Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
poznam miljon slovenskega folka k ma ene kurčeve bande k "žagajo"

že uni k znajo žagat mi grejo na kurac...sploh pa eni fantki stari 17 let, ki izpadajo iz družbe ;)

ne pluvaj po drugih če si sam isti, da ne rečem še 100x slabši..

A boš spt ti začno al ka, pol boš pa spt tsti ki se mu godi največja krivica ... joj joj

Mi vsaj ne govorimo o pičkah pa avtonih, pa underground koroški :worship: AMERIKA!!!!!!!! :lol1:

Objavljeno
A boš spt ti začno al ka, pol boš pa spt tsti ki se mu godi največja krivica ... joj joj

Mi vsaj ne govorimo o pičkah pa avtonih, pa underground koroški :worship: AMERIKA!!!!!!!! :lol1:

nobena krivica se mi ne godi...

pač on je preveč veseu z undrgraundom..ti si pa preveč obremenjen z rezanjem žil...požigranjem tablet...itd itd...pač dob se s svojimi "moštvenimi soigralci" pa se lepo zafiksejte skupi pa en drugmu krožno režite žile pa mal fuknene muske zaigrajte pa bo najbolš :worship:

Objavljeno

Je rek izapdajo iz družbe :lol1: :evilgrin:

Objavljeno
nobena krivica se mi ne godi...

pač on je preveč veseu z undrgraundom..ti si pa preveč obremenjen z rezanjem žil...požigranjem tablet...itd itd...pač dob se s svojimi "moštvenimi soigralci" pa se lepo zafiksejte skupi pa en drugmu krožno režite žile pa mal fuknene muske zaigrajte pa bo najbolš :worship:

I must be EMO :P

Sicer se pa ne drogiram pa nič, pijem ga sam ;)

Pa tut nimam nobenga kolega kose drogira ;)

Ne ocenjuj folka predn da ga ne spoznaš, a prav?

Rajš grema skup v pičke, ker zdej je fina roba na sceni ;)

Objavljeno (popravljeno)
I must be EMO :P

Sicer se pa ne drogiram pa nič, pijem ga sam ;)

Pa tut nimam nobenga kolega kose drogira ;)

Ne ocenjuj folka predn da ga ne spoznaš, a prav?

da si emo me ne moti..nič na teb me ne moti, RAZEN tega da si se v tega mulca spotaknu in se smejiš njemu in njegovi muski...realno gledano..slovenska glasbena scena je v največjem kurcu kar je možn...da vas "tanajmlajših" iz katerih res nikoli ne bo nič ne omenjam. tudi jaz bi biu rossi pa jbg ne morm bit...

prot teb nimam nč..kukr te spremlam kle na forumu si fajn fante...sam tale izjava me je pa zmotla...ker se lih TI v enga spotakneš k si IDENTIČN sam v drugi zvrsti muske..predstavli si kako se pol teb smejijo...

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
da si emo me ne moti..nič na teb me ne moti, RAZEN tega da si se v tega mulca spotaknu in se smejiš njemu in njegovi muski...realno gledano..slovenska glasbena scena je v največjem kurcu kar je možn...da vas "tanajmlajših" iz katerih res nikoli ne bo nič ne omenjam. tudi jaz bi biu rossi pa jbg ne morm bit...

prot teb nimam nč..kukr te spremlam kle na forumu si fajn fante...sam tale izjava me je pa zmotla...ker se lih TI v enga spotakneš k si IDENTIČN sam v drugi zvrsti muske..predstavli si kako se pol teb smejijo...

Ah, js sm ga omeno, ker je to največji frajer davč okrog a ne ;)

Če bi ga poznav bi vedo o čem govorim, mal na živce mi pa gre, ker kr vsi ponavlajo za Yamakashijo pa na začetko komada omenjajo neko Koroško ko da bi bla boga batina ...

A bo kaj z pičkami al ne :D

Trenutno je najbolš roba :P

Objavljeno

sej si panx razbi mu pičko pa bo heheheh joke

Objavljeno

a še kermu dons msn ne dela?

Objavljeno

Men dela :)

Kdo je od enga gištela s papirji govoru? za kok € se to gre? približno? :whistle:

Objavljeno
omenjajo neko Koroško ko da bi bla boga batina ...

pač je iz tistga konca, in bo predstavlov svoj kraj :) da se ve iz kje je. čist običajno :)

Men dela :)

tudi meni :)

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :worship: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

no ja od reparjev je men dobr sam

Slon in sadež

in pa Trkaj... ostali so mi kr neki .)

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :worship: :yea1: :yea1: :yea1:

hahahaha :D

no ja od reparjev je men dobr sam

Slon in sadež

in pa Trkaj... ostali so mi kr neki .)

