Objavljeno
Potem resno verjameta v to, da bi šlo številke na oni okvir menjat pa da bi prišo skozi tehničnega s tem pa si registriral motor? Potem bi jo kupil ja :)

resno te napizdujeta ja :D

Objavljeno
jst sm ok.sentjurja-dramlje drgac pa ceu dan skor vozo tam prot laskem pa do hrastnika :krneki: O:-) cudn da te se enkol nism vido :?

hehe, se zgleda vedn zgrešima :rolleyes:

Objavljeno
http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1904262#

Evo tu še ena rs250, sam mislim, da je že bla omenjena tu na forumu.

ma daj prvo kot prvo je totalno neprijazen po telefonu, ta motor se je pred tremi dnevi prodajal ko je en nujno rabo denar in bi jo takoj vzel pa je nisem videl ker sem delal ko sem prišel z dela pa je že bila prodana, prodal jo je za 1.100 € zdaj jo je pa novi lastnik pač gor vrgo in je pod 1.500 € ne da (saj nič slabega, zakaj pa ne bi probal zaslužit če se morda da) ampak motor bo treba čez kakšen 3000 km delat generalko, podrsan tank pa še lastnik ta nov laže ker piše nova guma pa ketn set (ketn set je bil menjan lani februarja, guma pa lani avgusta)

Objavljeno (popravljeno)

hvala lepa vsem :D

aja pa teorijo sem danes naredo :D

@brodar: če boš ti številke pretolkel od 125ke na 250ko boš tehničnega naredo samo po vezah, oni na tehničnem ne sme videt motorja, pa policaj te tud ne sme vstavit :D

Popravljeno . Popravil frk
Objavljeno (popravljeno)
hvala lepa vsem :D

aja pa teorijo sem danes naredo :D

@brodar: če boš ti številke pretolkel od 125ke na 250ko boš tehničnega naredo samo po vezah, oni na tehničnem ne sme videt motorja, pa policaj te tud ne sme vstavit :D

ma ne saj ne bom to delal, ne gre tak kot bi htel pa ko jebe da bom mel samo probleme s tem... bom raje našel kak drug motor pa kupil kaj bolj pametnega :)

P.S.: čestitke še za CPP

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
sem klical ja, papirjev nima ne torej ne gre registrirat, motor je pomoje vreden tega denarja in bi ga mel za pisto samo kurac potem spet nič nimam tak za vozit na pistah pa najbrž tudi ne bom toliko...

pa kako nima folk paperjev!?

pa kaj so to pol ukradeni motorji? če nima paperjeve je ta motor komot ukraden kjerkoli... lohka tud v italiji recimo

točno tako.

če te ustavi policaj ki ve kolk je ura si ga po domače povedano zelo najebal :)

Objavljeno

frk tud z moje strani vse najbolš`

:beer2: :beer2: :beer2:

Objavljeno

frk, še od mene vse naj naj pa d boš pazil na zeleni stroj :beer2:

Objavljeno

Še od mene :worship:

Objavljeno

enako od mene.. :kva2:

Objavljeno
mam ja

ma ne ubistvu ma papirje sam so hrvaški drugače ji pa nč ne manjka sam noče mi dat iskre.

Mislu sm jo met pa za piste sam kaj k noče dat iskre. Vs štrom dela use sam iskre pa ne da...cinšpula pa svečka je OK.

jo prodajaš kj po delih? :D rabm par stvari :D hehe

vse najboljše tud z moje strani

tudi z moje :)

Objavljeno
jo prodajaš kj po delih? :D rabm par stvari :D hehe

Ja,ja kr kup še ene tačke z nosilci vred, bova nardila dirkalne, da jih nauš potrgov letos na pisti hehehe :D

Objavljeno
Ja,ja kr kup še ene tačke z nosilci vred, bova nardila dirkalne, da jih nauš potrgov letos na pisti hehehe :D

eh, sj k sm na tački se m itak notr posprav :P tko da ni panike :D

Objavljeno

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsak drek zdej že repa na Koroškem ... Yamakashi je začno vse, zdej vsi ponavlajo za njmo :headbang: :headbang:

Ewo, en mali (15 let) KLIK

Objavljeno
AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsak drek zdej že repa na Koroškem ... Yamakashi je začno vse, zdej vsi ponavlajo za njmo :headbang: :headbang:

tale mulc snema že ene 3 leta :D

Objavljeno

poznam miljon slovenskega folka k ma ene kurčeve bande k "žagajo"

že uni k znajo žagat mi grejo na kurac...sploh pa eni fantki stari 17 let, ki izpadajo iz družbe ;)

ne pluvaj po drugih če si sam isti, da ne rečem še 100x slabši..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!