Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

najbl smešn stil so mi rejvrke hahaha

to je za une 12letnice k so v resdnjo šolo pršle..pa jim je vse neki novo pa jih trga :naughty:

pšššššššššt, ne povest mamici :whistle:

alo houzi kdaj spet špilate v pekarni da vas prijem malo poglejat kak bote žagali hehe

Objavljeno

Meni so zdej po novem EMO pičke najjače :worship: Une še normalne :rolleyes: To so najbolš babe, nimaš kej :kva2: pa brez zajebancije.. nej bo oblečena kak če, ko jo vidiš je taka da jo išeš pa jo ne najdeš ej :D

Objavljeno
najbl smešn stil so mi rejvrke hahaha

to je za une 12letnice k so v resdnjo šolo pršle..pa jim je vse neki novo pa jih trga :naughty:

alo houzi kdaj spet špilate v pekarni da vas prijem malo poglejat kak bote žagali hehe

ma bo počas spet kaj :P ..... bomo rajtm kr z obema bendoma pršli ;)

Drgač pa ni neka tk rejvrka taka tk ko so ene pa pizda ne morm povest ... pm pa dobiš sliko :D

Objavljeno
Meni so zdej po novem EMO pičke najjače :worship: Une še normalne :rolleyes: To so najbolš babe, nimaš kej :kva2: pa brez zajebancije.. nej bo oblečena kak če, ko jo vidiš je taka da jo išeš pa jo ne najdeš ej :D

a tiko..."izkušnje mladih motosvetovih ultra jebačev" bi si lahko vidva z houzijem odprla temo :lol1:

Objavljeno
ma bo počas spet kaj :P ..... bomo rajtm kr z obema bendoma pršli ;)

Drgač pa ni neka tk rejvrka taka tk ko so ene pa pizda ne morm povest ... pm pa dobiš sliko :D

pošlji po PM :P

drgač pa ja..tko k je nejko reku..zdej dobivamo nasvete mladih motosvetofcev :D

Objavljeno
Ja hvala ko razlagaš, sam verjetn tolk pa še poznamo stvar hee :rolleyes: Zdej edino to je ja, da me je strah ko baba vozi, bilokera, tud ko se zavn mame pelem sm živčn. Po drugi strani pa če grem z fotrom pa magar peljema enkrat hitrej pa sm čist kul :) Pa tud če ma še telefon v eni roki, pa sendvič v drugi :whistle:

ah to je ze tak praksa hehe :lol: drgac pa EMO picke tabols sam da je se v mejah normale O:-)

Objavljeno

Tolk mladi pa spet nismo lejga lejga :) ti si sam EMObejbo najd, pa boš vidu kaj je to.. sam pazi k so ene depresivne ko stomater pa ti dopizdi tak po 8,9 minutah..

Objavljeno (popravljeno)

nejkoooo, a je fina roba? :D :P

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Tisto kar si ti meni onih miljon slikc poslal od teh vaših lokalnih so solidne ja :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
Tisto kar si ti meni onih miljon slikc poslal od teh vaših lokalnih so solidne ja :krneki:

ma ja no, eno so dobre ko pas, pa ne bojo nkol dale :P

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
nejkoooo, a je fina roba? :D :P

originalnemu riskotu si poslal..in tud jst ti zdej odpisujem :P

za naočnike odpiš :D

Objavljeno
originalnemu riskotu si poslal..in tud jst ti zdej odpisujem :P

za naočnike odpiš :D

se kje že ušunjo ntr ej :D

naočnike sm dobo od ene pičke, vnm ke jih je kupla, pa niso mi bli glih fajn sm jih pa eni drugi dav :D

So odbiti ala :P

Objavljeno
se kje že ušunjo ntr ej :D

naočnike sm dobo od ene pičke, vnm ke jih je kupla, pa niso mi bli glih fajn sm jih pa eni drugi dav :D

So odbiti ala :P

nena sn se ušunjo ;)

tui jaz sn ti napiso da mi pošlji sliko na PM...tak da nejkota ni to zanimalo...

Objavljeno

Da bote vedli o čem govorima z (d)riskoto :P

a_a810c4eccd0f455fb398fc2e6a57bee7.jpg

nena sn se ušunjo ;)

tui jaz sn ti napiso da mi pošlji sliko na PM...tak da nejkota ni to zanimalo...

heco sm se, itak ni panike :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

hozi kaj ona na levi na drugi sliki misli da je kleopatra al kaj...hehe...face ste prave...da neom jaz začel kazat kakih slik hehe

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
hozi kaj ona na levi na drugi sliki misli da je kleopatra al kaj...hehe...face ste prave...da neom jaz začel kazat kakih slik hehe

Vsak reče kleopatra :P

Ma pa najbols body ... joške od koroške :D

Objavljeno

hozi zabadać

Objavljeno

Pa le dans bo akcija spt ... prite kaj na koroško :D

Že vidim kk noro bo spt :yea1:

Objavljeno

hozi- mr. muscolo, odmaši vse kanale

Objavljeno

Pa toto babo si meni že davno poslal, ko je bla tota, ti, pa še na drugi strani ena...

Objavljeno
Pa toto babo si meni že davno poslal, ko je bla tota, ti, pa še na drugi strani ena...

men tui ne glih 18 let stare delujejo ja :D

Objavljeno
hozi- mr. muscolo, odmaši vse kanale

hehe :D odbita XD

Pa nejco sm poslav že slike od ttih 2 bab, sta pa 4 letnik obe ;)

Objavljeno

kukec je zmagovalec v špricanju...do ram mu je najdlje neslo...

če ima kdo več naj pove...

Objavljeno

Preko glave.. ampak ne moje :rolleyes:

Objavljeno
Preko glave.. ampak ne moje :rolleyes:

dobr da si takrat tisga modela faliu :nono:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!