Gregc Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Nebi vedu, ker druzga kot ata Vombija še nism vidu. Sem precej nezadovoljen že z njegovim odnosom :trance_33_sleep: Jaz pa morm rečt, da sem kar zadovoljen z delom. Glede odnosa pa pravtako nimam pripomb.
_N3jC_ Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 ja samo redkokdo ma dnar, da bo na pisto vsak vikend hodo...to je bedarija če se mene vpraša samo za na pisto neke...brezveze no dobr tale je pa bla frišna...zakva ma pol tok folka motor izrecno za na progo, morš jit mal na grobnik pogledat :) folk ma kr dost keša...sploh pa uni k so že mal starejš pa majo svoje firme, sam un pa tud ne bo šov ene 250ke za na progo kupovat .)
Gixxer Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 akrapovic :kva2: :slap: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1921333#
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Jaz pa morm rečt, da sem kar zadovoljen z delom. Glede odnosa pa pravtako nimam pripomb. če pustiš 4000€+ verjamm da te lepše gledajo :)
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 akrapovic :kva2: :slap: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1921333# i don˙t get it ?! :blink:
_N3jC_ Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 i don˙t get it ?! :blink: napisan ma da ma motor akrapoviča...na sliki je pa motor iz original auspuhom pa sam nalepko akrapovič :)
Gregc Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 če pustiš 4000€+ verjamm da te lepše gledajo :) Ja ampak jaz nisem tam pustil 4000€+ , ampak na Autocommercu. Saj to veš...
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 sam pr vombegerju je pa odnos res v podnu :BUA: k sm še namen meu uzet CBRo sm se enkrat tm zanimu za blokado pa to in un ata mi začne nabijat da to ni možno pa da me bodo takoj polcaji ustavl k bodo vidl kakšn motor pa zablokeran (kaj njega boli K... če bodo mene ustavl .) ) pa kok dnarja je ta blokada kr neki čez 1000eur govoru pa take :slap: pol sm šov pa še k šternu tm pa rečejo da ni problema :) Ma dej, sej pravm, da nezna nč.Men je reku, da bi me okol 200 bsit pršlo, če bi hotu 21kw verzijo moje...Kao, da je treba cilinder menjat pa to,yea right.Proba nategnt, mogoče mu pr kšnmu clo rata. Jaz pa morm rečt, da sem kar zadovoljen z delom. Glede odnosa pa pravtako nimam pripomb. Lol, mogoče kdaj poglej, če ti je olje sploh zamenjov.Ker vem za primere, ko je računov,naredu pa ni.Men je 2x žmigovc računov :slap: če pustiš 4000€+ verjamm da te lepše gledajo :) 5000€+ rajš reč .) Takrat, ko je Gregc kupvov je bla RSka še čez 5000€ :)
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Ja ampak jaz nisem tam pustil 4000€+ , ampak na Autocommercu. Saj to veš... uf sej res... sory sm zamešu mal... nism niti pomislu :)
Gregc Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Lol, mogoče kdaj poglej, če ti je olje sploh zamenjov.Ker vem za primere, ko je računov,naredu pa ni.Men je 2x žmigovc računov :slap: Kam pa voziš zdaj na servis?
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 napisan ma da ma motor akrapoviča...na sliki je pa motor iz original auspuhom pa sam nalepko akrapovič :) mislš da je original? po čem sklepaš? jst bi reku da je akrapo... ker ni vidt db kilerja, pa tud niso akrapoti sam slip oni :) sploh se pa iz slik preslabo vidi kaj naj bi to blo. Ma pa akrapo tud iz te kovine rore, in če jih fajn zglancaš se glih tko svetjo :)
Čamac Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Gregc & Roky a vidva še imata zmeraj blokade noter?
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Kam pa voziš zdaj na servis? kod kuće je najjače :D
reesko Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Gregc & Roky a vidva še imata zmeraj blokade noter? ja, sej pa vidiš, da je treba to ultra brutalno neubrzdano hitrost od rs-ke malo omejit... :lol1:
Gregc Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 5000€+ rajš reč .) Takrat, ko je Gregc kupvov je bla RSka še čez 5000€ :) Ja, ampak res. Preveč, preveč. Ampak kaj čmo, mlad pa neumen... hehe... sej se hecam. Ni mi žal, čeprav je to ogromno denarja za tako malo mašinco.
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 ja, sej pa vidiš, da je treba to ultra brutalno neubrzdano hitrost od rs-ke malo omejit... :lol1: nono peš jebač mal se umir :D
reesko Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 kod kuće je najjače :D zakaj pa pol hočeš, da ti ketno namaže pa našpana k serviseru vozit :? al si se hecal tisto prej
Gregc Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Gregc & Roky a vidva še imata zmeraj blokade noter? Ja jaz mam, pa mi čisto zadostuje.
reesko Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 nono peš jebač mal se umir :D peš jebač vozi isto ko ti .)
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Ja, ampak res. Preveč, preveč. Ampak kaj čmo, mlad pa neumen... hehe... sej se hecam. Ni mi žal, čeprav je to ogromno denarja za tako malo mašinco. je velik ja ... čist preveč :D
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 Kam pa voziš zdaj na servis? Nazadnje sm še k Vombergarju zdej bom pa pomoje k Dolencu (kađiva na forumu), za katerega sem 100%, da bo delo opravil tako kot mora. Gregc & Roky a vidva še imata zmeraj blokade noter? mhm, čakam kšn priliv dnarja, da še krivino nabavm.Rave se mi doma že kšn mesc vala :whistle: ja, sej pa vidiš, da je treba to ultra brutalno neubrzdano hitrost od rs-ke malo omejit... :lol1: Da se neboš razpoču :) Če neveš razloga, rajš drž jezik za zobmi .)
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 peš jebač vozi isto ko ti .) i don˙t get it ... again :)
Čamac Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 nono peš jebač mal se umir :D haha a ti res ne ločiš kdaj piše risko in kdaj nejko al kaj? zakaj pa pol hočeš, da ti ketno namaže pa našpana k serviseru vozit :? al si se hecal tisto prej HAHAHAHAAHA Ja jaz mam, pa mi čisto zadostuje. In kdaj boš pripravljen na neobvladljivih 20kw?
JeRn3j Objavljeno Marec 2, 2008 Objavljeno Marec 2, 2008 haha a ti res ne ločiš kdaj piše risko in kdaj nejko al kaj? fak :slap: pizda mi dans podatki uhajajo :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se