Roky Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 tisti ki nejkootu da zadnjih 10%, bo ostal preklet za veke vekomaj, šou bo v 9.krog pekla in njegova duša bo ujeta v najglobljo in najtemačnejšo globel hadesa :D .) Jah mal se nadzoruj ane, pa jih neboš nikol dobu - vsaj iz moje strani ne :)
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 .)Jah mal se nadzoruj ane, pa jih neboš nikol dobu - vsaj iz moje strani ne :) nikar ne preti nejkootu, ti smrtnik... če hotel boš po smrti lepo živet, moral boš nejkotove izjave požret :D
Roky Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 nikar ne preti nejkootu, ti smrtnik... če hotel boš po smrti lepo živet, moral boš nejkotove izjave požret :D Nejko...driiing driiing, ura zvoni, zbud se :D
Gregc Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 ja samo to še vedno ni dovolj natančno...on hoče met do nanosekunde natančno meritev :D Ne, dovolj bo stotinka. pravzaprav greš lahko preko odvoda .... ampak tudi ta opcija je vredu Odvod?
Matex_46 Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 (popravljeno) Ne, dovolj bo stotinka.Odvod? da .... f´(x) =lim, k gre dx prot 0 f(x+dx)-f(x):f(x) al si mislu kej druzga? Popravljeno Marec 6, 2008. Popravil Matex_46
Gregc Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 da .... f´(x) =lim, k gre dx prot 0 f(x+dx)-f(x):f(x) al si mislu kej druzga? Ne mislil sem, če mi razložiš kaj je odvod, ker tega še nismo imeli v šoli. Bom vprašal profesorja.
Gixxer Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 (popravljeno) Ne mislil sem, če mi razložiš kaj je odvod, ker tega še nismo imeli v šoli. Bom vprašal profesorja. pocakaj se ti to, bos priso na svoj racun z odvodi :) saj niso kaj posebnega, ampak vseeno je brezveze, da zdaj to sprasujes. Kasneje bos pa tudi se zvedel, kaj je obratna vrednost odvoda, oz. kako iz odvoda ponovno dobimo prvotno funkcijo (integrali) itd. fajn snovi :D Popravljeno Marec 6, 2008. Popravil Gixxer
Schmid87 Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 da .... f´(x) =lim, k gre dx prot 0 f(x+dx)-f(x):f(x) al si mislu kej druzga? nice :D
RHonda Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 To kar so mi pa dns starši naredli...si bom zapomnu za vse živlenje. Zaprl so me vn iz bajte. Kolega je mel rojstni dan pa smo ga mal pili. Ko pridem dam pa bajta zaklenjena. Pa sm spal do ene 2h zunaj...Pol pa sm vdrl v bajto. Prokleti nacisti. Pojstla razkopana. Zdej pa grem spat na kavč, pol pa jim zjutraj jebem mat.r !!! Banda hudičova.
RHonda Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 (popravljeno) :(( click Popravljeno Marec 7, 2008. Popravil DejaVu
Schmid87 Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 To kar so mi pa dns starši naredli...si bom zapomnu za vse živlenje. Zaprl so me vn iz bajte. Kolega je mel rojstni dan pa smo ga mal pili. Ko pridem dam pa bajta zaklenjena. Pa sm spal do ene 2h zunaj...Pol pa sm vdrl v bajto. Prokleti nacisti. Pojstla razkopana. Zdej pa grem spat na kavč, pol pa jim zjutraj jebem mat.r !!! Banda hudičova. pač so te zaklenil vn.. :) bi pa pozvonu, al pa poklicou na tel. pa pridejo odpret :P
RHonda Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 Ah mal sm bil pjan pa polt takle neumnosti pišem. Sej ni tak hudo :)
Tony Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 Ah mal sm bil pjan pa polt takle neumnosti pišem. Sej ni tak hudo :) Ti pa si model :OK: . Domov s pršu pa se takoj na tipkovnco znesu :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 to so moj prjatlc nrdil... pride dam ob 10h zutri vsa se nabita pa pozvoni k je blo zaklenen... poj pa mtka pogleda skoz vrata pa rece. kr bod zuni da te vsi vidjo kasna pa kdaj dam hods. pa je zaklenila nazaj :rolleyes:
Roky Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 to so moj prjatlc nrdil... pride dam ob 10h zutri vsa se nabita pa pozvoni k je blo zaklenen... poj pa mtka pogleda skoz vrata pa rece. kr bod zuni da te vsi vidjo kasna pa kdaj dam hods. pa je zaklenila nazaj :rolleyes: Haha, scene :D jest bi se ga šu naprej dokonca napit :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 To kar so mi pa dns starši naredli...si bom zapomnu za vse živlenje. Zaprl so me vn iz bajte. Kolega je mel rojstni dan pa smo ga mal pili. Ko pridem dam pa bajta zaklenjena. Pa sm spal do ene 2h zunaj...Pol pa sm vdrl v bajto. Prokleti nacisti. Pojstla razkopana. Zdej pa grem spat na kavč, pol pa jim zjutraj jebem mat.r !!! Banda hudičova. Haha, jest sm pr eni prespau, pridem ob 5ih dam, bajta zaklenena, kluča nikjer... sm šu u garažo, se pokriu z deko k jo mam čez motor, pa na motorju zaspau... no, probavou zaspat k sm meu glavo lih na kestlu, pa je benz direkt u nos skoz hlapeu... :rolleyes: :rolleyes:
Matex_46 Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 (popravljeno) * KUKEC VSE NAJBOLJŠE * Matex_46 <3 Popravljeno Marec 7, 2008. Popravil Matex_46
_Fingi_ Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 Vse najboljše Kukec :yea1: :yea1: :yea1: :beer2: :beer2: :004 :004 :004 :004 :004 :004
reesko Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 da .... f´(x) =lim, k gre dx prot 0 f(x+dx)-f(x):f(x) al si mislu kej druzga? dej ne govor o tem ker bom bruhu :S sploh nevem kaj je to :P hihi KUKEC FSE NAJBOLJŠE
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 kukec tut z moje strani happy b-day :beer2: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se