_Nejkooo_ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 drž tišino modri dirkač ti pa si moj zeleni kuščarček :wub:
Gizmo_ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 eeej fantje 1.4... ne 14. 2 hehehe :winkiss:
FlamE#7 Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 jst jo mam, 56MB :D flame malo pred 16h čez center ??? jap... vijolčn vizir sm kupu :P
k0ci Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 ja ja pol si bil ti....zakaj pa imaš izpuh oz. konec lonca tko ven obrnjen?
Čamac Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Škoda, da moder del na zadku vse zajebe... DUCATI
_Fingi_ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Evo, se je že začel, danes v kranju motorist pa sopotnik mrtva... fantje... merkejte(mo) :closedeyes:
Čamac Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) jebemo ta nakup motorja da sem že jezen... na koncu bom cagivo mito nazaj kupil za male pare pa je igračka, sicer ne leti ne vem kak ker je pač 125ka ampak nia veze pa lepo nizki stroški pa je to to... če ribne pa tak za 500 € že vse pomenjaš medtem ko na 600cc daš tolko za dva para gum ko jih v tem času že pobere... pa še legalen bom Popravljeno April 1, 2008. Popravil Čamac
Roky Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 jebemo ta nakup motorja da sem že jezen... na koncu bom cagivo mito nazaj kupil za male pare pa je igračka, sicer ne leti ne vem kak ker je pač 125ka ampak nia veze pa lepo nizki stroški pa je to to... če ribne pa tak za 500 € že vse pomenjaš medtem ko na 600cc daš tolko za dva para gum ko jih v tem času že pobere... pa še legalen bom Jest pravm, da je 125ccm za naše ceste, za naše voznike in seveda za naše kazni povsem dovolj! Več pride prov na pisti .)
Čamac Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Jest pravm, da je 125ccm za naše ceste, za naše voznike in seveda za naše kazni povsem dovolj! Več pride prov na pisti .) No ja, s tem se ne bi strinjal. Je že fajn met motor ko dobro odlepi pa že z gasom meče po zadnji itd 125 je le prešvoh...
Roky Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 No ja, s tem se ne bi strinjal. Je že fajn met motor ko dobro odlepi pa že z gasom meče po zadnji itd 125 je le prešvoh... In potem te zmeče po tleh en 79 letni ata, tako kot par metrov stran od mene danes, tele dva: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...amp;c_id=169278
NejcZ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) No ja, s tem se ne bi strinjal. Je že fajn met motor ko dobro odlepi pa že z gasom meče po zadnji itd 125 je le prešvoh... Se strinjam. 125 je prešvh, kakorkoli obrneš, tudi odprti 2taktni niso nevemkaj. So za tiste 2 leti da maš nekej za sm pa tja. More bit neki da res potegne in da ti kontroliraš motor in ne on tebe. Pri 125-kah bi tak lahko mel gas sam na ON al pa OFF (poln gas al pa nč :whistle: ) In potem te zmeče po tleh en 79 letni ata, tako kot par metrov stran od mene danes, tele dva: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...amp;c_id=169278 Nesreče so in bodo. Če boš nato študiral je tak najboljše da ostaneš doma. Pa tudi ne verjamem da je motor šel ravno počasi v tem primeru.. Popravljeno April 1, 2008. Popravil NejcZ
JeRn3j Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Jernej neki čez 2 po dunajski mim amzsja....nice helmet hehe :naughty: čelada top top... ful zadovoljen :naughty:
Roky Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Se strinjam. 125 je prešvh, kakorkoli obrneš, tudi odprti 2taktni niso nevemkaj. So za tiste 2 leti da maš nekej za sm pa tja. More bit neki da res potegne in da ti kontroliraš motor in ne on tebe. Pri 125-kah bi tak lahko mel gas sam na ON al pa OFF (poln gas al pa nč :whistle: )Nesreče so in bodo. Če boš nato študiral je tak najboljše da ostaneš doma. Pa tudi ne verjamem da je motor šel ravno počasi v tem primeru.. Dej preber še ene 5x moj post, ker ti ga moraš in ugotovi kaj sem s tem hotel povedati !!!! Nisem rekel, da nebom šeu na več, nisem nikogar obsojal, med besedami se skriva malo globji pomen .)
NejcZ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Sem prebral, pa se vseeno nekak ne morem strinjat :)
Roky Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Sem prebral, pa se vseeno nekak ne morem strinjat :) Jebiga, potem :)
_LuX_ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 In potem te zmeče po tleh en 79 letni ata, tako kot par metrov stran od mene danes, tele dva: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...amp;c_id=169278 najbl na k*** mi gre pa to k berem komentarje spodi, pa jih 3/4 pizdi kašni norci smo motoristi
sonda Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) kaj moreš... veliko je motoristov ki lepo vozijo (tudi sam se prištevam k tem), so pa nekatere izjeme ko so rek "divjaki pa pol" in ljudje potem vidijo enega takšnega in nas kar vse pištevajo k takšnim :rolleyes: moje subjektivno mnenje Popravljeno April 1, 2008. Popravil sonda
alees Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 najbl na k*** mi gre pa to k berem komentarje spodi, pa jih 3/4 pizdi kašni norci smo motoristi Toj tud mene razpizdil an... itak je pa to zmeri tko.. taki komentarji...
NejcZ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Pomoje pa ni tak nedolžno. Če bi se po omejitvah peljal bi lahko blo drugače. Kak je pa res blo pa tak nebomo nikol vedli, js vsaj za sebe vem da sm vse prej kot nedolžn.. :whistle:
_LuX_ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Sej se ve ko je blo, un je mogu kr dost prgont (tm je cca. 1,5km ravnine) ata ga pa ni vidu.
sonda Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Pomoje pa ni tak nedolžno. Če bi se po omejitvah peljal bi lahko blo drugače. Kak je pa res blo pa tak nebomo nikol vedli, js vsaj za sebe vem da sm vse prej kot nedolžn.. :whistle: se pridružujem tvojim besedam...
Gixxer Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) pa treba je povedat tudi, da ta 22-letnik sploh ni mel izpita za motor, tak da... seveda pa v tem casu, ko je toliko prometa, osebe, ki imajo 80 let, enostavno ne spadajo vec na cesto... Popravljeno April 1, 2008. Popravil Gixxer
NejcZ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Jap, takih frajerjov je tud dost tukaj na Motosvetu.
k0ci Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 ampak res, jst sm se pa jebal za izpit, tisti se pa kar brez vozijo :slap: aja, dns sem dobil homo karton z LPPja, izpuh in blokada vpisana :OK: , zdaj sem legalen.....no ne še čist :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se