alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 jap bravo, kaj pa priležna kateta/nasprotna kateta...zdaj pa ne v zvezek gledat :D grafov pa to še niste narisali, za cosinus pa sinus??? kotangens :P Dost matematke za dons... počitnce so :D
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 ajde mali hitro mi povej, za kotno funkcijo sinus... preiodičnost lihost,sodos definicijsko območje zaloga vrednosti ničle ajde hitro uh te funkcije sm mel najraje :D sinus je periodična, ker se skos ponavlja, lihost pa sodost je neku una fora če se preslika ali čez y os ali čez koordinatno izhodišče (to se ne spomnim dobro, zdi se mi da je tko) definicijsko območje gledaš po x osi (vsa realna števila), zalogo vrednosti po y osi (od -1 do 1), ničle pa so na vsak pi to je to kar se iz glave spomnim
tomazin Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) grafov pa to še niste narisali, za cosinus pa sinus??? mi rišemo grafe sam za linearno,kvadratno, funkcijo 3. stopnje.. pa tem določamo lastonsti.. grafov sinusa pa cosinusa pa nismo nikol risal pa določal lastnosti :unsure: Popravljeno April 29, 2008. Popravil tomazin
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) Mel smo mi sam te kotne funkcije nasplošno, pa ačunanje teh kurcov not v likih.. pa ta sinusni pa kosinusni izrek zaenkrat. Nismo še dlje. Mam ta test 100%, tega zadnjega k je še neki krog zravn pa 3% :lol1: a na kvadrat = b na kvadrat + c na kvadrat - 2bc krat cos alfa....pa pol še za beta pa gama posebej pač nardiš ne...je to to ne....kaj si nor, še zaj znam to vse na pamet hehe Popravljeno April 29, 2008. Popravil _Nejkoo_
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 mi rišemo grafe sam za linearno,kvadratno, funkcijo 3. stopnje.. pa tem določamo lastonsti.. grafov sinusa pa cosinusa pa nismo nikol risal pa določal lastnosti :unsure: kaj pa polinome pa te zadeve že mate??? pa s pomočjo odvodov določanje maksimumov in minimuov na grafu....?
tomazin Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 kaj pa polinome pa te zadeve že mate??? pa s pomočjo odvodov določanje maksimumov in minimuov na grafu....? odvodi prijejo čez 2 leti v 3. letniku, zdej sm 2. :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) odvodi prijejo čez 2 leti v 3. letniku, zdej sm 2. :D pol pa integrali še zraun, pač obratno od odvodov, pol na faksu če boš šou na nek pošten faks in ne na kako glupo ekonomijo, boš pa dobo še raznorazne parcialne odvode, matrike, diferencialno enačbe, vektorsko analizo, ....uff uff matematike tolko da ti pri uhah ven gleda :D Popravljeno April 29, 2008. Popravil _Nejkoo_
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 pol pa integrali še zraun, pač obratno od odvodov, pol na faksu če boš šou na nek pošten faks in ne na kako glupo ekonomijo, boš pa dobo še raznorazne parcialne odvode, matrike, diferencialno enačbe, vektorsko analizo, ....uff uff matematike tolko da ti pri uhah ven gleda :D Eh ti nis resn.. umir se mal s to matematko k me bo glkava začela bolet :D
tomazin Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 pol pa integrali še zraun, pač obratno od odvodov, pol na faksu če boš šou na nek pošten faks in ne na kako glupo ekonomijo, boš pa dobo še raznorazne parcialne odvode, matrike, diferencialno analizo, vektorsko analizo, ....uff uff matematike tolko da ti pri uhah ven gleda :D ja bom šou na neko tehniški faks ja,kr sm že zdej tehniška gimnazija.. pridem pa zihr u Maribor.. kr Lublana mi ni niti mal ušeč :D
JeRn3j Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 nejko pa kaj ti hočš dokazat... da si edini k zna matematiko al kako :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 ja bom šou na neko tehniški faks ja,kr sm že zdej tehniška gimnazija.. pridem pa zihr u Maribor.. kr Lublana mi ni niti mal ušeč :D te pa se tak vidimo hehe
norc 16 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 gre kdo tu na feri računalništvo in informatika (vsaj mislim da je to toti program kaj sem se vpisal):)
