pehy Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ja hvala lepa vsem brodar v petek častim Evo še z moje strani: VSE NAJBOLJŠE! Sn ti mislo zadnjič voščit, samo ti pol nisem :D . Ti bom v petek, ko bo žirafa pred mano :D. Mi smo ob 13.10 fertik, boma z Brodarjem v Holmesu kr rezervirala plac pa šparala za tebe, ko prideš ob 14.00. Samo ta rezervacija stane 12 € (kolko pač stane žirafica). :D
Gixxer Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 folk kaj pa to, ko grem dans v autocommerce, in majo totalno znizanje, aprilia RSV Mille, crnozlata, brembo, ohlins, itd., znizano na 8900€. NOVA seveda :D :D :D samo dve se majo, ki morta it pac vun, ker pridejo nove :D ce bi mel dnar, bi sal zaj po njo :D
k0ci Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ja po taki vaški cesti sm se pelo 12km od doma pa je blo ful sudra na cest pelo sm se ene 40km pa tak na ovinku zaceu mal premzat pa je zadn becikl spodnesl se sploh zavedo nism kdaj sm na tla pado:S pa mal drseu po cesti pol me pa pod pastirsko ograjo 1 m nizi dol na nivo vrgl :cry: cepro men ni nc vsaj zej mi si ne sam je pa na motorju cela desna stran...nato poklicem policijo zato kr je pac motor kasko zavarovan ce rabim zapisnik...prideta zlo prijazna policaja in mi poveta ce hocem zapisnik da je kazen 50.000 sit in 5 kazenskih tock to sm pol odklono tak da sta mi dala sam pihat pa pregled dokumentov tok da je zabelezen na policiji...zej sm pa motor pelo na uradni servis da bojo skup potegnal skodo ki bo ziher znasala od 500€ do 1000€ :headbang: vidiš že tu si zajebal ker si odklonil zapisnik,...................... kot vidim si mladoleten, se pravi bi šel čez brez kazni in točk ampak z sodnikom za prekrške......ti bi lepo slikal kraj nesreče z vseh zornih kotov in to imel kot dokaz na sodišču, to, da ni bilo znaka da je cesta zaprta ni tvoja krivda, za to naj poskrbijo drugi.... pri sodniku bi kvečjemu dobil opomin, ali pa še to ne ker to ni tak prekršek kjer bi komu naredil škodo ali prekršil CPPje, bi pa v vsakem primeru prišel ceneje čez, tudi če bi moral plačat teh 200€ in dobiti 5 pik, poglej koliko imaš sedaj škode na motorju in preračunaj :yes: tudi če se ti zgodi nesreča moraš ohraniti trezno glavo in logično razmišljati
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Zakaj že?Ker so cestarji nesposobni? :trance_33_sleep: točno tako 200€pa 5pik je kazen... moj sošolc je meu z avtom isti problem... ampak on ima odvetnico ki piše pritožbe in zadevo bo tok cajta zavlačevala dokler le ta ne zastara.
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 sej polcaj reku da tud ce se nism velik prpelo da je v vsakem primeru neprimerna hitrost tui ce bi se pelo 10 pa da bi me vrgl...sej tocn na kraj nesre jih tko nism pelov k pol na koncu sm vido da tista cesta bi mogla ubistvu bit zaprta samo je biv znak stran obrnjen ob cesti pa so se vsi vozl bi mi se zato kazn napiso po pa tak bi zih biu ob izpit :krneki: ja je reko da tud brez zapisnika lahk urejam na zavarovalnici pa se sm tak 0.00 pihov fora da morš ti prilagodit vožnjo razmeram. Če se je treba peljat 5km/h pa vozi pač 5km/h tudi če je 90 omejitev ;) drgač pa se mi zdi da ti škodo poslikaj in nesi na zavarovalnico se mi zdi da bi kasko mogu uveljavit. Vsaj men je takrat fotr tko reku, da zakaj smo sploh zapisnik šli delat... poznam primere ko ni bilo nič policije vmes, zadevo so le na zavarovalnico dal in so dobil kasko...
