_N3jC_ Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 Evo ns lansk let let :whistle: pa kok motorjev pride :kva2: pa to je slikan sam na eno stran...na drugo stran jih je še enkrat tok :huh: pa kok folka na progi :grim
_N3jC_ Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 vse naj naj obema :grim sem nahitro pregled... vse najboljše za rojstni dan @N3jC,@woox Vse najboljše obema praznovalnikom. TNX :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) extreme stopie :alien1: bikepics in kako mirno gleda gospa v ozadju... si misl... kurba prov ti je :whistle: Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil Jerry_exc
Ljubljancan Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 Woox- u, pa _Nejc_- u vse naj naj za rojstni dan! :beer2: :winkiss:
_N3jC_ Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 Woox- u, pa _Nejc_- u vse naj naj za rojstni dan! :beer2: :winkiss: ooo prjatu hvala tud tebbbbb :beer2: :beer2: prlet do mene :grupni: žejnnnnnnn :grim
Ljubljancan Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 Žou ne morm :( Neki za tebe pa wooxsa, hehe:
_N3jC_ Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 Žou ne morm :( Neki za tebe pa wooxsa, hehe: a jo poznaš...jo lohk prpelš, bi blo prov luštn :kva2: ja za dons ti bo pa lohk še žov :xx:
reesko Objavljeno Marec 28, 2008 Objavljeno Marec 28, 2008 ja za dons ti bo pa lohk še žov :xx: vse najbolše obema pridem do vaju pa okol 11ih prej ne morm papa**
Noiser69 Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 Waaaaaaa ... pičim js v šolo počas, faking zadelujemo, js pa še močno pijan :D
NejcZ Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 Mi pa nimamo faking šole :worship: :kva2: Smo baje te ure notr spravli že z ubisku nevemkirega sejma hah :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 prov zajebavajo vs s to solo :) pa tak dan... tak sonce :)
reesko Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 mi jo pa mamo..jaki problem..pač ne greš :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 kramp macola! ne grem u solo aaaa? :naughty:
norc 16 Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 fak mi je bogo prokleti maturanski :) nemorem da ne napišem dva sošolca sta padla preden smo začeli plesat duhec si preživel
Jerry_exc Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 fak mi je bogo prokleti maturanski :)nemorem da ne napišem dva sošolca sta padla preden smo začeli plesat duhec si preživel hm... padla dol? al padla padla :)
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 fak mi je bogo prokleti maturanski :)nemorem da ne napišem dva sošolca sta padla preden smo začeli plesat duhec si preživel hehe :D preživel preživel :D kak se mi smešno zdi ko še ni nobenga od sošolcev na msnju :D em enga sm vidu po generalki na cekretu, ko ga je pička usmerjala da je sploh kam lahk šo...to je biu tvoj sošolec ?:D njemu je bla kriza ja :D :D drugač pa je bla ful čaga ne, sam dlje bi lahk trajalo, ker bi jim itq vse spili pri šankih :D nsr_freak je tut biu pijan ko kanta :D :D :whistle:
RHonda Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 fak mi je bogo prokleti maturanski :)nemorem da ne napišem dva sošolca sta padla preden smo začeli plesat duhec si preživel HAHAHA :lol1: :lol1: :lol1: Pa to ne moreš verjet
JeRn3j Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 fak mi je bogo prokleti maturanski :)nemorem da ne napišem dva sošolca sta padla preden smo začeli plesat duhec si preživel tebe tud še mal mede :D
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 fak mi je bogo prokleti maturanski :)nemorem da ne napišem dva sošolca sta padla preden smo začeli plesat duhec si preživel kaj ti pa še vedno misliš da boš slovenščino naredo na maturi al kaj??? optimist hehe tebe tud še mal mede :D ne, on tud ko je trezn tak piše, da ga lahko samo jelka strojan razume :D
reesko Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 nejkootu se vidijo njegove korenine saj je pisal slovenščino na maturi 2/8 o k0ciju pa sploh ne bi zgubljal besed btw...kdo ve za kakšn DOBER lokal/club/diskač/karkol da dons dela pa da dogaja not ?
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 29, 2008 Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) nejkootu se vidijo njegove korenine saj je pisal slovenščino na maturi 2/8 o k0ciju pa sploh ne bi zgubljal besed btw...kdo ve za kakšn DOBER lokal/club/diskač/karkol da dons dela pa da dogaja not ? no sej priznam da neo kdo mislo da sn kak biser slovenščine- res je, samo 2 sem pisal, edini predmet ki sem ga tak slabo pisal(to pa zarad tega ker nisn glupih prešernov in cankarov bral) , zaj pa si zamislite če sn jaz komaj 2 dobo, kolk bo kaj norc hehe....-10 :D Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil _Nejkoo_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se