JeRn3j Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 tole je pa daleč od resnice...uglavnm ena razlika med UNI pa VSŠ je z namenom ;) ni za brezveze...več denarja več muske-> več učenja več denarja...je pa res..da lahko ima nekdo iz texasa več plače kot nek odvetnik..pač ima s.p. doma in mu zelo dobro laufa...vse je možno..ampak v načelu..ima UNI veliko več denarja kot delavec v tovarni oz delavnici :) totalen kretenizem. Vse je v iznajdljivosti in idejah posamezdnika... vse kar rabiš je še malo sreča in to je to :) večja izobrazba ne pomen "bolše" oz. bolje plačane službe ... no ja itak si pa na elitni gim. tako da si dojel :)
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 ti boš najjači :lol1: te že vidim kak boš drugo leto lezel, če boš sploh naredil maturo seveda risko če bi šou lani delat maturo, bi jo verjetno bolše kot ti naredo :lol1:
_N3jC_ Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 Jao nejko pa sej ni važn kakšne ocene maš v šoli...važn da jo nardiš .) pomembn je kko se ti pol v življenju sam znajdš, šola ti pr temu bl en kurc pomaga ;) šola ti da edin tiste par črk pred imenom...marsikdo iz slabšo šolo si bo ustvaru velik bolš življenje kokr pa en iz ful ne vem kero šolo k je celo mladost za knjigam preživeu :) če mene vprašaš je šola čist neki druzga od realnega življenja...
JeRn3j Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 hahahhahaha kok sm se smeju 2 dni nazaj k je začela prfoksa govort da če pa zadnjega testa pri njej ne bomo vsi dobro odpisali bomo užalili ugled najbolj prestižne gimnazije v ljubljani... to nam klobasa ravnatl že 3.5 leta... hahaha :D Jao nejko pa sej ni važn kakšne ocene maš v šoli...važn da jo nardiš .) pomembn je kko se ti pol v življenju sam znajdš, šola ti pr temu bl en kurc pomaga ;) šola ti da edin tiste par črk pred imenom...marsikdo iz slabšo šolo si bo ustvaru velik bolš življenje kokr pa en iz ful ne vem kero šolo k je celo mladost za knjigam preživeu :) če mene vprašaš je šola čist neki druzga od realnega življenja... točno tako :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) Jao nejko pa sej ni važn kakšne ocene maš v šoli...važn da jo nardiš .) pomembn je kko se ti pol v življenju sam znajdš, šola ti pr temu bl en kurc pomaga ;) šola ti da edin tiste par črk pred imenom...marsikdo iz slabšo šolo si bo ustvaru velik bolš življenje kokr pa en iz ful ne vem kero šolo k je celo mladost za knjigam preživeu :) če mene vprašaš je šola čist neki druzga od realnega življenja... vse to je res, sej sploh ni govora o ocenah, da neo kdo mislo da sem jaz kak biser z ocenami...samo ko so eni tolko pametni da je to vse isto vsš pa uni pa teksas šole pa gimnazije, pol pa jih morn malo zabijat nevedneže.... aja glede tistega da ni popolnoma nič ni važno kake ocene maš, pa da je samo važno da nardiš se pa ne strinjam - ker naprimer ko razpisujejo štipendije in te drugače ne poznajo gledajo samo na tvoje ocene- ker so pač takrat edini pokazatelj tvojega znanja, čeprav mogoče včasih nepravičen...dobre ocene so ti vstopnica do dobre službe, komaj tam se boš pa ti lahko prav izkazal, zato so še kako pomembne Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil _Nejkoo_
k0ci Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 no, vsaj đeri, nejc pa roky še stojijo na realnih tleh :worship:
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 sploh pa glej, ne mislim več odgovarjat na poste, nekoga ki je eno leto mlajši od mene, in še nima niti dveh let teksas šole narejene... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sej si hud no, in kaj potem, če nimam, si fouš? Mam konkretn razlog zakaj nimam narjene (beri: nesreča z motorjem .) )
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sej si hud no, in kaj potem, če nimam, si fouš? Mam konkretn razlog zakaj nimam narjene (beri: nesreča z motorjem .) ) ja, eno leto morda, ne pa treh let :D
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 ja, eno leto morda, ne pa treh let :D Kašnih treh let,lol. Prvi letnik nism naredu, toj blo pa to.
