reesko Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) Valda!A ni to super, eni ste pa pač foušljivi pa mate takoj nos do tal,jebiga :) Sploh se čudm, da ti doma za žret dajo,fak,to je že višek.Jest bi ti eno posodo z vodo pa kos posušenga kruha dau za ceu tedn, če bi biu moj froc :o jaz pa tebi 3 tedne prisilne tlake v aušvicu, da bi si skuso kaj je život :D...drugač pa...kako to da si se tako hitro našel, ko te sploh nisem omenjal...zanimivo haha Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil reesko
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 bbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D :D :D
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 jaz pa tebi 3 tedne prisilne tlake v aušvicu, da bi si skuso kaj je život :D...drugač pa...kako to da si se tako hitro našel, ko te sploh nisem omenjal...zanimivo haha Nejko,noben ni reku, da sem se našel.Mene ne mot, če kermukol utaknejo doma vse v rit, zarad mene če kermukol fotr kup F-16,mu privoščim.Pa ne mi moralizirat kaj in kako se živi, ker maš zelo čudno razmišlanje.Lahko tud zelo zelo uživaš v živlenju negleda na dohodke ;) Ti si pa tist post vrgel na vse, ki imamo kasko,tko, da je posledično tudi meni bilo namenjeno :) over&out
reesko Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Nejko,noben ni reku, da sem se našel.Mene ne mot, če kermukol utaknejo doma vse v rit, zarad mene če kermukol fotr kup F-16,mu privoščim.Pa ne mi moralizirat kaj in kako se živi, ker maš zelo čudno razmišlanje.Lahko tud zelo zelo uživaš v živlenju negleda na dohodke ;) kdo pa je kaj govoril, o tem če komu kaj privoščim al ne...o tem sploh ni dileme...jaz sem pač dal eno sarkastično, vendar primerno opazko, ko ste ravno bli v taki debati o tem...drugač pa moje razmišljanje je čist ok, samo ga je pač treba razumet, to pa zna bit včasih težko, priznam, sploh če ga nočeš :D ...z zadnjim stavkom pa se strinjam - delno seveda :D
Čamac Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) je blo nekaj takega ja :D @čamac - in kak ves ti to, da nebi pasalo...pomojem bi pa blo dobro, glih zato bi rabo enega da bi s fotoshopom nareo, da bi vido... ne bi pasalo, ker je premajhen in ozek za tega suzukija, ki je prebikast za ta zadek Evo ga. No kako kombinacijo bi pa ti izbral za rs čamac? :D uf vidim da se spoznaš na photoshop :D ne bom zdaj tu razlagal, upam da mi boš pomagal skupaj spacat v photoshopu ker zaenkrat mam samo v glavi :P lahko me dodaš na msn pa jutri kaj ustvariva, zdaj se morem it učit :trance_33_sleep: kakšna bo? :) boš videl :P noro lepa pomoje :D že mam vse črte pa vse v glavi narisane :D na tvoje mestu bi dau raj zadek gor od tanovga gixxerja na avtonetu se tudi prodaja belo-moder zadek GSX-R ja 06 al 07, torej nov ta z vgrajenimi smerokazi pa to, pod oprema pojdi pogledat hmm..malo je preozek, za ta nabit motor :) :yes: od 1000ke K5/6 to sem tudi jaz rekel :) Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil Čamac
Aless Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 evo mene po enodnevnem premoru....se mi je vceraj zvecer sesul komp :headbang: sem se zdaj celi dan zajebaval,da sem ga v dokaj normalno stanje za uporabo spravo....
reesko Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 evo mene po enodnevnem premoru....se mi je vceraj zvecer sesul komp :headbang: sem se zdaj celi dan zajebaval,da sem ga v dokaj normalno stanje za uporabo spravo.... ti pa je že čas da ta svoj podpis spremeniš....life je življenje...ne pa "živi svoje živi" sej vem da serš je pač serš, ampak ipak takih oslarij ni treba pisat :D
Aless Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ti pa je že čas da ta svoj podpis spremeniš....life je življenje...ne pa "živi svoje živi" sej vem da serš je pač serš, ampak ipak takih oslarij ni treba pisat :D tiskarski skrat :P
k0ci Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 ti pa je že čas da ta svoj podpis spremeniš....life je življenje...ne pa "živi svoje živi" sej vem da serš je pač serš, ampak ipak takih oslarij ni treba pisat :D no no da se neoš ki dvakrat fžgal :lol1:
payback Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 sam res kak sm jst dobo lep darilo za roj.dan :cry: :krneki: heh pa upam da ze bom kmal spet na cest O:-)
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 http://www.zurnal24.si/cms/magazin/bizarno...x.html?id=35567 gadno..
