Matex_46 Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 (popravljeno) 3 mesci.... -18kg :rolleyes: od začetka ni blo cajta za hrano, je blo več druzga dela, pol se pa želodc itak navad in rab manj hrane, tko da zdej že 3 mesce pa pou ostajam na istih kilogramih. Pa ni blo namerno hujšanje, niti kkšna bolezn... sam cajta ni blo hehe :) Pa čez ceu obdobje jem isto hrano, tko da nč da bi kej posebi pazu na prehrano. Popravljeno Maj 3, 2008. Popravil Matex_46
JeRn3j Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 popraskan hahaha, a plastike kuj bek štrlijo haha...no ob takih slikah se prav tolažim, ko vijim da moji ninđici res nič ni proti temu :D kaj pa aprilia? je na prafaktorjih? :D
Čamac Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 (popravljeno) Eh nič malo praske po levi strani :) Ne vem pa kaj si hotel povedati s tem ---> :D A bi blo fajn če bi bla v prafaktorjih al kaj? Popravljeno Maj 3, 2008. Popravil Čamac
kukec1 Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 mene so pa včere škifi dobli...ko sn scal po avtobusni postaji :D hahah umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: No pa sem doma. Bilo je neverjetno dobro :D čamac pa nejko zakon sta :worship: še kukec je prišel pogledat na vsake tolko časa... hvala za fse štajerci :worship: risko zlati si :winkiss: , če bi jaz bil 5 min vstran doma se me rešit ne bi mogo.... za včeraj ste pa itaq zakomirali, dans je blo prav fajn....ko sem bil spočit
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 kaj pa aprilia? je na prafaktorjih? :D aprilia in ninja sta padli na enak način, skor na istem mestu...vendar so bile posledice drugačne: ninja- sposobna nadaljne vožnje brez problema.... aprilia- posledice nesreče so bile za italijansko tehniko žal prehude, zato je šla raje počivat na prikolico :D
JeRn3j Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 Eh nič malo praske po levi strani :) Ne vem pa kaj si hotel povedati s tem ---> :D A bi blo fajn če bi bla v prafaktorjih al kaj? ne čamil nism nč tazga mislu nori ćamił mrtvo pijan?
reesko Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 k prasica...bolš da ne vidte ostalih slik ker boste pomrl od smeha :lol1: :lol1: :lol1:
JeRn3j Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 k prasica...bolš da ne vidte ostalih slik ker boste pomrl od smeha :lol1: :lol1: :lol1: haha dej še kake pijanske... te so najjače :D
reesko Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 haha dej še kake pijanske... te so najjače :D zdej lih čamizu pošiljam... bo on pol prlepu..grem jst v btc... ah sej zihr se bova spet vidla :P :D ajde pubeci
Čamac Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 aprilia in ninja sta padli na enak način, skor na istem mestu...vendar so bile posledice drugačne: ninja- sposobna nadaljne vožnje brez problema.... aprilia- posledice nesreče so bile za italijansko tehniko žal prehude, zato je šla raje počivat na prikolico :D ja uau prestavna ročica se je zlomila in pač nisem mogel prestavljati in sem zaključil, drugače pa motor samo praske... nori ćamił to pa ni za na net
JeRn3j Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 zdej lih čamizu pošiljam... bo on pol prlepu..grem jst v btc... ah sej zihr se bova spet vidla :P :D ajde pubeci ej kaj maš v btc ju :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 ja uau prestavna ročica se je zlomila in pač nisem mogel prestavljati in sem zaključil, drugače pa motor samo praske... to pa ni za na net kak bojo šele pokali od smeha ko jim filmček pokažemo hahaha
Noiser69 Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 (popravljeno) Ena fotka ... ob 4h zutra iz ene gavde ... bli smo pa v pizdi matrni pod Uršlo goro o_O :D Vozit po makadamu ob 4h zutra je pa res majka :ninja: :photo: Najbolsi del je pa itak bil pol pr nje doma :P .... I Love Petelinji Zajtrk :P (čelado sm ji pa najbolšo dav hihi) Popravljeno Maj 3, 2008. Popravil Hozi
JeRn3j Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 kjes pa tega pišanca najdu haha hec stari hec :P
Čamac Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 The Mechanic spet na udaru :worship: :worship: :worship: Iz teme Kawasaki ZX-6R... :worship: zdravo hitro vprašanje hiter odgovor... na koliko km se menja celotno olje za menjalnik? :whistle: hvala
k0ci Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 ja đeri to je pa tko......za olje za mašino in menjalnik imata isto luknjo za dolivanje, vendar vsakič teče olje v drug rezervoar.... ko prvič spustiš ven olje ga spustiš iz menjalnika, nato zapreš pokrovček in ga še enkrat odviješ....takrat bo ven teklo olje iz mašine......isto je za dolivanje...ko prvič dolivaš teče v menjalnik, nato pokrov zapreš in še enkrat odpreš, takrat bo olje teklo v mašino....menjaš olje pa po tem vrstnem redu: spustiš iz menjalnika in nato natočiš v menjalnik, potem pa spustiš iz mašine in natočiš novega v mašino PS: v menjalnik potem natoči motul 300V, tistega, ki pa ga boš potem spustil iz mašine pa prinesi meni, bom jaz poskrbel zanj :D , sam pa si lahko potem tudi sončničnega natočiš v mašino :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 (popravljeno) evo še par slikic iz marofa: ovinek.bmp Popravljeno Maj 3, 2008. Popravil _Nejkoo_
Jerry_exc Objavljeno Maj 3, 2008 Objavljeno Maj 3, 2008 nori ćamił hahaha :naughty: mi smo mel tud dons enga da smo mu piramide kozarcov na glav postavlal... tud trznu ni več :evilgrin:
Aless Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 @reesko kdaj bojo slike? zanima mogoce koga celada x-lite x-902?
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) ja đeri to je pa tko......za olje za mašino in menjalnik imata isto luknjo za dolivanje, vendar vsakič teče olje v drug rezervoar.... ko prvič spustiš ven olje ga spustiš iz menjalnika, nato zapreš pokrovček in ga še enkrat odviješ....takrat bo ven teklo olje iz mašine......isto je za dolivanje...ko prvič dolivaš teče v menjalnik, nato pokrov zapreš in še enkrat odpreš, takrat bo olje teklo v mašino....menjaš olje pa po tem vrstnem redu: spustiš iz menjalnika in nato natočiš v menjalnik, potem pa spustiš iz mašine in natočiš novega v mašino PS: v menjalnik potem natoči motul 300V, tistega, ki pa ga boš potem spustil iz mašine pa prinesi meni, bom jaz poskrbel zanj :D , sam pa si lahko potem tudi sončničnega natočiš v mašino :whistle: dobr mene to ne zanima mene zanima na kok km se ga menja... ne kako se ga menja... ž @čamac ... debil si ti... ne vem kaj je tu smešnega... prejšni lastnik je menjal olje na 12.000km motor jih ima slabih 19.000 pa me zanima če je potrebna menjava na 6000km Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil JeRn3j
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se