Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
my weener is 22cm long ^_^

hehe :D (a se ne napise drgac wiener? :unsure: )

I choose to blame my parents for giving me a small, bent weiner, and an ugly face. :P

That's what you say if your parents ever catch you. "I wasn't masturbating, I was just cleaning it and it went off."

Popravljeno . Popravil Hozi
Objavljeno
dons sm se končno, prvič letos furov in naredil 7,98km

motilo me pa je:

-z škornji imam probleme pri prestavljanju navzgor

-pesek na cesti :headbang:

-skos morm oprezat za policaji (ni registracije --> slaba vest)

drugače sem pa opazil da je motor super lahkoten in ful lahko vijugaš

e ti revček ti, kar nič ne imej slabe vesti, oprezaj pa še vedno... :D

obrni to sebi v prid da se boš bolj zabaval ker je bolj napeto, ne pa slabe vesti :D mestni redar tudi danes ni mel slabe vesti ko je nejkotu prilepo gor obvestilo redarstva pa kazen za parkiranje avta :)

puj jebemti državo pa občino prekleto :BUA:

Objavljeno
tale je pa od denzija...no zdej je sicer bivši..

ne pa ni tole od Denzija :)

Objavljeno

naj gre vse skupaj v pizdo mater...zjutraj hočem lepo motor pelat na tehničnega in registracijo in ni ga vraga, lepo se peljem po omejitvah, da ja ne bi blo zaj kake pizdarije, in glej jih prasce ušive, se mi en ta plavi zalepi na rit, in seveda, tak ko sem pričakoval, vklopi sireno in plave luči, kao da naj vstavim....jaz seveda tega nisem storil in spizdil...otresel sem se ga zlahkoto, vendar je nastopla pizdarija, da se je prikazal ŠE EN PRASEC (očitno je bil kje blizu in so ga obvestili), in nebi blo nobenga problema, da bi spizdil še njemu, če nebi bil ravno v nekem križišču, ter polno avtov, da nisem mogo na polno ga odpirat, no in ta prasec drugi mi vzame prednost, seveda sirena in vse, in mi prpelje naravnost pred mene, tak da sn bremzal ko budalo da sn se sploh ustavo...no seveda se nisem vdal in sem hotel dalje spizdit, vendar je tak hitro skočo iz avta in me prijel, da nisn sfolgal niti motorja obrnit...no pol se je začelo naštevanje kazni in vseh prekrškov ki sn jih nardil, sn skušal ohranit trezno glavo in karseda najboljše potegnit iz te situacije...sem povedal kako in kaj, da je od fotra motor in ker on ni imel časa sem jaz pelal motor na registracijo, ker sn pač tu blizu doma, pol smo še fotra klicali in je vse valda potrdil, pa še s škifom se je meno po telefonu kar en cajt, zgleda ga je prigovarjal da naj mi malo popusti...ko smo prišli na bežanje pa sem rekel, in se opravičeval, da me je blo strah, ker sn vedo da ni registriran motor in nimam ustreznega izpita pa sem pač reagiral v afektu in mi je žal, itd, itd...na koncu po vseh prigovarjanjih so mi dali skupno kazen 500€, če plačam v roku 8 dni, 250 eur, ter odvzem voznikše za 2 mesca...hvalabogi mi niso čisto odvzeli vozniške, tak da mi ni treba še enkrat izpita it delat, ampak vseeno mi ni jasno kak bom 2 mesca zdaj zdržal brez avta, sploh pa brez motora, pa še tistih 250 evrov vrnit fotru, ki mi jih je dal da zaj plačam čimprej to kazen....no vsaj to smo se zmenli, da mi nebo še enkrat treba delat izpita, bom pa pač mogo bit zaj 2 mesca res pridn, pa mogoče samo tu malo okol bajte se z motorom vozit hehe...pizdarija res, pizda 1500km sn naredo ilegalno s totim motorom, pa ravno zaj ko hočem registrirat me čapnejo prasci, jebemooo ej :headbang:

Objavljeno
hehe :D (a se ne napise drgac wiener? :unsure: )

bolš zgleda če je napisan z napako..

drgač pa tole glede dolžine.. je bla prvoaprilska šala :lol:

