_N3jC_ Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) dobr, tist flexer je šel okol 70 km/h, tako dani ravno tisti 25 km/h.Potem sem vozil v avtošoli 13 ur hondo cbf 500 Kako se vozim ... Po naseljih vedno striktno 50 km/h. Izven naselja ga pa kar pritisnem. Na Rakitno gor sem tut po škornjih drsal. Guma je obrabljena skoraj do roba. Kakšne 5mm je še lufta :) Pred ovinkom pač vidiš kolko guma prime, ko zabremzaš in daš v nižjo. Če ritka zapleše ne bo nič z zalaganjem. Če pa prime ... :naughty: Sej se hitro vidi kakše je asfalt, kako toplo je in kako pregleden je ovinek. Ko je pa promet pa pač po predpisih. sej nimaš kej. haha če rit zapleše po tvojem asfalt ne drži al kaj :slap: to je čist neki normalnga da zadek pleše, če nimaš zdrsne sklopke .) aja evo je že koci napisov:) evo pobje pa tudi kaksno dekle :) ....to je danes prislo po posti,...vendar se bo zaradi neprijetnega dogodka prodal...(obstaja pa par % moznost da ostane) :OK: :OK: za kok pa drugač mislš ti to prodajat če boš:) Popravljeno April 5, 2008. Popravil _N3jC_
JeRn3j Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 dobr, tist flexer je šel okol 70 km/h, tako dani ravno tisti 25 km/h.Potem sem vozil v avtošoli 13 ur hondo cbf 500 Kako se vozim ... Po naseljih vedno striktno 50 km/h. Izven naselja ga pa kar pritisnem. Na Rakitno gor sem tut po škornjih drsal. Guma je obrabljena skoraj do roba. Kakšne 5mm je še lufta :) Pred ovinkom pač vidiš kolko guma prime, ko zabremzaš in daš v nižjo. Če ritka zapleše ne bo nič z zalaganjem. Če pa prime ... :naughty: Sej se hitro vidi kakše je asfalt, kako toplo je in kako pregleden je ovinek. Ko je pa promet pa pač po predpisih. sej nimaš kej. še enkrat. Če drsaš z škornji ne pomen da vozš ultra duper jebačko, pa da polagaš ko kreten. Če s škornji drsaš po tleh, imaš nepravilno držo stopal ;)
Matex_46 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 to pa ni čist res, je več možnosti: -šaltal dol pri previsokih obratih (če motor nima slipper clutch) -preveč bremzal na prvo in je zadnja v zraku -preveč bremzal na zadnjo in je blokirala tako da če zapleše še ni nujno da je zanič asflat oz. daleč od tega :grim pa zadevo se da resit: -blipping (izenacs obrate) -vzmetje -nisi za na motor :grim
Matex_46 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) :grim Popravljeno April 5, 2008. Popravil Matex_46
Dolenc™ Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 Dober pač hotu je povedat da mu kr gre, zdej pa cel plaz kurcanja, pa pametovanja :D
kukec1 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 pa kaj zaj napadate bogega reveža, pač se je malo narobe izrazo... odgovoril je pač na čamčijevo vprašanje :winkiss:
Matex_46 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 pa kaj zaj napadate bogega reveža, pač se je malo narobe izrazo... odgovoril je pač na čamčijevo vprašanje :winkiss: rd te mam :wub:
reesko Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 fantje...vemda nimam motorja trenutno..sam res nekateri se tu bolj da ne oglašate, ker niste nič boljši..samo da on je napisal to kaj dela..vi pa lih tako s tem da se tega ne zavedate(kar je še slabše za vas)
kukec1 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 rd te mam :wub: jaz mam tebe bolj..(samo ne bolj od verzdenškega loverja) boysi kdaj boste kaj na moto boomu=?
