Gixxer Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Evo ga. No kako kombinacijo bi pa ti izbral za rs čamac? :D hmm..malo je preozek, za ta nabit motor :) na tvoje mestu bi dau raj zadek gor od tanovga gixxerja :yes: od 1000ke K5/6
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 dlje ko ni nč manj se splača ... dejstvo je da se ne splača.. razn če si res razbijač al pa si 99% da ti ga bodo ukradl Ne vsiljuj svojega mnenja zopet drugim :)
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Ne vsiljuj svojega mnenja zopet drugim :) to ni moje mnenje to je dejstvo :D ne obračaj besed sploh je pa motor velik dražji kot avto ker je veliko bolj rizičen tudi zarada kraj...
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 to ni moje mnenje to je dejstvo :D ne obračaj besed sploh je pa motor velik dražji kot avto ker je veliko bolj rizičen tudi zarada kraj... Aha, in kašno dejstvo je to,subjektivno al objektivno? Si delov anketo al kaj? Đeri, sej te mam rad pa vse,sam ne streli jih v prazno no :winkiss: In padcev... :)
reesko Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 je blo nekaj takega ja :D @čamac - in kak ves ti to, da nebi pasalo...pomojem bi pa blo dobro, glih zato bi rabo enega da bi s fotoshopom nareo, da bi vido... in kaj bi pol naredu če bi pasal dobr?
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Aha, in kašno dejstvo je to,subjektivno al objektivno? Si delov anketo al kaj? Đeri, sej te mam rad pa vse,sam ne streli jih v prazno no :winkiss:In padcev... :) pa kaj pa vem... da v 4ih letih daš za to kolikor je motor nov že v dveh letih če prideš "živ" skozi si že v minusu, saj z 2000€lahko veliko škode poplačaš... no ja sej po eni strani je fajn se strinjam, sam meni se zdi toliko dat za motor ki je nov 4000€ občunto preveč. Tud mnenja sem da tu na motosvetu razn tebe in flama nima noben kasko motorja ;) kar pomeni da se sigurno ne splača. Se je folk razbou tuki gor ... pa eni tud ornk... ampak noben ni mel škode veš kot 2000€ kar pa daš v 2 letih. No ja pač motor čuvaš da ti ga ne ukradejo, pa voziš kukr znaš pa nebi smel bit problmeov... ej nč tazga nism mislu drgač :D
Gixxer Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 in kaj bi pol naredu če bi pasal dobr? nevem, mogoce naredil stilsko preobrazbo :)
reesko Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 nevem, mogoce naredil stilsko preobrazbo :) naredi nekaj sam...zdaj ko še ni sezone maš čas :P
payback Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 jst placam za ksko neki vec ko 250€ na leto sam da je to vstet 50% popust ker je zavarovan na oceta :krneki:
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 pa kaj pa vem... da v 4ih letih daš za to kolikor je motor nov Vsakemu svoje, jest pravm :) jst placam za ksko neki vec ko 250€ na leto sam da je to vstet 50% popust ker je zavarovan na oceta :krneki: omg, pr keri zavarovalnci to?Polni kasko? :hmm:
Gixxer Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 naredi nekaj sam...zdaj ko še ni sezone maš čas :P tud o tem sem se pozanimal pri Brdausu ja, ko je delal tisti legendarni motor. Tist zadek mi je tak lep. Bom ze nekaj...ko prodam stare hlace motoristicne pa jakno, bo nekaj dnarja, pa bom mogoce zacel kaj ustvarjat, tak nimam kaj za delat :) Ker bi mel nekaj drugega...mogoce tako RSV, al pa CBR 1000 (repsolke pa to), mogoce tud kaj v tem stilu kot ma brdaus, kao moto GP (stari)...nekaj drugega v glavnem :)
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Tud mnenja sem da tu na motosvetu razn tebe in flama nima noben kasko motorja ;) tuki si vrjetn kr mal mem usekou :D na motosvetu ma velik folka kasko če mene prašaš :D
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) omg, pr keri zavarovalnci to?Polni kasko? :hmm: ne more bit poln kasko tok pocen no Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil JeRn3j
payback Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 omg, pr keri zavarovalnci to?Polni kasko? :hmm: pri adriatic zavarovalnc...
Gixxer Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 jaz tud nimam kasko, pa ga nikol nebi mel, ker sem istega mnenja kot jernej, da s tem enostavno ni racunice!
payback Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ja k jst sm ubistvu motor kupo na lizing tak da vsako leto placam 1/3 in s tem je vstet obvezen kasko zram sm pa mev neka velik popustov da je prsl 250€ cis use res mislim da ni not ustet je pa dost :krneki:
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ne more bit poln kasko tok pocen no Zato sm pa prašov? :)
reesko Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 jaz tud nimam kasko, pa ga nikol nebi mel, ker sem istega mnenja kot jernej, da s tem enostavno ni racunice! valda da je, če ti stari vse plačajo, ti samo pol kasiraš lepo ko se kaj zgodi :D
Gixxer Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 valda da je, če ti stari vse plačajo, ti samo pol kasiraš lepo ko se kaj zgodi :D ce ti placajo, pol to ni panike ne :D samo meni pa je blo to bol prijazno, da sn dal samo nekje 120€ za vse skupaj :D
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 tuki si vrjetn kr mal mem usekou :D na motosvetu ma velik folka kasko če mene prašaš :D no tisti ki pišejo v temi 125-250ccm kubični temi povej mi še enega :)
reesko Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ce ti placajo, pol to ni panike ne :D samo meni pa je blo to bol prijazno, da sn dal samo nekje 120€ za vse skupaj :D ja samo si za blokado prej dal tolko več no tisti ki pišejo v temi 125-250ccm kubični temi povej mi še enega :) majo samo tisti ja, ki jih stari filajo odspredi in odzadi :D
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 valda da je, če ti stari vse plačajo, ti samo pol kasiraš lepo ko se kaj zgodi :D :lol1: :lol1: :lol1: you can`t be more direct :D :worship:
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 no tisti ki pišejo v temi 125-250ccm kubični temi povej mi še enega :) to nevem od teh tukaj. ti si pa prej napisou za celoten motosvet :)
JeRn3j Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 to nevem od teh tukaj. ti si pa prej napisou za celoten motosvet :) sm govoru od 125-250ccm kubičniki... jah kak ko ma kakega ducatija ma zihr kasko ane :D splo unga 1098
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 majo samo tisti ja, ki jih stari filajo odspredi in odzadi :D Valda!A ni to super, eni ste pa pač foušljivi pa mate takoj nos do tal,jebiga :) Sploh se čudm, da ti doma za žret dajo,fak,to je že višek.Jest bi ti eno posodo z vodo pa kos posušenga kruha dau za ceu tedn, če bi biu moj froc :o
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se