reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 najbl smešn stil so mi rejvrke hahaha to je za une 12letnice k so v resdnjo šolo pršle..pa jim je vse neki novo pa jih trga :naughty: pšššššššššt, ne povest mamici :whistle: alo houzi kdaj spet špilate v pekarni da vas prijem malo poglejat kak bote žagali hehe
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Meni so zdej po novem EMO pičke najjače :worship: Une še normalne :rolleyes: To so najbolš babe, nimaš kej :kva2: pa brez zajebancije.. nej bo oblečena kak če, ko jo vidiš je taka da jo išeš pa jo ne najdeš ej :D
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 najbl smešn stil so mi rejvrke hahaha to je za une 12letnice k so v resdnjo šolo pršle..pa jim je vse neki novo pa jih trga :naughty: alo houzi kdaj spet špilate v pekarni da vas prijem malo poglejat kak bote žagali hehe ma bo počas spet kaj :P ..... bomo rajtm kr z obema bendoma pršli ;) __________________________ Drgač pa ni neka tk rejvrka taka tk ko so ene pa pizda ne morm povest ... pm pa dobiš sliko :D
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Meni so zdej po novem EMO pičke najjače :worship: Une še normalne :rolleyes: To so najbolš babe, nimaš kej :kva2: pa brez zajebancije.. nej bo oblečena kak če, ko jo vidiš je taka da jo išeš pa jo ne najdeš ej :D a tiko..."izkušnje mladih motosvetovih ultra jebačev" bi si lahko vidva z houzijem odprla temo :lol1:
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 ma bo počas spet kaj :P ..... bomo rajtm kr z obema bendoma pršli ;) __________________________ Drgač pa ni neka tk rejvrka taka tk ko so ene pa pizda ne morm povest ... pm pa dobiš sliko :D pošlji po PM :P drgač pa ja..tko k je nejko reku..zdej dobivamo nasvete mladih motosvetofcev :D
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Ja hvala ko razlagaš, sam verjetn tolk pa še poznamo stvar hee :rolleyes: Zdej edino to je ja, da me je strah ko baba vozi, bilokera, tud ko se zavn mame pelem sm živčn. Po drugi strani pa če grem z fotrom pa magar peljema enkrat hitrej pa sm čist kul :) Pa tud če ma še telefon v eni roki, pa sendvič v drugi :whistle: ah to je ze tak praksa hehe :lol: drgac pa EMO picke tabols sam da je se v mejah normale O:-)
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Tolk mladi pa spet nismo lejga lejga :) ti si sam EMObejbo najd, pa boš vidu kaj je to.. sam pazi k so ene depresivne ko stomater pa ti dopizdi tak po 8,9 minutah..
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 (popravljeno) nejkoooo, a je fina roba? :D :P Popravljeno Februar 29, 2008. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Tisto kar si ti meni onih miljon slikc poslal od teh vaših lokalnih so solidne ja :krneki:
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 (popravljeno) Tisto kar si ti meni onih miljon slikc poslal od teh vaših lokalnih so solidne ja :krneki: ma ja no, eno so dobre ko pas, pa ne bojo nkol dale :P Popravljeno Februar 29, 2008. Popravil AbNormaln
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 nejkoooo, a je fina roba? :D :P originalnemu riskotu si poslal..in tud jst ti zdej odpisujem :P za naočnike odpiš :D
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 originalnemu riskotu si poslal..in tud jst ti zdej odpisujem :P za naočnike odpiš :D se kje že ušunjo ntr ej :D naočnike sm dobo od ene pičke, vnm ke jih je kupla, pa niso mi bli glih fajn sm jih pa eni drugi dav :D So odbiti ala :P
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 se kje že ušunjo ntr ej :D naočnike sm dobo od ene pičke, vnm ke jih je kupla, pa niso mi bli glih fajn sm jih pa eni drugi dav :D So odbiti ala :P nena sn se ušunjo ;) tui jaz sn ti napiso da mi pošlji sliko na PM...tak da nejkota ni to zanimalo...
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Da bote vedli o čem govorima z (d)riskoto :P nena sn se ušunjo ;) tui jaz sn ti napiso da mi pošlji sliko na PM...tak da nejkota ni to zanimalo... heco sm se, itak ni panike :winkiss:
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 (popravljeno) hozi kaj ona na levi na drugi sliki misli da je kleopatra al kaj...hehe...face ste prave...da neom jaz začel kazat kakih slik hehe Popravljeno Februar 29, 2008. Popravil reesko
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 hozi kaj ona na levi na drugi sliki misli da je kleopatra al kaj...hehe...face ste prave...da neom jaz začel kazat kakih slik hehe Vsak reče kleopatra :P Ma pa najbols body ... joške od koroške :D
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Pa le dans bo akcija spt ... prite kaj na koroško :D Že vidim kk noro bo spt :yea1:
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Pa toto babo si meni že davno poslal, ko je bla tota, ti, pa še na drugi strani ena...
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Pa toto babo si meni že davno poslal, ko je bla tota, ti, pa še na drugi strani ena... men tui ne glih 18 let stare delujejo ja :D
Noiser69 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 hozi- mr. muscolo, odmaši vse kanale hehe :D odbita XD _____________ Pa nejco sm poslav že slike od ttih 2 bab, sta pa 4 letnik obe ;)
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 kukec je zmagovalec v špricanju...do ram mu je najdlje neslo... če ima kdo več naj pove...
Matex_46 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Preko glave.. ampak ne moje :rolleyes: dobr da si takrat tisga modela faliu :nono:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se