Roky Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 http://www.zurnal24.si/cms/magazin/bizarno...x.html?id=35567 gadno.. Tole je pa res gadno :hmm: Jest tko z veseljem zmeri pod tuš stopm, ker res paše...Ona pa trpi :BUA:
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=32373 :alien1: take teme pa dokumentarci so me pa zmer zanimal :P
RHonda Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=32373 :alien1: take teme pa dokumentarci so me pa zmer zanimal :P Če te zanimajo pravijice in podobne reči. si jih kar privošči
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Če te zanimajo pravijice in podobne reči. si jih kar privošči pravljice me ne. nezemlani pa crap like that me pa zanima :D x-files r0x :P
_Fingi_ Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 Dobr jutr :worship: Nebi lih o zaspancih :whistle:
Noiser69 Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 Grem se js škijat, se že 2 uri sam sbi smilim ko je taka tuga :D Papaaa
RHonda Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 Moja ninja 6 je imela z auspuhom 116 konj pri 12750, od jern3j-a pa ima 121 pri 13000 tako da neke velike razlike ni, razen da se njegova bolj zavrti. Je pa sedmica kot sem že rekel do 8, 9000 precej močnejša od obeh, pri 11500 130 konj vrh, pol pa itak ne veš ker gre bolj, ker samo zatuli in šaltaš gor. Mogoče pri šesticah dajo močan vtis višji obrati. Ko smo že v primerjavah naj povem da je bil SRAD 750 suzuki z yoshimuro (~140 hp) precej nadmočen od vseh teh, pa tudi težo ima precej majhno. Vrti se skoraj tako visoko kot 600. Lahko primerjam mogoče še hondo vfr-800 (v soboto peljal), ki do 8000 zelo leti (V-tec in V motor), pol pa nima kakšnega večjega izbruha moči :worship: Če bo koga zanimalo, je tukaj še ena razlika: 750 ima precej daljše prenose, gre s prvo 130, medtem ko 600 gre 110. Daljše so seveda tudi vse naslednje prestave. Tako da mislim da bi recimo dva zoba manj spredaj pomenila da bi tudi 750 bil precej bolj živahen napram 600. Toliko o tem.
_N3jC_ Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 ja k jst sm ubistvu motor kupo na lizing tak da vsako leto placam 1/3 in s tem je vstet obvezen kasko zram sm pa mev neka velik popustov da je prsl 250€ cis use res mislim da ni not ustet je pa dost :krneki: Sam da greš 125ccm motor na lizing uzet...mal bedno :slap: ne rečm za kkšnga 1098 :) 125 se pa res ne splača ker tok zgubiš, pa še po dveh letih zamenaš pol...moj mnenje če nimaš za novga, bol rablen kokr pa lizing, sploh pa 125 .)
RHonda Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 Če nimaš druge variante je tudi lizing ali kredit lahko rešitev. Jaz se sicer tega nikoli nisem posluževal, se pa bom mogoče zdaj ko nimam denarja in moram popraviti motor. Razen če me reši loto :whistle:
payback Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 Sam da greš 125ccm motor na lizing uzet...mal bedno :slap: ne rečm za kkšnga 1098 :) 125 se pa res ne splača ker tok zgubiš, pa še po dveh letih zamenaš pol...moj mnenje če nimaš za novga, bol rablen kokr pa lizing, sploh pa 125 .) ja tak je se sm hodu tud rablene gledat sam vsakega k sm sou gledat je biv tok sfukan da bv..itq da pol rajs novga uzamem...zej lizing je bla edina resitev kr tolk danrja pac nism meu an :krneki: zele sm lihkar prso iz servisa in skode na motorju je 800-900€ sam bom uveljavlu kasko od tega bom mogo placat odbitno frašizo vrednosti celega motorja 8% ki pa pride okrog 450€ :cry: druga pa bo zavarovalnica krila :ninja:
_N3jC_ Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 ja tak je se sm hodu tud rablene gledat sam vsakega k sm sou gledat je biv tok sfukan da bv..itq da pol rajs novga uzamem...zej lizing je bla edina resitev kr tolk danrja pac nism meu an :krneki: zele sm lihkar prso iz servisa in skode na motorju je 800-900€ sam bom uveljavlu kasko od tega bom mogo placat odbitno frašizo vrednosti celega motorja 8% ki pa pride okrog 450€ :cry: druga pa bo zavarovalnica krila :ninja: mah ne butast se mi zdi to, ker pol k že enkrat zamenaš motor še zmer za prejšnga odplačuješ, edin če boš meu motor tok dolg...sam kokr sm prebrau da 1/3 na let plačaš ne bo glih hitr
payback Objavljeno Februar 28, 2008 Objavljeno Februar 28, 2008 ja 3 leta ga om mu pol pa prodau pa najverjetneje kupo 600 pa 25kw not :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se