kukec1 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 jao dans pa pofukan maturanski ples. gre kdo plest namesto mene soplesalka solidno-odlična mi smo fčere meli, in blo je 1A....
JeRn3j Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 mi smo fčere meli, in blo je 1A.... heh mate pa hmal maturantskega :hmm: mi ga mamo šele 17.4.
norc 16 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) pizda če mam dva maturansa.dans in pa 28. ker imam pač plesalko iz druge šole. ma se preživeli že bomo če ne druga po parih pijačah se mi bo že jebalo kak plešem Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil norc 16
JeRn3j Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 pizda če mam dva maturansa.dans in pa 28. ker imam pač plesalko iz druge šole. ma se preživeli že bomo če ne druga po parih pijačah se mi bo že jebalo kak plešem hihi lohk bi se pa zmenla pa šla sam na enga ane :P
reesko Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 ah maturanc je pa ja uredu :P mi mamo 18ga apr.
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 jao dans pa pofukan maturanski ples. gre kdo plest namesto mene soplesalka solidno-odlična ja fak js mam tut dans pa 28.3 :D še mene kdo menja ? :D :D eh odplešem pa se ga vlijem pa bo :D al pa že prej :D
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 ja fak js mam tut dans pa 28.3 :D še mene kdo menja ? :D :D eh odplešem pa se ga vlijem pa bo :D al pa že prej :D js tega plesa nam meu še kšne 3leta :D haha
frk Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 kaj ma kdo kake programe za nokio? n73ko mam pa bi si rad kako navigacijo gor naložo, al pa kaki e-odjemalec pa to.. daj če ma kdo kaj me naj doda na msn.. ferk.marko@hotmail.com
Noiser69 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Sam neki pobi ... a se vam zdi to normalno, da prpeleš motor na tak vlek servis(petovia avto, MB) pa ga pustiš tam, pa ti oni ne dajo nobenga potrdila pa nič da je motor tam ... enmo sm sam dav kluče v roke pa je rek tam pusti motor ...... mal butasto se mi zdi za tak vlek servis da nimajo kakega papirja da si motor pr njih pusto :glare: :winkiss:
Aless Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Sam neki pobi ... a se vam zdi to normalno, da prpeleš motor na tak vlek servis(petovia avto, MB) pa ga pustiš tam, pa ti oni ne dajo nobenga potrdila pa nič da je motor tam ... enmo sm sam dav kluče v roke pa je rek tam pusti motor ...... mal butasto se mi zdi za tak vlek servis da nimajo kakega papirja da si motor pr njih pusto :glare: :winkiss: jaz tud nisem dobo kakiga potrdila...vsaj kolko se spomnim ne... ...am danes je gsx dobo se tablce :P
kukec1 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) Sam neki pobi ... a se vam zdi to normalno, da prpeleš motor na tak vlek servis(petovia avto, MB) pa ga pustiš tam, pa ti oni ne dajo nobenga potrdila pa nič da je motor tam ... enmo sm sam dav kluče v roke pa je rek tam pusti motor ...... mal butasto se mi zdi za tak vlek servis da nimajo kakega papirja da si motor pr njih pusto :glare: :winkiss: pred kratkim se peljal clioNA na servis na štajerski ad in sm dobo en izvod, na katerem je pisalo vse kaj se bo menjalo kaj po potrebi....ipd..... Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil kukec1
JeRn3j Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Sam neki pobi ... a se vam zdi to normalno, da prpeleš motor na tak vlek servis(petovia avto, MB) pa ga pustiš tam, pa ti oni ne dajo nobenga potrdila pa nič da je motor tam ... enmo sm sam dav kluče v roke pa je rek tam pusti motor ...... mal butasto se mi zdi za tak vlek servis da nimajo kakega papirja da si motor pr njih pusto :glare: :winkiss: sam da se ti nebo kj tazga zgodl :winkiss: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...t=0&start=0
Gregc Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Sam neki pobi ... a se vam zdi to normalno, da prpeleš motor na tak vlek servis(petovia avto, MB) pa ga pustiš tam, pa ti oni ne dajo nobenga potrdila pa nič da je motor tam ... enmo sm sam dav kluče v roke pa je rek tam pusti motor ...... mal butasto se mi zdi za tak vlek servis da nimajo kakega papirja da si motor pr njih pusto :glare: :winkiss: Če je to majhno družinsko podjetje npr. Vomerger potem se mi zdi v redu, zakaj pa ne. Če bi ga pa peljal na servis kot si ga ti omenil, ga pa jaz gotovo nebi pustil tam brez potrdila.