Meni pa je dober Nikolovski, potem Trkaj, Zlatan Čordić (Zlatko), Eyeceeou (Ico), Ezgeta (Izi-G) in še kdo :)

Objavljeno
hahahaha :D

Meni pa je dober Nikolovski, potem Trkaj, Zlatan Čordić (Zlatko), Eyeceeou (Ico), Ezgeta (Izi-G) in še kdo :)

izi-g ma kšne take komade da dol padeš :D smešni za crknt :D

Objavljeno

pa sej to ni res :headbang: dons k se sploh namena vozt nism meu...zdej sm pa motor razbu :cry: :cry:

Objavljeno
pa sej to ni res :headbang: dons k se sploh namena vozt nism meu...zdej sm pa motor razbu :cry: :cry:

boooga honda :P nebom reko, da upam da je s tabo vse vredu, ker to tak vidim da je ce tu pises :) mislim, hvala bogu da je no! Kaj pa je blo drgac, pa kaj je razbito?

Jaz pa sem danes se zelvo kupo, tak da zdaj mam od opreme vse :)

Objavljeno

bed

Objavljeno

ja po taki vaški cesti sm se pelo 12km od doma pa je blo ful sudra na cest pelo sm se ene 40km pa tak na ovinku zaceu mal premzat pa je zadn becikl spodnesl se sploh zavedo nism kdaj sm na tla pado:S pa mal drseu po cesti pol me pa pod pastirsko ograjo 1 m nizi dol na nivo vrgl :cry: cepro men ni nc vsaj zej mi si ne sam je pa na motorju cela desna stran...nato poklicem policijo zato kr je pac motor kasko zavarovan ce rabim zapisnik...prideta zlo prijazna policaja in mi poveta ce hocem zapisnik da je kazen 50.000 sit in 5 kazenskih tock to sm pol odklono tak da sta mi dala sam pihat pa pregled dokumentov tok da je zabelezen na policiji...zej sm pa motor pelo na uradni servis da bojo skup potegnal skodo ki bo ziher znasala od 500€ do 1000€ :headbang:

Objavljeno
ja po taki vaški cesti sm se pelo 12km od doma pa je blo ful sudra na cest pelo sm se ene 40km pa tak na ovinku zaceu mal premzat pa je zadn becikl spodnesl se sploh zavedo nism kdaj sm na tla pado:S pa mal drseu po cesti pol me pa pod pastirsko ograjo 1 m nizi dol na nivo vrgl :cry: cepro men ni nc vsaj zej mi si ne sam je pa na motorju cela desna stran...nato poklicem policijo zato kr je pac motor kasko zavarovan ce rabim zapisnik...prideta zlo prijazna policaja in mi poveta ce hocem zapisnik da je kazen 50.000 sit in 5 kazenskih tock to sm pol odklono tak da sta mi dala sam pihat pa pregled dokumentov tok da je zabelezen na policiji...zej sm pa motor pelo na uradni servis da bojo skup potegnal skodo ki bo ziher znasala od 500€ do 1000€ :headbang:

Zakaj že?Ker so cestarji nesposobni? :trance_33_sleep:

Objavljeno

cjeeee kaki beed. Sam kak pa to, da taka velika skoda? kaj se je hin razn plastik? Pa to, da je kazn 200€ mi tui ni cist logicno zakaj, al je to s5 tista njihova finta, da nisi prilagodil hitrosti razmeram..

Objavljeno
Zakaj že?Ker so cestarji nesposobni? :trance_33_sleep:

zato kr sm povzrocil prometno nesreco ceprav je samo materialna skoda sej sm tak odklono zapisnik...ze bom vido ka mi bo zavarovalnca rekla... :ninja:

Objavljeno
cjeeee kaki beed. Sam kak pa to, da taka velika skoda? kaj se je hin razn plastik? Pa to, da je kazn 200€ mi tui ni cist logicno zakaj, al je to s5 tista njihova finta, da nisi prilagodil hitrosti razmeram..

tako je :)

Objavljeno (popravljeno)

Sej nima veze.. če maš kasko boš dobu skor vse vrnjeno kakrkol obrneš..da le nis pijan, to je važn :rolleyes:

edit: aja, ni zapisnika.. hmm, pol pa nevem.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno (popravljeno)

sej polcaj reku da tud ce se nism velik prpelo da je v vsakem primeru neprimerna hitrost tui ce bi se pelo 10 pa da bi me vrgl...sej tocn na kraj nesre jih tko nism pelov k pol na koncu sm vido da tista cesta bi mogla ubistvu bit zaprta samo je biv znak stran obrnjen ob cesti pa so se vsi vozl bi mi se zato kazn napiso po pa tak bi zih biu ob izpit :krneki:

ja je reko da tud brez zapisnika lahk urejam na zavarovalnici pa se sm tak 0.00 pihov

Popravljeno . Popravil payback
Objavljeno

zdaj pa rabim mojstre pfotoshopa :D

ce bi mi lahko lepo prosim zadek od R6tke, dali na suzukija...pa tak cimbolj realno, glede na to, kak potekajo linije itd.

Najlepsa hvala :)

gsx-r600k4blaahvid500.jpg

06r6.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!