JFinK Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 Ah seveda, motor pa gume se pa kr same pelejejo ane? Zakaj potem sploh rabmo voznika na motorju? Za okras? :slap: dej nehite strelat no. ubistvu se res gume pa motor same pelejo, :grim človk pr tem nima nč (ni to k pr biciklu, da bi mogu človk "vintat"), njegova fuknkcija je samo lovjenje ravnotežja, pa mal volan obračat pa šaltat... :winkiss: ...sicr nism reku, da je stoneR nesposoben, samo rešuje ga motor in zart tega so dirke zlo nezanimive, ker ni nobenega bojevanja za prva mesta...
RHonda Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) Naj se italjani jebejo: PA TALJANSKI AUSPUH TUD Ali pa japonci: Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil DejaVu
Čamac Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ubistvu se res gume pa motor same pelejo, :grim človk pr tem nima nč (ni to k pr biciklu, da bi mogu človk "vintat"), njegova fuknkcija je samo lovjenje ravnotežja, pa mal volan obračat pa šaltat... :winkiss: ...sicr nism reku, da je stoneR nesposoben, samo rešuje ga motor in zart tega so dirke zlo nezanimive, ker ni nobenega bojevanja za prva mesta... ojej za tebe pa me res zanima kak voziš motor
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ojej za tebe pa me res zanima kak voziš motor glavni na vasi je z svojim apn-om
JFinK Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ojej za tebe pa me res zanima kak voziš motor a te zlo zanima?? :blink: no ti bom pa povedu!! TKO K MEN PAŠE!! B)
RHonda Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 Sicer evo baš me briga za taljane. Kwak bi bil zdele že razdrt sam nima taprave gedore za glavo, bo pa ta tedn OK
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 Sicer evo baš me briga za taljane. Kwak bi bil zdele že razdrt sam nima taprave gedore za glavo, bo pa ta tedn OK ti samo sporihtaj pa vleti sem enkrat da vijimo toti dobri stari projektil od kawasakija :OK:
Roky Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ubistvu se res gume pa motor same pelejo, :grim človk pr tem nima nč (ni to k pr biciklu, da bi mogu človk "vintat"), njegova fuknkcija je samo lovjenje ravnotežja, pa mal volan obračat pa šaltat... :winkiss: ...sicr nism reku, da je stoneR nesposoben, samo rešuje ga motor in zart tega so dirke zlo nezanimive, ker ni nobenega bojevanja za prva mesta... Ahahahahah, ahahahahahah.... Ja valda, motor sam gor pa dol prestave meče, tud elektronka kr sama uzame idealno linijo, da ne govorimo, da še sam gas obrača :o Adijo pamet... :headbang:
RHonda Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) Gilera 600 supersport: 120bhp @ 13000 rpm 162kg dry weight Leta 2001 :whistle: Takrat se je kwak jebal z 111 konji, yamaha pa z lažnimi 120 :whistle: Unfortunatley the stunning Gilera 600 Supersport has so far failed to make it into production :closedeyes: Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil DejaVu
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ubistvu se res gume pa motor same pelejo, :grim človk pr tem nima nč (ni to k pr biciklu, da bi mogu človk "vintat"), njegova fuknkcija je samo lovjenje ravnotežja, pa mal volan obračat pa šaltat... :winkiss: ...sicr nism reku, da je stoneR nesposoben, samo rešuje ga motor in zart tega so dirke zlo nezanimive, ker ni nobenega bojevanja za prva mesta... tak kot je f1 ratala bedarija, tak je tut moto GP postal bedarija...preveč elektronike in nekih pojebanih sistemov, zato pa so dirke nezanimive, tistih par prehitevanj je tut vse, kaj je še zdaj zanimivega... pri f1 so že začeli vračat stara pravila not in bo s tem bolj zanimivo, upajmo da bo tut pri moto GP kdaj šlo v to smer... drgač pa je ducati pred vsemi mašinami trenutno, čeprav sam nism ravno pristaš italjanov, so mi japonci bolši, ampak z resnico se ne splača slepit... če daš rossija na ducatija pa itq nima noben šanse :)
Matex_46 Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 pogrešam powerslide in podobne atrakcije v MotoGP-ju
Čamac Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 Čakamo novega McCoya pa da odstranijo par elektronskih pripomočkov kot TC
Matex_46 Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 Čakamo novega McCoya pa da odstranijo par elektronskih pripomočkov kot TC točno tako + ti 800cc mi niso kaj preveč všeč ....
Prevtzer Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 a te zlo zanima?? :blink: no ti bom pa povedu!! TKO K MEN PAŠE!! B) :unsure:
_Fingi_ Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 pogrešam powerslide in podobne atrakcije v MotoGP-ju Čakamo novega McCoya pa da odstranijo par elektronskih pripomočkov kot TC Jap :grim :grim Tud men osebno je tole z enmu kupam elektronke brezveze... :BUA:
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 Jap :grim :grim Tud men osebno je tole z enmu kupam elektronke brezveze... :BUA: počasi bo moto GP potekal tak, da bodo "dirkači" sedeli na fotelu v eni sobici pa bojo lepo motorčke prek bloututa furali :D
k0ci Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 nč ni stoneR pometu, je bl njegov motor pometu in njegove gume ;) ....sicr pa se mi zdi, da je rossi dosegu tist kar pač je, mogoče bo zabeležu še kšno zmago, kej več pa ne vrjamem...sej je velik dosegu, tko da legenda ostaja... :worship: :worship: čudno da ti ne dirkaš potem :hmm:
Aless Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 mi da kdo 400€ za akrapota??? mu placam gajbo pira :D
JFinK Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 čudno da ti ne dirkaš potem :hmm: sej bi!! že tko je nezanimiv, če bi pa jst pršu bi blo pa sploh, bi 2. uvrščenega prehitu za krog al pa 2!!! :whistle: :whistle: predobr sm uglavnem... :naughty: te še kej zanima?? :unsure:
Prevtzer Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 sej bi!! že tko je nezanimiv, če bi pa jst pršu bi blo pa sploh, bi 2. uvrščenega prehitu za krog al pa 2!!! :whistle: :whistle: predobr sm uglavnem... :naughty: te še kej zanima?? :unsure: ti si resno moten- zakaj sploh kdaj-koli pogledaš kakšno dirko če je itak vse narjen "po scenariju" če bi ti dirkov bi se zbudu- ker si kreten
Roky Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ja, kje spiš da te ne ukradejo :hmm: Hahahahahahahhahahah, zdej sm pa iz stola padu... :lol1: :lol1:
JFinK Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ti si resno moten- zakaj sploh kdaj-koli pogledaš kakšno dirko če je itak vse narjen "po scenariju" če bi ti dirkov bi se zbudu- ker si kreten sej vem da ne bom dirkov, k pač nism finančno zmožn...se bom pa zbudu, pa kaj, važn da bom usaj mal začutu adrenalina...ne pa ti pridanič, k še tega ne boš izkusu...
_N3jC_ Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 mi da kdo 400€ za akrapota??? mu placam gajbo pira :D Kje ga pa dobiš tok pocen :hmm:
JFinK Objavljeno Marec 10, 2008 Objavljeno Marec 10, 2008 ja, kje spiš da te ne ukradejo :hmm: ej model?? a vrjameš, da glih zart tega nč ne spim??!! :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se