Objavljeno
naj gre vse skupaj v pizdo mater...zjutraj hočem lepo motor pelat na tehničnega in registracijo in ni ga vraga, lepo se peljem po omejitvah, da ja ne bi blo zaj kake pizdarije, in glej jih prasce ušive, se mi en ta plavi zalepi na rit, in seveda, tak ko sem pričakoval, vklopi sireno in plave luči, kao da naj vstavim....jaz seveda tega nisem storil in spizdil...otresel sem se ga zlahkoto, vendar je nastopla pizdarija, da se je prikazal ŠE EN PRASEC (očitno je bil kje blizu in so ga obvestili), in nebi blo nobenga problema, da bi spizdil še njemu, če nebi bil ravno v nekem križišču, ter polno avtov, da nisem mogo na polno ga odpirat, no in ta prasec drugi mi vzame prednost, seveda sirena in vse, in mi prpelje naravnost pred mene, tak da sn bremzal ko budalo da sn se sploh ustavo...no seveda se nisem vdal in sem hotel dalje spizdit, vendar je tak hitro skočo iz avta in me prijel, da nisn sfolgal niti motorja obrnit...no pol se je začelo naštevanje kazni in vseh prekrškov ki sn jih nardil, sn skušal ohranit trezno glavo in karseda najboljše potegnit iz te situacije...sem povedal kako in kaj, da je od fotra motor in ker on ni imel časa sem jaz pelal motor na registracijo, ker sn pač tu blizu doma, pol smo še fotra klicali in je vse valda potrdil, pa še s škifom se je meno po telefonu kar en cajt, zgleda ga je prigovarjal da naj mi malo popusti...ko smo prišli na bežanje pa sem rekel, in se opravičeval, da me je blo strah, ker sn vedo da ni registriran motor in nimam ustreznega izpita pa sem pač reagiral v afektu in mi je žal, itd, itd...na koncu po vseh prigovarjanjih so mi dali skupno kazen 500€, če plačam v roku 8 dni, 250 eur, ter odvzem voznikše za 2 mesca...hvalabogi mi niso čisto odvzeli vozniške, tak da mi ni treba še enkrat izpita it delat, ampak vseeno mi ni jasno kak bom 2 mesca zdaj zdržal brez avta, sploh pa brez motora, pa še tistih 250 evrov vrnit fotru, ki mi jih je dal da zaj plačam čimprej to kazen....no vsaj to smo se zmenli, da mi nebo še enkrat treba delat izpita, bom pa pač mogo bit zaj 2 mesca res pridn, pa mogoče samo tu malo okol bajte se z motorom vozit hehe...pizdarija res, pizda 1500km sn naredo ilegalno s totim motorom, pa ravno zaj ko hočem registrirat me čapnejo prasci, jebemooo ej :headbang:

1.4.?

Objavljeno
1.4.?

100% ker drgač bi se že čamiŁ v to zapeu ..

Objavljeno

haha risko ju ima že čisto naštudirana :worship:

matex ob 12h spet po tržaški proti faxu......pa še en tomos sm 125 ob 12:30 po celovški proti gorenjski

Objavljeno

Pa tole da je brez reg., brez izpita, pobeg sam 250eur so tud mal buče :)

Objavljeno (popravljeno)

ma vložo me je ko prasca danes, ko mi je poslal mesič da so ga dobli z motorjem itd, ga kličem jaz nazaj mi razlaga na dolgo in široko, ves jezen pa obupan da sem že res mislo, da je vse to res, pol pa mi reče na koncu katerega smo danes, bi se najraje zaletel v zid z glavo na kako foro sem pado...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

ma vložo me je ko prasca danes, ko mi je poslal mesič da so ga dobli z motorjem itd, ga kličem jaz nazaj mi razlaga na dolgo in široko, ves jezen pa obupan da sem že res mislo, da je vse to res, pol pa mi reče na koncu katerega smo danes, bi se najraje zaletel v zid z glavo na kako foro sem pado...

hahahah, čamilaaa sem vložo ko prascaaaa, vi pa ste kar hitro pogruntali mater ej, pa sn se trudo da bi čimbolj realno opisal :D

Objavljeno

hahahah, čamilaaa sem vložo ko prascaaaa, vi pa ste kar hitro pogruntali mater ej, pa sn se trudo da bi čimbolj realno opisal :D

jaz sem verjel najprej..sploh pa ker je bilo tako na dolgo napisano...

sam pol sm vidu "1.4" k je fifty napisu pa blo takoj jasn :D :P

Objavljeno

glih v tem je biu problem, ker se mi zdi da si pretiraval :P

Objavljeno

jaz sem verjel najprej..sploh pa ker je bilo tako na dolgo napisano...

sam pol sm vidu "1.4" k je fifty napisu pa blo takoj jasn :D :P

ja fifty je zajebal, frdamani škratek mali :D

Objavljeno

nejkotove mokre sanje..biti ghostrider

hahah

nejko ti si en navadn tlačanski rajder

Objavljeno
glih v tem je biu problem, ker se mi zdi da si pretiraval :P

nisem, sej pa 500 eur je najvišja kazen al ne??

Objavljeno

malo se pozanimaj kakšne kazni so ;)

sploh pa če bežiš...

sploh pa če bežiš...

Objavljeno
nejkotove mokre sanje..biti ghostrider

hahah

nejko ti si en navadn tlačanski rajder

riskotove mokre sanje...biti kot nejko :D a žal niti motora nima, da bi vsaj 10% nejkota lahko bil :D

Objavljeno
riskotove mokre sanje...biti kot nejko :D a žal niti motora nima, da bi vsaj 10% nejkota lahko bil :D

do črke točno :worship:

Objavljeno

sploh pa če bežiš...

sploh pa če bežiš...

bmk no, sn pa zaj dobo eno isto tako kazen, oz. jo je foter dobo za mene hehe: odmero dohodnine :wacko:

Objavljeno

sploh pa če bežiš...

če bežiš je blo prej 500€ pa 6 pik, zdej po novem pa ne vem kok je

Objavljeno
če bežiš je blo prej 500€ pa 6 pik, zdej po novem pa ne vem kok je

no evo, po novem pa ni še nič, še kar veljajo stare dobre kazni :OK: :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!