reesko Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Mi mamo počitnce k smo notranjci :D :D :D a si se ti kdaj kej čez horjul pa vrzdenc vozu?
ZaLLaR Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 a si se ti kdaj kej čez horjul pa vrzdenc vozu? Sam še ne k dobim čez dobr en mesec izpit k sm zdele komej vozt začev, sm se pa pelu z očimom.
Ven0m Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 lepo je biti ja...sam kaj če še zmer vozš rs 125 89 letnik prelepo da bi bilo res :) hehe ne je kr res. Čak sj nau več dolg RS... :winkiss:
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ja a ni tko da majo eni mal kasnej??? :lol1: pa ne prvomajske, tisto ko majo eni kasnej so zimske (februarja)
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ja a ni tko da majo eni mal kasnej??? Lol sej niso zimske počitnce... sej so prvomajske... :D ______________ hahhaha tedva sta pa carja an: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g
ZaLLaR Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Lol sej niso zimske počitnce... sej so prvomajske... :D ______________ hahhaha tedva sta pa carja an: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g Ja sorry sm pč mal zamešu se opravičujem.
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ja sorry sm pč mal zamešu se opravičujem. Sej se ni treba glih opravičvt ampak ok an... :)
Noiser69 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Bo za pozitivno (upam) :P Sei snov ni tžka, sam ni se blo tai caita naučit ;) Sej mamo vsi počitnice, sam je rek oni da lahk v sredo pridemo popravlat, al pa pol konc junija ... tk da bols zei ;)
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Bo za pozitivno (upam) :P Sei snov ni tžka, sam ni se blo tai caita naučit ;) Sej mamo vsi počitnice, sam je rek oni da lahk v sredo pridemo popravlat, al pa pol konc junija ... tk da bols zei ;) Hehe :) Kva pa mate zaeno snov :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Hehe :) Kva pa mate zaeno snov :D pisno seštevanje in odštevanje :D
Noiser69 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 pisno seštevanje in odštevanje :D ter množenje in deljenje :P ____________ Kvadratno fukncijo pa vse tte rči :yawn:
_LuX_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Kvadratno fukncijo pa vse tte rči :yawn: ma to je najlaži, u pol ure se lohk naučiš :)
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 ter množenje in deljenje :P ____________ Kvadratno fukncijo pa vse tte rči :yawn: aja :D mi mamo pa kotne funkcije :)
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) ter množenje in deljenje :P ____________ Kvadratno fukncijo pa vse tte rči :yawn: priji na msn pa ti vse naloge rešim v 10 min če hočeš...kvadratna funkcijaaa jaooo...ki so toti zlati časi hehe....iskanje ničel, lokalni minimumi maksimumi, preoblikovanje enačbe v implicitno, eksplicitno ali odsekovno obliko...jaooo poezija hehe aja :D mi mamo pa kotne funkcije :) woooooow :kva1: :lol1:...ajde ponovitev na hitro...priležna kateta/hipotenuza...kera funkcija je to??? ajde hitro kot iz topa da vstreliš Popravljeno April 29, 2008. Popravil _Nejkoo_
ZaLLaR Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) priji na msn pa ti vse naloge rešim v 10 min če hočeš...kvadratna funkcijaaa jaooo...ki so toti zlati časi hehe....iskanje ničel, lokalni minimumi maksimumi, preoblikovanje enačbe v implicitno, eksplicitno ali odsekovno obliko...jaooo poezija hehe woooooow :kva1: :lol1:...ajde ponovitev na hitro...priležna kateta/hipotenuza...kera funkcija je to??? ajde hitro kot iz topa da vstreliš Tale nejko oblada MTO u nulo!!!! :D Popravljeno April 29, 2008. Popravil aljazz26
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) priji na msn pa ti vse naloge rešim v 10 min če hočeš...kvadratna funkcijaaa jaooo...ki so toti zlati časi hehe....iskanje ničel, lokalni minimumi maksimumi, preoblikovanje enačbe v implicitno, eksplicitno ali odsekovno obliko...jaooo poezija hehe woooooow :kva1: :lol1: ...ajde ponovitev na hitro...priležna kateta/hipotenuza...kera funkcija je to??? ajde hitro kot iz topa da vstreliš Ma človk tis cev matematik... Čak d grem po knigo :D Smo šele 1 uro to jemal... :D edit: cosinus alfa a je? :D Popravljeno April 29, 2008. Popravil alees
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Tale nejko oblada MTO u nulo!!!! :D zdaleč od tega, ampak to so res take osnove da brezveze...mi se zdaj ukvarjamo z raznimi parcialnimi odvodi, limitami in s temi zadevami, to pa mi ne gre najboljše...mi pa gre linearna algebra (matrike, vektorji), sn ravno zaj dobo kolokvij nazaj in je blo 80 % :OK: ...sn kar veselje dobo za matematiko hehe
reesko Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ma človk tis cev matematik... Čak d grem po knigo :D Smo šele 1 uro to jemal... :D kaj si 7razred?
ZaLLaR Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Hehe qlql, zdej praviš da ti ne gre nasledn let k te bo pa gdo prašu pa boš reku ah sej to je čist izzy.
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 kaj si 7razred? Ne 2. letnk.. Sam sm pa najbolši matematik u razred.. pol si lohk predstavlaš kok so šele sošolci matematiki :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ma človk tis cev matematik... Čak d grem po knigo :D Smo šele 1 uro to jemal... :D ajde mali hitro mi povej, za kotno funkcijo sinus... preiodičnost lihost,sodos definicijsko območje zaloga vrednosti ničle ajde hitro
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ma človk tis cev matematik... Čak d grem po knigo :D Smo šele 1 uro to jemal... :D edit: cosinus alfa a je? :D jap bravo, kaj pa priležna kateta/nasprotna kateta...zdaj pa ne v zvezek gledat :D Lol, to še nismo mel :whistle: grafov pa to še niste narisali, za cosinus pa sinus???
NejcZ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Mel smo mi sam te kotne funkcije nasplošno, pa ačunanje teh kurcov not v likih.. pa ta sinusni pa kosinusni izrek zaenkrat. Nismo še dlje. Mam ta test 100%, tega zadnjega k je še neki krog zravn pa 3% :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se