_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) Vseeno jih je treba znat odpeljat :) že že ampak mnogo lažje...kakorkoli, čez enih 10, 15 let, če bom še živ, grem enkrat na ta isle of man dirko(ko bom mel že nekaj izkušenj) , pač v kako amater skupino, pa če je to magari zadnje kar nardim v življenju...to je treba bit tam in pelat...kaj si norrrrr nenormalno me fascinirajo toti carjiii kapo dol res Popravljeno April 29, 2008. Popravil _Nejkoo_
Prevtzer Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 že že ampak mnogo lažje...kakorkoli, čez enih 10, 15 let, če bom še živ, grem enkrat na ta isle of man dirko(ko bom mel že nekaj izkušenj) , pač v kako amater skupino, pa če je to magari zadnje kar nardim v življenju...to je treba bit tam in pelat...kaj si norrrrr nenormalno me fascinirajo toti carjiii kapo dol res teli isle of man so res vci carji :worship: velik bl zajeban pelat k pa progo
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 teli isle of man so res vci carji :worship: velik bl zajeban pelat k pa progo Haha ka modeli jumpajo... :D ne se jebat... sam predstavli si da fukneš tle... adijo.. drgač pa carji ja :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Haha ka modeli jumpajo... :D ne se jebat... sam predstavli si da fukneš tle... adijo.. drgač pa carji ja :P sej se jih vsako leto kar nekaj pobije
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 sej se jih vsako leto kar nekaj pobije mja nč čudnga :huh:
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 pozna kdo kak programček, kjer lahko urejaš mp3 komade, se pravi da jih režeš, krajšaš, tišaš, dodaš kaj vmes pa tko...
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 pozna kdo kak programček, kjer lahko urejaš mp3 komade, se pravi da jih režeš, krajšaš, tišaš, dodaš kaj vmes pa tko... mp3 producer, sem jaz mel včasih za te zadeve...probaj ga naj kje na netu
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 aha hvala, se že downloada, sporočim kako funkcionira :worship:
D_u_H_e_C Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 aha hvala, se že downloada, sporočim kako funkcionira :worship: drgač pa je še mp3 cutter :)
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 aha hvala, se že downloada, sporočim kako funkcionira :worship: s totim lahko tud mensezdi, iz audio zapisov, konvertaš v mp3 format...tak da če maš kake stare audio cd-je, si jih lepo spremeniš v mp3 ne...
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 drgač pa je še mp3 cutter :) uf tale zmaga ja, pa še enostaven je tko da bolj ne more bit :worship: hvala s totim lahko tud mensezdi, iz audio zapisov, konvertaš v mp3 format...tak da če maš kake stare audio cd-je, si jih lepo spremeniš v mp3 ne... lahko ja imaš polno formatov, sam se nisem nič znašel pa itak sem rabil sam en komad mal obrezat da ga imam za zvonenje telefona, tko da sem potem kar onega uporabil, hvala vseeno :worship:
kukec1 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 (popravljeno) drugače pa maš v nerotu, "nero wave editor", je tut čisto ajnfoht :D... Popravljeno April 29, 2008. Popravil kukec1
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 uf tale zmaga ja, pa še enostaven je tko da bolj ne more bit :worship: hvala lahko ja imaš polno formatov, sam se nisem nič znašel pa itak sem rabil sam en komad mal obrezat da ga imam za zvonenje telefona, tko da sem potem kar onega uporabil, hvala vseeno :worship: no problemo mučačo :D
Noiser69 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ka je neko gadno vreme ej :trance_33_sleep: Jutr je neko sonce napovedano, upam da bo kaj iz tega :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ka je neko gadno vreme ej :trance_33_sleep: Jutr je neko sonce napovedano, upam da bo kaj iz tega :OK: ja, ker zaj me je toti čamac napizdo da grem na marof, čeprav mi zdaj še to nea neke diši, če bo slabo vreme pa se mi tak zmeša...
alees Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 uf tale zmaga ja, pa še enostaven je tko da bolj ne more bit :worship: hvala lahko ja imaš polno formatov, sam se nisem nič znašel pa itak sem rabil sam en komad mal obrezat da ga imam za zvonenje telefona, tko da sem potem kar onega uporabil, hvala vseeno :worship: Hehe to tud jst zmeri delam, da ko me nekdo kliče d je pol tabolš del kumada :D ne pa da gre komad od začetka :P
Prevtzer Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ka je neko gadno vreme ej :trance_33_sleep: Jutr je neko sonce napovedano, upam da bo kaj iz tega :OK: sej je prou, mi vsaj ni žou k se ne morm furat
ZaLLaR Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Ja sam če bo pa jutr sonce te bo pa 100% mal zamikal.
RHonda Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 KAj ne gre zdej noben v petek na grobnik ? Vsi ste se nekej pomehkužili
ZaLLaR Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 KAj ne gre zdej noben v petek na grobnik ? Vsi ste se nekej pomehkužili Jest mogoce pridem z očimom, če bo pa še brd zamoru pridem pa z avtom sam še nism 100%
NejcZ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Bi pa nimamo s čim pa mal smo polomlen :whistle: Ko bi vsaj fotr hotu it da bi pelo.. pa mu ni :doze:
ZaLLaR Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Bi pa nimamo s čim pa mal smo polomlen :whistle: Ko bi vsaj fotr hotu it da bi pelo.. pa mu ni :doze: A si ti ze kje boljs?????
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 KAj ne gre zdej noben v petek na grobnik ? Vsi ste se nekej pomehkužili smo še preslabi za grobnik...bo marof čist dovolj za začetek :D
NejcZ Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 ene 20% možnosti da pridm na grobnik rečm js :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se