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 uh te funkcije sm mel najraje :D sinus je periodična, ker se skos ponavlja, lihost pa sodost je neku una fora če se preslika ali čez y os ali čez koordinatno izhodišče (to se ne spomnim dobro, zdi se mi da je tko) definicijsko območje gledaš po x osi (vsa realna števila), zalogo vrednosti po y osi (od -1 do 1), ničle pa so na vsak pi to je to kar se iz glave spomnim liha je, , povej še maksimume pa minimume ? :D nejko pa kaj ti hočš dokazat... da si edini k zna matematiko al kako :D fajn se mi zdi, ko tak obvladam t osrednješolsko matematiko, čeprav ko sn bil sam v srednji šoli nisn bil glih nek biser ne...pa ne zato ker nebi nič znal pa razumel, ampak ker me v šoli nič ni blo hehe....pa matex me vedno potolče v tej smeri, tak da se lahko zaj jaz tu malo izživljam hehe
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 gre kdo tu na feri računalništvo in informatika (vsaj mislim da je to toti program kaj sem se vpisal):) alo norc ne hodi na feri, tu maš baje v prvem letniku slovenščino :lol1:
JeRn3j Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 fajn se mi zdi, ko tak obvladam t osrednješolsko matematiko, čeprav ko sn bil sam v srednji šoli nisn bil glih nek biser ne...pa ne zato ker nebi nič znal pa razumel, ampak ker me v šoli nič ni blo hehe....pa matex me vedno potolče v tej smeri, tak da se lahko zaj jaz tu malo izživljam hehe hehe ... no lepo sej nism hotu bit nič nesramen, da nebi kaj narobe razumel :D se pa strinjam... ko sm se mogu to učit nism mel pojma kako se naučit pa vse, zdej pa vidm da je simpl k pasulj ... :D zdej pa jebemti zaporedja, integrale :wacko: dobr odvode še kar znam :P drgač pa pusti fafexa on je special speciment :)
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 liha je, , povej še maksimume pa minimume ? :D maksimumi so na pi/2, 5pi/2, 9pi/2 pa tko naprej minimumi pa na 3pi/2, 7pi/2 pa tko naprej
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 maksimumi so na pi/2, 5pi/2, 9pi/2 pa tko naprejminimumi pa na 3pi/2, 7pi/2 pa tko naprej bravo, prijazn striček gugl, reši tut take z pogojno opravljeno maturo .) :D
norc 16 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 alo norc ne hodi na feri, tu maš baje v prvem letniku slovenščino :lol1: da ti lepo povem si se zmotil. nimam je v vseh 3 letih :P sem to vse preučil
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 da ti lepo povem si se zmotil. nimam je v vseh 3 letih :P sem to vse preučil hehehehe...hecal sem se drugač .)
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 bravo, prijazn striček gugl, reši tut take z pogojno opravljeno maturo .) :D heh, če ti rabiš googla za to rešit potem ti ni pomoči....če veš da se funkcija začne v koordinatnem izhodišču in ima periodo 2pi, potem res ni težko določit min, max in ničel
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 heh, če ti rabiš googla za to rešit potem ti ni pomoči....če veš da se funkcija začne v koordinatnem izhodišču in ima periodo 2pi, potem res ni težko določit min, max in ničel sej se hecam koči moj :D ...vem da si ti matematični genij in to zate ni problem :D
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 sej vem da se, in tukaj zopet, ker genij pa res nisem :grrr pa zakaj vsi pišete koči :hmm: to še vedno ne razumem
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) evo to pa so mi največji cari, vzorniki, alfa in omega skratka kar se tiče motociklizma.... :worship: ...kaj si nor kuj skačejo s cestaki adijoooo kaki cariiiii...po cestah ozkih in nepredvidljivih pa to, to so pokaže kdo je pravi rejser, ne pa neka pista ko vidiš vnaprej en kilometer vse ovinke in ravnine.... http://www.motosvet.com/album/play.php?cid=229 Popravljeno April 29, 2008. Popravil _Nejkoo_
Roky Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 evo to pa so mi največji cari, vzorniki, alfa in omega skratka kar se tiče motociklizma.... :worship: ...kaj si nor kuj skačejo s cestaki adijoooo kaki cariiiii...po cestah ozkih in nepredvidljivih pa to, to so pokaže kdo je pravi rejser, ne pa neka pista ko vidiš vnaprej en kilometer vse ovinke in ravnine.... http://www.motosvet.com/album/play.php?cid=229 Vseeno jih je treba znat odpeljat :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se