_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 tamau bo joku tok pičk boma pobrala..za njega pa nič :P hahaha, bom jaz od sestre one barbike zraun vzel, da bo lahko reko da je bil z neko babo...magari plastično :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 (popravljeno) ojojojoj kere fore :slap: kljub vsemu, te imamo še vedno radi in te sprejmemo medse, takšnega kot pač si, z vsemi tvojimi vizuelnimi napakami... :friend1: ...naš naš mali čamy :wub: Popravljeno April 26, 2008. Popravil _Nejkoo_
reesko Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 kljub vsemu, te imamo še vedno radi in te sprejmemo medse, takšnega kot pač si, z vsemi tvojimi vizuelnimi napakami... :friend1: ...naš naš mali čamy :wub: :worship:
JeRn3j Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 hahaha, bom jaz od sestre one barbike zraun vzel, da bo lahko reko da je bil z neko babo...magari plastično :D kok stara :D :whistle:
reesko Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 kok stara :D :whistle: haha lih sm čamija uprašu :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 kok stara :D :whistle: jako premlada za tebe...13 al 14 drugač, tu neki se mi zdi...predzadnji razred osnovne šole
reesko Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Renato #8 pravi: eh 12 al 13 Renato #8 pravi: ne vem Renato #8 pravi: vseeno ga lahko zajebavaš Renato #8 pravi: da boš mu sestro pa mamo nažgal poglejte ga hinavca...
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 haha lih sm čamija uprašu :D ti rajše svojo sestro meni pokaži...kot vlita bi bla za mene pomoe :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 (popravljeno) Renato #8 pravi:eh 12 al 13 Renato #8 pravi: ne vem Renato #8 pravi: vseeno ga lahko zajebavaš Renato #8 pravi: da boš mu sestro pa mamo nažgal poglejte ga hinavca... hahaha, prasec mali...mi pa mu bomo za kazen tistega njegovega kosmatega pesa nažgali...in to s sirknato krtačo Popravljeno April 26, 2008. Popravil _Nejkoo_
JeRn3j Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 hahaha, prasec mali...mi pa mu bomo za kazen tistega njegovega kosmatega pesa nažgali...in to s sirknato krtačo a onega ko je grd ko svinja... :lol1: :lol1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 a onega ko je grd ko svinja... :lol1: :lol1: :lol1: jetija ja
JeRn3j Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 jako premlada za tebe...13 al 14 drugač, tu neki se mi zdi...predzadnji razred osnovne šole ah kje te že znajo govort ti rajše svojo sestro meni pokaži...kot vlita bi bla za mene pomoe :D sam res reesko hočmo slike! :naughty: jetija ja :lol1: :lol1: :lol1: to ja ... nism se spomnu :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 ah kje te že znajo govort te že znajo tak govorit, da jaz včasih dobivam popizditis, in je samo vprašanje časa kdaj bo mi film ftrgalo :D
JeRn3j Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 te že znajo tak govorit, da jaz včasih dobivam popizditis, in je samo vprašanje časa kdaj bo mi film ftrgalo :D sej drgač sm na tekočem mam isto sranje doma k ti :D
Čamac Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Renato #8 pravi:eh 12 al 13 Renato #8 pravi: ne vem Renato #8 pravi: vseeno ga lahko zajebavaš Renato #8 pravi: da boš mu sestro pa mamo nažgal poglejte ga hinavca... Nejko tudi pravi da se ne bi branil tvoje sestre ko sem mu poslal sliko :) Nejko says: uuuu Nejko says: lape ma Nejko says: fafarske Nejko says: kak bi to vleklo Nejko says: vakuum Nejko says: bi mi naredla
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Nejko tudi pravi da se ne bi branil tvoje sestre ko sem mu poslal sliko :) Nejko says: uuuu Nejko says: lape ma Nejko says: fafarske Nejko says: kak bi to vleklo Nejko says: vakuum Nejko says: bi mi naredla hehe, čamac pa je pol še dejal, da bi on pridno zraun gledal pa ga na roko metal...tak ko mu je v navadi v takih situacijah ko eni delajo blowjob eni pa brus brus hahahah
Noiser69 Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Alo Nejko smejko ... kda ga bos kaj prneto na Koroško, da kajga v luft spustimo :P Jutr bi blo idealno (vreme pa to), sam grem js v Lublano pa pridem sele v pondelk vcr nazaj, pol bi se pa lahk oglaso kai, pa tta MB banda :P (Korošci navalimo jutr u Lublano, anyone? :krneki: :P) :winkiss:
reesko Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 hehe, čamac pa je pol še dejal, da bi on pridno zraun gledal pa ga na roko metal...tak ko mu je v navadi v takih situacijah ko eni delajo blowjob eni pa brus brus hahahah :worship: :worship: :worship: hahaha kere budale :D čamil ti pa jst mava itak nikki benz :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Alo Nejko smejko ... kda ga bos kaj prneto na Koroško, da kajga v luft spustimo :PJutr bi blo idealno (vreme pa to), sam grem js v Lublano pa pridem sele v pondelk vcr nazaj, pol bi se pa lahk oglaso kai, pa tta MB banda :P (Korošci navalimo jutr u Lublano, anyone? :krneki: :P) :winkiss: e jebote ju3 delam celi dan veš, sej bo še prilika lahko pa enkrat sredi tedna se ki dobimo, itak mam zaj za prvomajske v planu ono furo okol pohorja, čez mislinjo, slovenj gradec pa dravograd pa tam, pa se lahko ki vmes dobimo....bomo na vezi ne :OK: ...če bom z motorom pa neomo nič v luft spuščali, priji ti kaj spet v pekarno raje poglejat bomo tam neke namotali tak ko zadnič hehe
NejcZ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Js bi jutri šol nekam sam nevem.. sm mislu do Hozija sam kaj kurc k more pol it na oni koncert al kaj.hmm
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Js bi jutri šol nekam sam nevem.. sm mislu do Hozija sam kaj kurc k more pol it na oni koncert al kaj.hmm pridi do nas, zaj smo ugotovili da je ju3 praznik in ne gremo delat, tak da lahko sem priješ na kako pijačo...
NejcZ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Do Maribora ha.. mogoče pa, čaki mal da na TIS pogledam kolko je do vas :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Do Maribora ha.. mogoče pa, čaki mal da na TIS pogledam kolko je do vas :D od celja slabih 70 km...urca pa si pr nas
NejcZ Objavljeno April 26, 2008 Objavljeno April 26, 2008 Meni TIS zračuna 80 km od Mozirja (še 30km dlje od celja).. samo sm dal brez avtocest ne.. mogoče pa pridem, cifro tak mam tvojo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se