_N3jC_ Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 vse to je res, sej sploh ni govora o ocenah, da neo kdo mislo da sem jaz kak biser z ocenami...samo ko so eni tolko pametni da je to vse isto vsš pa uni pa teksas šole pa gimnazije, pol pa jih morn malo zabijat nevedneže.... aja glede tistega da ni popolnoma nič ni važno kake ocene maš, pa da je samo važno da nardiš se pa ne strinjam - ker naprimer ko razpisujejo štipendije in te drugače ne poznajo gledajo samo na tvoje ocene- ker so pač takrat edini pokazatelj tvojega znanja, čeprav mogoče včasih nepravičen...dobre ocene so ti vstopnica do dobre službe, komaj tam se boš pa ti lahko prav izkazal, zato so še kako pomembne sej ne rečm da maš take ocene da res lih za glih nardiš...če je pa neka sredina je pa čist uredu sam če maš ti ne vem kakšne ocene in te zarad tega sprejemejo v ne vem kero prestižno firmo, te bodo čez neki cajta sam iz knjižco na cesto poslal če ne boš znov delat, ker pol noben ne bo gledu kakšne si meu ti ocene v šoli, ampak kok jim ti dobička prnesš
Igorr Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 hahahhahaha kok sm se smeju 2 dni nazaj k je začela prfoksa govort da če pa zadnjega testa pri njej ne bomo vsi dobro odpisali bomo užalili ugled najbolj prestižne gimnazije v ljubljani... tko da ne ti men o tem da jst nevem zakaj se gre...že v sredni šoli te povozm..fax pa sploh..z nejkotom boma tak al tak najjača... AFAIK, GIMB že dolgo ni več najbolj prestižna gimnazija v Ljubljani.
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 sej ne rečm da maš take ocene da res lih za glih nardiš...če je pa neka sredina je pa čist uredusam če maš ti ne vem kakšne ocene in te zarad tega sprejemejo v ne vem kero prestižno firmo, te bodo čez neki cajta sam iz knjižco na cesto poslal če ne boš znov delat, ker pol noben ne bo gledu kakšne si meu ti ocene v šoli, ampak kok jim ti dobička prnesš to se strinjam ja, ampak tak ko sn že povedo, so ti na začetku ocene edini pokazatelj znanja, in po njih te ljudje ocenjujejo...pa ti je všeč ali ne...vem pa da se je težko h knjigam vsest, sam tud nisn nek biser, čeprav se zavedam, da bi se mogo bolj učit, me premami skušnjava lepega vremena, lepega alkohola ali lepih punc...da neo res kdo mislo da sn taki geek ko matex naprimer...ko vse to zdaj lepo bere zraun pa računa neke komplicirane enačbe iz atomske fizike....heheh
RHonda Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 Zdej pa reč, da si Veyrona vidu na cest :slap: Moj sosed ki dela v hotelu Lev kot portir, se je z njim vozil po garaži :worship: Swiss registracija :worship:
RHonda Objavljeno Marec 5, 2008 Objavljeno Marec 5, 2008 UNI- šefe VSŠ- deklica za vse aka šmirasti boy :D Lari-fari. VSŠ pa pomeni VISOKO STROKOVNA šola :worship:
reesko Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 totalen kretenizem. Vse je v iznajdljivosti in idejah posamezdnika... vse kar rabiš je še malo sreča in to je to :) večja izobrazba ne pomen "bolše" oz. bolje plačane službe ... no ja itak si pa na elitni gim. tako da si dojel :) ja rabiš ŠE srečo ja..ampak brez izobrazbe te nikamor ne bojo sprejeli..preprosto..ne more v parlament en brez primerne izobrazbe..vsak zakaj ma svoj zato.. jaz sem daleč od geeka, ker moje ocene so res minus sam še usen vem zakaj so... glede najboljprestižne šole..poglej malo koliko ljudi je znanih iz naše šole..od svetovnih prvakov, ki so odlični dalje...največ nagrad je osvojil GIMB pa če ti je prav ali ne..konkretno za ledino pa vem da ste res zraven nas...in je le kakšen procent razlike...tko da sploh se ne zapenjaj v moje besede ampak rajš pomagi tele texasčane stret :evilgrin: AFAIK, GIMB že dolgo ni več najbolj prestižna gimnazija v Ljubljani. ti šmrkavec pa se sploh ne oglašaj
