RHonda Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 :yes: drugač pa, dežavu kaj si te delal z staro garo da ti je zakuhala?...tvoja napaka, al si že dobo takega zjebanega? Ej če maš že 636 lahko to tudi napišeš v profil a da se skrivaš. Jest sm pa sam zajebal glede motorja, agregat je super, samo mu je začelo manjkat hladilne tekočine (ko sem ga kupil jo je imel) jaz je pa nisem dolil, pa je spet žalostna usoda kwaka. Ko ste že pri babah pa iz Koroške pa to. Mene je ena 19letnica iz Slovenj Gradca lani pustila ko sem ji sporočil da esm razbil motor. Prej je bla pa tok navdušena- ko smo se vozili je takoj dala številko pol pa kurac.
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Ej če maš že 636 lahko to tudi napišeš v profil a da se skrivaš. Jest sm pa sam zajebal glede motorja, agregat je super, samo mu je začelo manjkat hladilne tekočine (ko sem ga kupil jo je imel) jaz je pa nisem dolil, pa je spet žalostna usoda kwaka. Ko ste že pri babah pa iz Koroške pa to. Mene je ena 19letnica iz Slovenj Gradca lani pustila ko sem ji sporočil da esm razbil motor. Prej je bla pa tok navdušena- ko smo se vozili je takoj dala številko pol pa kurac. sej pa imam v profilu napisano, samo ne tem hehe
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Ko ste že pri babah pa iz Koroške pa to. Mene je ena 19letnica iz Slovenj Gradca lani pustila ko sem ji sporočil da esm razbil motor. Prej je bla pa tok navdušena- ko smo se vozili je takoj dala številko pol pa kurac. ma ja se take so pleh pi*** nesmes nc povedat ka use mas...bols da se revnega dela hahaha pa pol ko sta ze skp :evilgrin: pokazes ka use mas :lol:
k0ci Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Ej če maš že 636 lahko to tudi napišeš v profil a da se skrivaš. Jest sm pa sam zajebal glede motorja, agregat je super, samo mu je začelo manjkat hladilne tekočine (ko sem ga kupil jo je imel) jaz je pa nisem dolil, pa je spet žalostna usoda kwaka. Ko ste že pri babah pa iz Koroške pa to. Mene je ena 19letnica iz Slovenj Gradca lani pustila ko sem ji sporočil da esm razbil motor. Prej je bla pa tok navdušena- ko smo se vozili je takoj dala številko pol pa kurac. hehe, dežavu, če še nisi pogruntal se nejkoo oglaša z reeskovega profila.......nejkoo je bil banan za 7 dni ker je spet gobec otresal tam kjer ne bi smel
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 hehe, dežavu, če še nisi pogruntal se nejkoo oglaša z reeskovega profila.......nejkoo je bil banan za 7 dni ker je spet gobec otresal tam kjer ne bi smel imam 70% warninga...od tega 40% od nejkoota :D če me še 1x bannajo nejko ti zažgem ninjo :P
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 jaz pa te pol nažgem nekam drugam :P :wub:
Schmid87 Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 dobr da si takrat tisga modela faliu :nono: kamermana je zadeu :whistle: http://dirtyvideos.timekiller.com/index~sh..._Camera_Man.htm
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 kamermana je zadeu :whistle: http://dirtyvideos.timekiller.com/index~sh..._Camera_Man.htm jao :slap: :wacko: pa glih nega zadeu :lol1:
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 jaz pa te pol nažgem nekam drugam :P :wub: you're my true love
Aless Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 moja bivsa rska se prodaja....ze druga ko se prodaja zdaj :P ...pa se zasluzit hoce
RHonda Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 kamermana je zadeu :whistle: http://dirtyvideos.timekiller.com/index~sh..._Camera_Man.htm What a hell :slap: Tale si bo to snemanje in špricanje zapomnu
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 What a hell :slap: Tale si bo to snemanje in špricanje zapomnu hahahahahahahahahah, lepo mu je izstrelil hahahah
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Fantje, a gleda kdo kej Jericho? Js sm dans začel pa ni švoh.. rabmo nekej za ta cajt ko ni Herojev, pa Prison Breaka pa še Lost ni vsak dan... :whistle:
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Fantje, a gleda kdo kej Jericho? Js sm dans začel pa ni švoh.. rabmo nekej za ta cajt ko ni Herojev, pa Prison Breaka pa še Lost ni vsak dan... :whistle: če že morš glejat nonstop televizijo, pol vsaj glej neke poučne dokumentarce ali oddaje, ne pa da se poneumljaš s temi ameriškimi idiotizmi
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Ne da morm nonstop, ko pa sm že na kompu, pa mi slučajno zmanjka dela :rolleyes: pa to gledam. Sej to ni like 10 ur na dan vsaki dan. K te serije lih en del na tedn vn pride, pa še to ne! Traja pa epizoda lih 42 minut (zripano). Nekatere so zlo dobre, bi lohka probu kdaj :krneki:
reesko Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 Ne da morm nonstop, ko pa sm že na kompu, pa mi slučajno zmanjka dela :rolleyes: pa to gledam. Sej to ni like 10 ur na dan vsaki dan. K te serije lih en del na tedn vn pride, pa še to ne! Traja pa epizoda lih 42 minut (zripano). Nekatere so zlo dobre, bi lohka probu kdaj :krneki: ne, ker sem proti vsemu kar je ameriško...še kokakole ne pijem več :D
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 (popravljeno) Isti ko en naš profesor.. bolš da ne vid kokakole, sam da je Cockta, k prav da je slovenska :naughty: **js pa grem že 6 zaporedni del Jerichota gledat hah sm geek (treba nadoknadt pa to :P )** Popravljeno Februar 29, 2008. Popravil NejcZ
yamahaboy Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 125ccm iz mb-ja kdaj se kaj dobivate pa tako??? pište prosim
RHonda Objavljeno Februar 29, 2008 Objavljeno Februar 29, 2008 ne, ker sem proti vsemu kar je ameriško...še kokakole ne pijem več :D Pa v mc'donalds tud ne greš ? Pa v kino ? Pa ameriških por....ev ne gledaš ? Ah ta mladina...
Roky Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 reesko je pjanc :D Ja res ga je neki krivil danes :D
reesko Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 reesko je pjanc :D Ja res ga je neki krivil danes :D hahaha :D fčere sn res bif pijan ornk ja lepo da ste pršli mal pogledat :P
norc 16 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 jao dans pa pofukan maturanski ples. gre kdo plest namesto mene soplesalka solidno-odlična
Ven0m Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 kamermana je zadeu :whistle: http://dirtyvideos.timekiller.com/index~sh..._Camera_Man.htm haha ga je kr po frisu pospermiču... jao dans pa pofukan maturanski ples. gre kdo plest namesto mene soplesalka solidno-odlična Grem jz sam če pol po plesu jo lahk kam pelm?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se