k0ci Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 :grim pa zadevo se da resit: -blipping (izenacs obrate) -vzmetje -nisi za na motor :grim z nastavljanjem vzmetenja ne boš nikakor odpravil dvigovanja zadnjega kolesa pri močnem zaviranju, lahko izboljšaš, odpravit pa ne moreš, pa če imaš top of the line ohlinse gor
JeRn3j Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 fantje...vemda nimam motorja trenutno..sam res nekateri se tu bolj da ne oglašate, ker niste nič boljši..samo da on je napisal to kaj dela..vi pa lih tako s tem da se tega ne zavedate(kar je še slabše za vas) sory jst sm ga po kolenu vozu pa nism s škorni po tleh zagrabu, če je name to letel :D
Matex_46 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 fantje...vemda nimam motorja trenutno..sam res nekateri se tu bolj da ne oglašate, ker niste nič boljši..samo da on je napisal to kaj dela..vi pa lih tako s tem da se tega ne zavedate(kar je še slabše za vas) :closedeyes: se oproscam
_N3jC_ Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 fantje...vemda nimam motorja trenutno..sam res nekateri se tu bolj da ne oglašate, ker niste nič boljši..samo da on je napisal to kaj dela..vi pa lih tako s tem da se tega ne zavedate(kar je še slabše za vas) Ja sej če se mu pove, bo vsaj vedu, da narobe dela kajne .) bo probu pol to popravt :)
sonda Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) ni važno kako važno je da varno!!! Popravljeno April 5, 2008. Popravil sonda
Stroj Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 :closedeyes: se oproscam Itak vsi vemo da se tvoja movistara vozi sama :devil: hecam se lubi....nobenih pripomb čez tvojo vožnjo :wub:
Čamac Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) dobr, tist flexer je šel okol 70 km/h, tako dani ravno tisti 25 km/h.Potem sem vozil v avtošoli 13 ur hondo cbf 500 Kako se vozim ... Po naseljih vedno striktno 50 km/h. Izven naselja ga pa kar pritisnem. Na Rakitno gor sem tut po škornjih drsal. Guma je obrabljena skoraj do roba. Kakšne 5mm je še lufta :) Pred ovinkom pač vidiš kolko guma prime, ko zabremzaš in daš v nižjo. Če ritka zapleše ne bo nič z zalaganjem. Če pa prime ... :naughty: Sej se hitro vidi kakše je asfalt, kako toplo je in kako pregleden je ovinek. Ko je pa promet pa pač po predpisih. sej nimaš kej. No saj to je kul. To me je zanimalo, ker poznam enega, ki tudi nikoli ni nič vozil, zdaj ima R6 in se pomoje v 3 letih odkar je kupil novo še ni peljal več kot 120km/h, pred ovinki se skoraj ustavi,... Saj ali si za motor in se pač malo po malo učiš ali pa pač nisi za motor. Pa zadnji stavek ne velja zate, verjamem da dobro voziš, pač pravim nasplošno. Popravljeno April 5, 2008. Popravil Čamac
reesko Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 jaz mam tebe bolj..(samo ne bolj od verzdenškega loverja)boysi kdaj boste kaj na moto boomu=? iiiiii :worship: sory jst sm ga po kolenu vozu pa nism s škorni po tleh zagrabu, če je name to letel :D ni nate letel..jst sm pa vozu po kolenu...škorni so pa desni po "drsniku" popraskani :P (padec) Ja sej če se mu pove, bo vsaj vedu, da narobe dela kajne .) bo probu pol to popravt :) to imaš prav...ampak vsi s tabo vred ste mu zelo grobo pisali in res ni bilo potrebe...pisali ste mu pa v tem stilu kot, da vi ste pa res rejserji itd. to bi lahko oriđinal napisal al pa p182 ker onadva pa res :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: (no saj je tudi veliko drugih še)
kukec1 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 tukaj pri nas je kr nekaj takih ki so žesrednjih let... in odkar jih poznam niso meli prej motorja, zdaj ene 2 leti nazj. pa kr vsi ss pa nakede.....tko da... sej če si dost previden in veš kaj delaš, ne more bit skor nič narobe...
Čamac Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 :grim pa zadevo se da resit: -blipping (izenacs obrate) -vzmetje -nisi za na motor :grim kaj je to blipping, ne poznam izraza jaz mam tebe bolj..(samo ne bolj od verzdenškega loverja)boysi kdaj boste kaj na moto boomu=? vrzdenikkkkk :D tam blizu se lahko kopaš v Horjulščici haha :D ej kukec saj menda gremo skup na moto boom al ne?
_N3jC_ Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 iiiiii :worship: ni nate letel..jst sm pa vozu po kolenu...škorni so pa desni po "drsniku" popraskani :P (padec) to imaš prav...ampak vsi s tabo vred ste mu zelo grobo pisali in res ni bilo potrebe...pisali ste mu pa v tem stilu kot, da vi ste pa res rejserji itd. to bi lahko oriđinal napisal al pa p182 ker onadva pa res :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: (no saj je tudi veliko drugih še) no ja se strinjam...me je mal zanesl da sm res grobo odgovoru :winkiss: sam res mi je blo smešn tist iz dviganjem zadnega kolesa, da pol se pa ne da založit :whistle: pa vem da tud jst še nism rossi :D
reesko Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 tukaj pri nas je kr nekaj takih ki so žesrednjih let... in odkar jih poznam niso meli prej motorja, zdaj ene 2 leti nazj. pa kr vsi ss pa nakede.....tko da... sej če si dost previden in veš kaj delaš, ne more bit skor nič narobe... tko da :D drugač pa čamac največja izdajica :BUA: :BUA: :BUA: :headbang: :headbang: :headbang:
kukec1 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) ej kukec saj menda gremo skup na moto boom al ne? fajn bi blo ja... ne pa,da bi na 5 šlo pa vsak z svojim prevozom.... jaz mam v soboto do 16 čas, tko da... dopolda al pa do 15ih tam nekje smo lahko tam,.,. Popravljeno April 5, 2008. Popravil kukec1
Čamac Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 drugač pa čamac največja izdajica :BUA: :BUA: :BUA: :headbang: :headbang: :headbang: sma že spet pri tem?
_N3jC_ Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 Aja matex pa jernej a sta bla pol dons na morju B)
reesko Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 no ja se strinjam...me je mal zanesl da sm res grobo odgovoru :winkiss: sam res mi je blo smešn tist iz dviganjem zadnega kolesa, da pol se pa ne da založit :whistle: pa vem da tud jst še nism rossi :D :OK: sma že spet pri tem? sram te naj bo puj jebemti to si bom res zapomnu :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se