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 vidiš že tu si zajebal ker si odklonil zapisnik,...................... kot vidim si mladoleten, se pravi bi šel čez brez kazni in točk ampak z sodnikom za prekrške......ti bi lepo slikal kraj nesreče z vseh zornih kotov in to imel kot dokaz na sodišču, to, da ni bilo znaka da je cesta zaprta ni tvoja krivda, za to naj poskrbijo drugi.... pri sodniku bi kvečjemu dobil opomin, ali pa še to ne ker to ni tak prekršek kjer bi komu naredil škodo ali prekršil CPPje, bi pa v vsakem primeru prišel ceneje čez, tudi če bi moral plačat teh 200€ in dobiti 5 pik, poglej koliko imaš sedaj škode na motorju in preračunaj :yes: tudi če se ti zgodi nesreča moraš ohraniti trezno glavo in logično razmišljati jah kljub temu da je mladoleten točke lahko dobi ;) @payback še vedno se pa strinjam da si naredu napako ker si odklonil zapisnik. Če ne druzga bi lahko zadevo pol poslikal, in dal advokatu da ti spiše pritožbe in bi se zadeva vlekla in vlekal... v vsakem primeru sprejmi zapisnik, ker karkoli bi naredu in imaš kasko morš sprejet to kazen. Ne vem zakaj sploh imaš kasko če takrat ko ga lahko izkoristiš, ga ne izkoristiš ?!
payback Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ma ja se mi policaj reko da da ce cem zapisnik rabm pac kazn plazat pa tocke dobim pa je reko da bols da nic ne delam...kr mi reko da zavarovalnica ne sme mnda nc komplicirat kr pac tak pise na polici da ni potreben zapisnik(sam to tak vem da bojo komliciral da bi cim manj placal oni) sam motor je itq kasko zavarovan ce jih pa kj zanima majo pa zaznamek na policiji pa da so mi dal pihat idt.. zdej jst bom placo prek kaska samo odbitno franžiso ki bo znasala 8% od nastale skode in upam da bo to slo brez zepletov :krneki:
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ma ja se mi policaj reko da da ce cem zapisnik rabm pac kazn plazat pa tocke dobim pa je reko da bols da nic ne delam...kr mi reko da zavarovalnica ne sme mnda nc komplicirat kr pac tak pise na polici da ni potreben zapisnik(sam to tak vem da bojo komliciral da bi cim manj placal oni) sam motor je itq kasko zavarovan ce jih pa kj zanima majo pa zaznamek na policiji pa da so mi dal pihat idt.. zdej jst bom placo prek kaska samo odbitno franžiso ki bo znasala 8% od nastale skode in upam da bo to slo brez zepletov :krneki: to je pa res. To se tud men zdi da ne bi smeli komplicirat. Pač padec je biu, pijan nisi bil... zadeva zaključena naj plačajo. Si mel veliko srečo da si naletel na prijazna in fer policaja.
k0ci Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 a zakaj pa nisi že prej tko povedal :OK: potem pa ja to je pa res. To se tud men zdi da ne bi smeli komplicirat. Pač padec je biu, pijan nisi bil... zadeva zaključena naj plačajo. Si mel veliko srečo da si naletel na prijazna in fer policaja. točno tako ja :yes: ker če to ne velja ne vidim poante imeti kasko :?
NejcZ Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) Pizda, eni k mamo redno probleme z razbijanjem bi kr rabl kasko :rolleyes: Kolk to nanese za en let za 125cc motor?! Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil NejcZ
Čamac Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 zdaj pa rabim mojstre pfotoshopa :Dce bi mi lahko lepo prosim zadek od R6tke, dali na suzukija...pa tak cimbolj realno, glede na to, kak potekajo linije itd. Najlepsa hvala :) nikakor ne bi pasal zadek gor :D Aja drugače pa fantje jaz že vem barvo pa poslikavo pa nalepke, kakršno hočem met na aprilii :) tak da če bo bo nakupu ostalo kaj denarja viška, gre takoj na špricanje pa delanje nalepk :)
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 fora da morš ti prilagodit vožnjo razmeram. Če se je treba peljat 5km/h pa vozi pač 5km/h tudi če je 90 omejitev ;) Hja, vrjetn mi bo ptič, ki prleti nasprot povedov, da je v naslednmu ovinku en delovc mal spau oz. da je pesk? Butast je ta zakon :slap: Pizda, eni k mamo redno probleme z razbijanjem bi kr rabl kasko :rolleyes: Kolk to nanese za en let za 125cc motor?! Nevem kok majo ostali,mene pride 1010€ točn...Upam, da bo letos kej bonusa :whistle:
R1FREAK Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 folk kaj pa to, ko grem dans v autocommerce, in majo totalno znizanje, aprilia RSV Mille, crnozlata, brembo, ohlins, itd., znizano na 8900€. NOVA seveda :D :D :D samo dve se majo, ki morta it pac vun, ker pridejo nove :D ce bi mel dnar, bi sal zaj po njo :D Si šel mogoče tam ob enih 14:30, pa tam vzadaj preko Pobrežja? Ker sem vido enga gixerja tam, se je peljal proti ptujski. Sem bil tam danes tudi, sam jas sem šel po olje.
