JeRn3j Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ps.:HAHAzadnja guma kva je pa narobe zgumo :D :whistle:
R1FREAK Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 Ja kontra je gor :D. Verjetno je mel zadno tak pobrano da se ni več vidlo profila pa je kr po prednji gledal smer :D
JeRn3j Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 aja pa res sploh nism vidu :D joj kok so eni ljudi žgoljavi :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 mogoč se mu pa zdi da ta smer bols zgleda... :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 aja pa res sploh nism vidu :D joj kok so eni ljudi žgoljavi :whistle: žgoljav pomeni suh
Prevtzer Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 danes v Stranski vasi opažena: Jernej na Srebrni Ninji in Matex na Moviestar repliki komu tok auspuh seka?
JeRn3j Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 žgoljav pomeni suh boli me kurac kaj pomen :worship: danes v Stranski vasi opažena:Jernej na Srebrni Ninji in Matex na Moviestar repliki komu tok auspuh seka? 3x lohk ugibaš :lol1: :lol1: :lol1: ve se kdo je top of the top B)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 (popravljeno) danes v Stranski vasi opažena:Jernej na Srebrni Ninji in Matex na Moviestar repliki komu tok auspuh seka? ja ja, that's ninja and akrapo simphony :D :OK:... Popravljeno Maj 2, 2008. Popravil _Nejkoo_
Roky Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 Jern3j in Matex opažena na Zbiljah :o :D :D mwa, mwa obema :004 :D
Climber116 Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 Čamac si se vozil kaj danes Celje - Žalec? Sreču sm nekoga z isto aprilio, pa sm se spomnu...
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 jest sm pa vidu dons plavo ninđo z akrapotam pa mariborsko tablco na bledu... _Nejkoo_ kšna šansa?
Matex_46 Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 Jern3j in Matex opažena na Zbiljah :o :D :D mwa, mwa obema :004 :D važn, d me je Imar od zadi napiču :grim
Matex_46 Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ahahahah imar car hahaha :DDDDDD Imar for president :worship:
Čamac Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 Čamac si se vozil kaj danes Celje - Žalec? Sreču sm nekoga z isto aprilio, pa sm se spomnu... ne ne nisem se nič vozil :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 jest sm pa vidu dons plavo ninđo z akrapotam pa mariborsko tablco na bledu... _Nejkoo_ kšna šansa? ne ne, bil sem samo na pohorju dans...je blo treba tiste svaljkece malo dol pobrat :D hey hey :D ki si ti zgubleni, pridi ga pit dans k čamacu če ti je...po eno dnevni pavzi, dans spet napadamo na alkohol hehe
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ne ne, bil sem samo na pohorju dans...je blo treba tiste svaljkece malo dol pobrat :D sej se mi je cudn zdel :) un k sm ga vidu je mev sopotnico :winkiss: :whistle:
reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 alo pubeci :D se malo oglašam tu iz radvanja... pune je vrei :worship: danes je zadnji dan totega letovanja in morm rečt da ste matex, đeri pa ostali pjebi prave budale...kuj neke ste doma..mi se bomo pa dons še pune ftrgali te pa bom šel jutri domov.. pune je frei :D nejko ti samo čimprej priji f tote pekre iz totega limbuša..boma čamacu fse sošolke razdrla :OK:
DIESEL Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 Čamac si se vozil kaj danes Celje - Žalec? Sreču sm nekoga z isto aprilio, pa sm se spomnu... tega sm že js tut vidu ene parkrat po celju . očitno ni noben od tu B)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 alo pubeci :D se malo oglašam tu iz radvanja... pune je vrei :worship: danes je zadnji dan totega letovanja in morm rečt da ste matex, đeri pa ostali pjebi prave budale...kuj neke ste doma..mi se bomo pa dons še pune ftrgali te pa bom šel jutri domov.. pune je frei :D nejko ti samo čimprej priji f tote pekre iz totega limbuša..boma čamacu fse sošolke razdrla :OK: prije sošolka??? uff ufff p.s: jaz sem še pekre, prek ceste pa je že limbuš hehe
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 sej se mi je cudn zdel :) un k sm ga vidu je mev sopotnico :winkiss: :whistle: ma ja to pr men neboš vido, da bom kako baburo odzadi vozo...ni je babe, ki bi si zaslužla vožnje z ninjo :D
reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 prije sošolka??? uff ufff p.s: jaz sem še pekre, prek ceste pa je že limbuš hehe kaj ma te to veze...limbuš je smešno ime tak da ti si iz limbuša :D nea še vem če prije...upam da bo...midva boma razdirala čamac bo pa brusil zraven tak ko mu je v navadi :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 kaj ma te to veze...limbuš je smešno ime tak da ti si iz limbuša :D nea še vem če prije...upam da bo...midva boma razdirala čamac bo pa brusil zraven tak ko mu je v navadi :OK: ja hahah...k mater vola
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se