reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ja hahah...k mater vola ravnokar sma roke polagala...in rezultat? risko powaaah :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ravnokar sma roke polagala...in rezultat? risko powaaah :worship: heheh, se je bolj upiral ko jaz, al si ga zlahkoto
reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 heheh, se je bolj upiral ko jaz, al si ga zlahkoto takoj je bilo konec
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ma ja to pr men neboš vido, da bom kako baburo odzadi vozo...ni je babe, ki bi si zaslužla vožnje z ninjo :D pametno... :) men sploh nobena ne rece... jim pac ni vsec tak motor :whistle: ne vejo kaj zamujajo :evilgrin:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 takoj je bilo konec haha, ne more debeluhar ha, proti delavsko-kmečki roki iz horjula :D pametno... :) men sploh nobena ne rece... jim pac ni vsec tak motor :whistle: ne vejo kaj zamujajo :evilgrin: ma meni rečejo...sej jim rečem lahko grema en krog komot...ampak z jawo, ninja is just for me :D
reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 haha, ne more debeluhar ha, proti delavsko-kmečki roki iz horjula :D nea more nič... zaj je šel neke pojesti tak da grem... ajdeeee priji ti čimprej
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 nea more nič... zaj je šel neke pojesti tak da grem...ajdeeee priji ti čimprej ijem se te stoširatfff, pafff polff sefff oblečtff, paff polff prijemfff, ti mif bof pofodoff hugoff bofff da fef nafricaff, kerf niamff pafumaff domaff nifff
Čamac Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ravnokar sma roke polagala...in rezultat? risko powaaah :worship: haha lažnivecccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc z desno me je on zmagal (desničar), z levo pa jaz (levičar) takoj je bilo konec je blo ja takoj konec, z levico ko sem jaz zmagal, desno pa je šlo nekam počasi haha, ne more debeluhar ha, proti delavsko-kmečki roki iz horjula :D ma meni rečejo...sej jim rečem lahko grema en krog komot...ampak z jawo, ninja is just for me :D ti si debeluhar jebem ti sunce nea more nič... zaj je šel neke pojesti tak da grem...ajdeeee priji ti čimprej pit pa res
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 haha lažniveccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc z desno me je on zmagal (desničar), z levo pa jaz (levičar) je blo ja takoj konec, z levico ko sem jaz zmagal, desno pa je šlo nekam počasi ti si debeluhar jebem ti sunce pit pa res osamljen med debeluharji, jaz spadam med manekene
k0ci Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ja ja, that's ninja and akrapo simphony :D :OK:... pa kaj vama dvema z đerijem kurca ustaneta ko slišta to pokanje al kaj mata tak fetiš na to :slap: dans bi mogla bit na grobniku, ena yamaha r6 2008 pa akrapovič.........ko je pa to vsekalo, je pa res vsekalo
reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 haha lažniveccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc z desno me je on zmagal (desničar), z levo pa jaz (levičar) je blo ja takoj konec, z levico ko sem jaz zmagal, desno pa je šlo nekam počasi ti si debeluhar jebem ti sunce pit pa res mah priznam prav no, odlomu si me dons sam to sam zato kr dolg nism nič treniru
reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 fantje se oproščam ker toti čamac zlorablja moj nick...ravno neko obdelujem in nimam neke pune časa da bi pisal tu..tak da te se pa on izživlja pa neke neresnice širi... uglavnem jaz sem zmagal...on pa nena more nič :OK: pedstavljajte kak smo lepa družina...jaz pa nejko plus mali otročiček čamil :OK:
reesko Objavljeno Maj 2, 2008 Objavljeno Maj 2, 2008 ououououououououoo eeeee e e ee e e ee ee ee e ee ee e e e ee eeeeeeeeee čagaaaaaaaaaa uu ueue ue ueu ueeuu eue ueue
reesko Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 čamac je f kurcuuuu pune hakleeeeee, mija z riskototom ga še pijamgf on pa spat ne more več ni.č
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 pa kaj vama dvema z đerijem kurca ustaneta ko slišta to pokanje al kaj mata tak fetiš na to :slap: dans bi mogla bit na grobniku, ena yamaha r6 2008 pa akrapovič.........ko je pa to vsekalo, je pa res vsekalo od đastaboja tisti kratki akrapo na gikseru tut seka ko prasica :worship:
Noiser69 Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 Alo pobi ... lpo praznujte dans :D ... pa po pameti (sam tste je bol malo al pa je ni :P) :devil: Js tut picim zei, je ena sama doma :naughty: :P Have fun mwaaa :winkiss: Ewo mene doma ... od torka zutra do dans :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 mene so pa včere škifi dobli...ko sn scal po avtobusni postaji :D
Schmid87 Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 Ewo mene doma ... od torka zutra do dans :worship: js pa od nedele pa do dons :D blo je več kot odlično :D
reesko Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 No pa sem doma. Bilo je neverjetno dobro :D čamac pa nejko zakon sta :worship: še kukec je prišel pogledat na vsake tolko časa... hvala za fse štajerci :worship:
JeRn3j Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 eto spet en taprav http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1951711# rahlo podrsan po levi strani hahaha... kakšna je pol šele leva, če je desna brez praske :D
Aless Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 No pa sem doma. Bilo je neverjetno dobro :D čamac pa nejko zakon sta :worship: še kukec je prišel pogledat na vsake tolko časa... hvala za fse štajerci :worship: pol lahko zdaj posles slike :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 eto spet en taprav http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1951711# rahlo podrsan po levi strani hahaha... kakšna je pol šele leva, če je desna brez praske :D popraskan hahaha, a plastike kuj bek štrlijo haha...no ob takih slikah se prav tolažim, ko vijim da moji ninđici res nič ni proti temu :D No pa sem doma. Bilo je neverjetno dobro :D čamac pa nejko zakon sta :worship: še kukec je prišel pogledat na vsake tolko časa... hvala za fse štajerci :worship: je bla spet kaka kobila gor na vlaku ko je hotla ofnat heheh
reesko Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 pol lahko zdaj posles slike :D bom čez eno urco...sam da najdem kabl :P je bla spet kaka kobila gor na vlaku ko je hotla ofnat heheh kuj dobra se zraven mene fsedla pa sma se pogovarjala...frei je blo
NejcZ Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 Evo golobčkaa http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/vid...-usodni-da.html
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se