Roky Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Če je to majhno družinsko podjetje npr. Vomerger potem se mi zdi v redu, zakaj pa ne. Če bi ga pa peljal na servis kot si ga ti omenil, ga pa jaz gotovo nebi pustil tam brez potrdila. Vomberger da je majhnen?Sej ne, da je drugi v Sloveniji po prodajanosti Hond... :)
Noiser69 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Sam to je res malo čudno ... rek je parkiri motor tam, pa mi daj kluče ... že 5 min za tem ko sm js šov, bi se lahk on odplo pa motor dav nekam, sej mu ne bi mogo dokazat da sm motor tam pusto :headbang:
Noiser69 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Pa že sam tip se mi je zdel čudn, ko sm mu še rek, če bi lahk kr ročico sklopke zravn naročli pa mi namontirali, je rek "to je pa zelo drago" sm mo sam rek, "nč ni drago, 15 € stane" pa me je sam tk malo pogledo :rolleyes:
Čamac Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Sam neki pobi ... a se vam zdi to normalno, da prpeleš motor na tak vlek servis(petovia avto, MB) pa ga pustiš tam, pa ti oni ne dajo nobenga potrdila pa nič da je motor tam ... enmo sm sam dav kluče v roke pa je rek tam pusti motor ...... mal butasto se mi zdi za tak vlek servis da nimajo kakega papirja da si motor pr njih pusto :glare: :winkiss: ojejejej kam si ti odpeljal motor... od tam pa mam same slabe izkušnje... saj ne da sem okoli en mesec in pol čakal na filter in neke malenkosti za gilero dna, saj ne da mi je rekel za felno brez peste in brez vsega za ATX-a rekel 40.000 sit pa še sam bi si jo moral sestavit špice pa to gor, saj ne da sem tam naročil stopalko za hondo cbr600rr in je rekel 5-7 delovnih dni je čakalna doba in po treh tednih klicanja še vedno ni bilo tačke, sem jo šel kupit na honda čepin, že pozabil na to petovia avto in čez skoraj 2 mesca so me poklicali, da je prispela tačka. sem rekel da jo lahko obdržijo. od takrat dalje me tam več ne vidijo. no sem pa bil z gilero še pred tem tam na enem servisu in se mi je serviser zdel ful faca. kaj drugega pozitivnega o njih ne vem. že prodajalci so neprijazni pa se jim nič ne da pa nič ne dobiš tak ko se zmeniš. mene več tam v glavnem ne vidijo.
Noiser69 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 ojejejej kam si ti odpeljal motor... od tam pa mam same slabe izkušnje... saj ne da sem okoli en mesec in pol čakal na filter in neke malenkosti za gilero dna, saj ne da mi je rekel za felno brez peste in brez vsega za ATX-a rekel 40.000 sit pa še sam bi si jo moral sestavit špice pa to gor, saj ne da sem tam naročil stopalko za hondo cbr600rr in je rekel 5-7 delovnih dni je čakalna doba in po treh tednih klicanja še vedno ni bilo tačke, sem jo šel kupit na honda čepin, že pozabil na to petovia avto in čez skoraj 2 mesca so me poklicali, da je prispela tačka. sem rekel da jo lahko obdržijo. od takrat dalje me tam več ne vidijo. no sem pa bil z gilero še pred tem tam na enem servisu in se mi je serviser zdel ful faca. kaj drugega pozitivnega o njih ne vem. že prodajalci so neprijazni pa se jim nič ne da pa nič ne dobiš tak ko se zmeniš. mene več tam v glavnem ne vidijo. Mene tut ne vidijo več tam ... že sam odnos je do kurca ... jebejo se naj :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 Jest vem da ga nebi pol tm pustu :rolleyes:
payback Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 in ste sli dons kak krogec hehe predn dezvat zacel :naughty: :krneki: jst sm sou z biciklom je blo prov lustno :lol: ker pac to zadnce case moje prevozno sredstvo :grim :D
Noiser69 Objavljeno Marec 1, 2008 Objavljeno Marec 1, 2008 kurca ... z BMXo sm se malo vozo, ni motorja ;) _________________________ Grem zdej še zapiske za zgodovino delat ... fajn bote ... nočkooo :winkiss:
RHonda Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Ko ga jebe...kawl...v eni delavnici leži in čaka na lepše čase....
Gregc Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Vomberger da je majhnen?Sej ne, da je drugi v Sloveniji po prodajanosti Hond... :) No, tega nisem vedel. Koliko imajo pa seviserjev?
payback Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Ko ga jebe...kawl...v eni delavnici leži in čaka na lepše čase.... a bo doug cako na lepse case?? :lol: al se bo kmal spet preganjo po cestah :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se