payback Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Pizda, eni k mamo redno probleme z razbijanjem bi kr rabl kasko :rolleyes: Kolk to nanese za en let za 125cc motor?! aia, :krneki: ja no jst sm prvic pado na motorju...pa se to je blo prevc :cry:
NejcZ Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Hja, vrjetn mi bo ptič, ki prleti nasprot povedov, da je v naslednmu ovinku en delovc mal spau oz. da je pesk? Butast je ta zakon :slap: Nevem kok majo ostali,mene pride 1010€ točn...Upam, da bo letos kej bonusa :whistle: U ti porkafiks.. js sm dal za za vse skup 80€.. sam brez kaska hhe :rolleyes: Pomoje pa da sam kasko tud ni več kot 250€?
Gixxer Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) Si šel mogoče tam ob enih 14:30, pa tam vzadaj preko Pobrežja? Ker sem vido enga gixerja tam, se je peljal proti ptujski. Sem bil tam danes tudi, sam jas sem šel po olje. je blo nekaj takega ja :D @čamac - in kak ves ti to, da nebi pasalo...pomojem bi pa blo dobro, glih zato bi rabo enega da bi s fotoshopom nareo, da bi vido... Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil Gixxer
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Kolk pride sam kasko nevem, ker računa od lanskega leta ne najdem, bom jutr na šiht pogledov, če je kje tm.Vem pa, da je blo neki malga čez 1000€,kaj vse je blo pa tm vključeno se pa ne spomnem,pač registracija + kasko mensezdi :hmm: In ja kasko je več kot 250€,odvisno pa tud kater paket kaska uzameš. Bom probov najdt položnco, drugač mam pa itak aprila enkrat registracijo pa sporočim, če te zanima :)
R1FREAK Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Evo ga. No kako kombinacijo bi pa ti izbral za rs čamac? :D
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Aja drugače pa fantje jaz že vem barvo pa poslikavo pa nalepke, kakršno hočem met na aprilii :) tak da če bo bo nakupu ostalo kaj denarja viška, gre takoj na špricanje pa delanje nalepk :) kakšna bo? :)
k0ci Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 U ti porkafiks.. js sm dal za za vse skup 80€.. sam brez kaska hhe :rolleyes: Pomoje pa da sam kasko tud ni več kot 250€? a to so tvoje mokre sanje al kaj :lol1: ......še za skuterja je ene 4 leta nazaj bil kasko okoli 100k
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 je blo nekaj takega ja :D @čamac - in kak ves ti to, da nebi pasalo...pomojem bi pa blo dobro, glih zato bi rabo enega da bi s fotoshopom nareo, da bi vido... Če se mi kurčec tajvanski napajalnik nebi užgau bi ti z veseljem naredu :D Mogoče ti nardim proti koncu tedna, če dobim napajalnik :D
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 je blo nekaj takega ja :D @čamac - in kak ves ti to, da nebi pasalo...pomojem bi pa blo dobro, glih zato bi rabo enega da bi s fotoshopom nareo, da bi vido... na tvoje mestu bi dau raj zadek gor od tanovga gixxerja
R1FREAK Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Kolk pride sam kasko nevem, ker računa od lanskega leta ne najdem, bom jutr na šiht pogledov, če je kje tm.Vem pa, da je blo neki malga čez 1000€,kaj vse je blo pa tm vključeno se pa ne spomnem,pač registracija + kasko mensezdi :hmm: In ja kasko je več kot 250€,odvisno pa tud kater paket kaska uzameš. Bom probov najdt položnco, drugač mam pa itak aprila enkrat registracijo pa sporočim, če te zanima :) No ja, kr draga je ta zadeva ja. Malo preveč za moje pojme. Mogoče se ti lepega dneva splača.
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 No ja, kr draga je ta zadeva ja. Malo preveč za moje pojme. Mogoče se ti lepega dneva splača. Upam, da ne :)
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 No ja, kr draga je ta zadeva ja. Malo preveč za moje pojme. Mogoče se ti lepega dneva splača. dlje ko ni nč manj se splača ... dejstvo je da se ne splača... razn če si res razbijač al pa si 99% da ti ga bodo ukradl
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se