Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Alo fantje....kok se kej na kreditne kartice spoznate? Zanima me, če se da prek paypal-a plačat tud z maestro kartico, kon koncev sta maestro pa master card prbližn isto....

ne to ni isto... sam znak mata podobn... rabiš prav kreditno master card.... s katerim lahko samo plačuješ, ne pa tudi dviguješ na bankomatu....

Objavljeno (popravljeno)

Eja folk, ali mogoče kdo pozna koga, ki bi mi lahko za sorazmerno dobro ceno sprintal cel a4 list custom made nalepk? :unsure: :unsure:

na ta način kot je motosvetova nalepka... da samo črke ostanejo...

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno
ne to ni isto... sam znak mata podobn... rabiš prav kreditno master card.... s katerim lahko samo plačuješ, ne pa tudi dviguješ na bankomatu....

Ah đabe pol :D a ma kdo master card? :D :P

Objavljeno (popravljeno)
kje hudiča si pa bil, sm bil tut jaz takrat tam :hmm:

ti si bil pa eno križišče naprej oz nazaj kjer sm štelu jz fergi na enosmerni črna rs-ka...tm ob enmu kafiču ti pa si se prpelu ene 2m zravn mene sam nis jebu 5%

s čem pa si to bil? RS-ko? Ni bilo ob padcu kaj hujšega? po postu sklepam da ne, samo vseeno...

ja z rsko. Bil sm na urgenci pa so rekl nj grem slikat pa sm se šel raje še mal vozt...zj pa mi je žal kr ne vem če bom preživu to noč.

Zj pa sm si menda do konca jetra zjebu....

Sam kaki so ti pofukani vozniki....prvo me je izsilu pol pa k se mu je motor prrajsu lepo do njegovga avta in ga u izi polubu, pa sam črta gas.... :headbang:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

sej jst nism bil z motorjem, videl sem vaju ko sem čakal trolo

Objavljeno

PoMoTa...na bankomatu tut lahko dviguješ...razlika je v tem da je to kreditna...to se pravi večji limit, ter ima zaščitno tro mestno kodo, katero vpiše če plačuješ preko neta...spletne trgovine, banke, itd.

Objavljeno
sej jst nism bil z motorjem, videl sem vaju ko sem čakal trolo

aja ma bla je ena ninja zelena...sm mislu da si bil ti :D my bad

Objavljeno
:winkiss: a si bil peš? kaj nič ne pokličeš? :winkiss:

gre k more jet :D

najprej sm te vidu tam na križišču pred lutkovnim gledališčem, pol sm pa vidu tvoj raketoplan pod gradom pred blokom parkiran :P

aja biu sm pa z avtom :P

Objavljeno

a ker si mu napisu offtopic?

Objavljeno
a ker si mu napisu offtopic?

:lol1: :grim :lol1:

(no sej je blo zanalasc, sm upu na taksno reakcijo)

Objavljeno

hahah :D

fafy fafy :D

Objavljeno
Zj pa sm si menda do konca jetra zjebu....

alkohol spet? :P

careee :worship:

Ej k0ci in Roky, ki sta moderatorja, mi prosim nekaj pojasnita... tale Noise mi je že 2x nabil po 10%, ker sem nekje na forumu oglaševal gume... Danes naredim mali oglas na strani motosveta in nekaj časa vse prav, zdaj oglasa ni več nikjer, grem tam pod urejanje oglasov pa dodajanje oglasov pa mi piše Onemogočen dostop do administracije malih oglasov ?!?!?!?! WTF Zakaj zdaj ne bi smel tam imet oglasa? A sem jaz kaj naredil temu Noise-u al kaj...

Objavljeno (popravljeno)

pure 2T power :worship:

(poglejte komentarje ... "crazy mother fucker, that bike aint build to drive so fast, ur bike gonna blow imao" :lol1:)

Ka mislijo da je naret da se bos vozo ko z 4T ??? :wallbash:

Uffff bi blo fajn met kai takega, ko bi tk z lahkoto slo cez 100 :D

Popravljeno . Popravil Hozi
Objavljeno
alkohol spet? :P

careee :worship:

Ej k0ci in Roky, ki sta moderatorja, mi prosim nekaj pojasnita... tale Noise mi je že 2x nabil po 10%, ker sem nekje na forumu oglaševal gume... Danes naredim mali oglas na strani motosveta in nekaj časa vse prav, zdaj oglasa ni več nikjer, grem tam pod urejanje oglasov pa dodajanje oglasov pa mi piše Onemogočen dostop do administracije malih oglasov ?!?!?!?! WTF Zakaj zdaj ne bi smel tam imet oglasa? A sem jaz kaj naredil temu Noise-u al kaj...

ej nimam pojma, najbol da mu PM pošlješ, ti bo lepo povedal kaj je narobe

Objavljeno (popravljeno)
pure 2T power :worship:

(poglejte komentarje ... "crazy mother fucker, that bike aint build to drive so fast, ur bike gonna blow imao" :lol1:)

Ka mislijo da je naret da se bos vozo ko z 4T ??? :wallbash:

Uffff bi blo fajn met kai takega, ko bi tk z lahkoto slo cez 100 :D

heh moj gre bl :P

fak fantje mislte da bi res mogu na urgenco k zj pa res že čutm vsak organ posebi kok me šopa.

Al je sam od udarca?? NEMOOREM USTAT šit

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
:worship: :worship: :worship:
Objavljeno (popravljeno)

za uno aprilio je znano da ma polini 155 kit not.

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno

To je že več kot rs-250 55hp :worship:

Objavljeno
powaaaaaaah

haha :D kva so to.. orgle? :P

Objavljeno
haha :D kva so to.. orgle? :P

haha :lol1: orgle ja

Objavljeno

my weener is 22cm long ^_^

Objavljeno

tale je pa od denzija...no zdej je sicer bivši..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!