norc 16 Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 faaaaaaaaaak pred pol ure prišo od zobozdravnice. k njej šau da mi neke malega naredi. na konci pa mi reče da more spipat. pol pa pol ure mučenaj z pipanjem. popizdit sem hoto zdaj pa hodim ko neki retardiranec okrog ko mam pol face dol povešene.
Schmid87 Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 zdaj pa hodim ko neki retardiranec okrog ko mam pol face dol povešene. zdj te lohk en na kepo.. pa nauš nč čutu :P
Fric Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 (popravljeno) evo za kawasaki privržence :D :D klik Popravljeno Marec 6, 2008. Popravil Fric
miha Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 evo za kawasaki privržence :D :D klik to je bl sramota za kawe na smetiču sneman
k0ci Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 evo za kawasaki privržence :D :D klik jao če ni ta link na motosvet.com forumu objavljen že ene 50 krat :slap:
Noiser69 Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 Alo fantje ... situacija je sledeča ... na serviso so rekli da je motor popravlen, da so popravli vse ... sam so pa med pregledom ugotovili da so šprikle (špici) odtegnjene in oni ne znajo tega popravit in bom sam mogo enga najt da mi jih zategne ... zej pa kk je s tem? pozna kdo koga, je to tzko? :winkiss:
Čamac Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 na smetiču sneman tam, kamor kawasaki tudi sodi :P
JeRn3j Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 evo za kawasaki privržence :D :D klik to je pa že vsaj 10x linkan na MS ju jao če ni ta link na motosvet.com forumu objavljen že ene 50 krat :slap: hah nism vidu :D točn tko
NejcZ Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 Alo fantje ... situacija je sledeča ... na serviso so rekli da je motor popravlen, da so popravli vse ... sam so pa med pregledom ugotovili da so šprikle (špici) odtegnjene in oni ne znajo tega popravit in bom sam mogo enga najt da mi jih zategne ... zej pa kk je s tem? pozna kdo koga, je to tzko? :winkiss: To sm js zadnjič sam pogruntal ko sm gumo filal..
Igorr Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 ja rabiš ŠE srečo ja..ampak brez izobrazbe te nikamor ne bojo sprejeli..preprosto..ne more v parlament en brez primerne izobrazbe..vsak zakaj ma svoj zato..jaz sem daleč od geeka, ker moje ocene so res minus sam še usen vem zakaj so... glede najboljprestižne šole..poglej malo koliko ljudi je znanih iz naše šole..od svetovnih prvakov, ki so odlični dalje...največ nagrad je osvojil GIMB pa če ti je prav ali ne..konkretno za ledino pa vem da ste res zraven nas...in je le kakšen procent razlike...tko da sploh se ne zapenjaj v moje besede ampak rajš pomagi tele texasčane stret :evilgrin: ti šmrkavec pa se sploh ne oglašaj Dijak elitne gimnazije, pa ne najde ustreznega protiargumenta na moj odgovor. Ajej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se