reesko Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 ali imaš res podpludbe ali le umazane noge? :whistle: haha dobra :D ne resno...kolena mam potolčena pa na stegnih mam ene črne fleke...res nevem kaj bi to blo..ker se ne spomnem da bi padel.. vem pa da sem obe 2 noči bil pijan in sem pred nejkotom zaspal...kaj je pol on delal z mano pa nevem...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 haha dobra :D ne resno...kolena mam potolčena pa na stegnih mam ene črne fleke...res nevem kaj bi to blo..ker se ne spomnem da bi padel.. vem pa da sem obe 2 noči bil pijan in sem pred nejkotom zaspal...kaj je pol on delal z mano pa nevem... hahaha...ne veš od česa maš verjetno tisto, od onih sank ko te je not premetavalo v ovinkih.... :D
reesko Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 mah tist bi blo višje..tist me je v ritko prbijalo... nekje bi se mogel potolčt po kolenih pa to..nena vem kje...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 mah tist bi blo višje..tist me je v ritko prbijalo... nekje bi se mogel potolčt po kolenih pa to..nena vem kje... mogoče te je scuderia napadla ponoči :D
reesko Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 mogoče te je scuderia napadla ponoči :D jeboga totega yetija :D
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 jeboga totega yetija :D haha pes od čamila :D dejte kako slikco da vidm totoega yetija :D :evilgrin:
reesko Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 tak je kosmat ta pes da nismo mogli je slikat v celoti... pač ko črn medved 3m visok čamilov rang pač (težka kategorija)
sonda Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 :worship: Lp :worship: Vidim, da se je kar nabralo strani v enem tednu ko sem bil v Španiji :winkiss: In...je bilo kaj novega v SLO, meja(joško joras), policijske akcije, itd...???
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 :worship: Lp :worship: Vidim, da se je kar nabralo strani v enem tednu ko sem bil v Španiji :winkiss: In...je bilo kaj novega v SLO, meja(joško joras), policijske akcije, itd...??? joško joras se je obeso...in to za cvetlična korita :lol1:
sonda Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 joško joras se je obeso...in to za cvetlična korita :lol1: obeso...ne me j***t :xx: hehe...pesmice komu drugemu govori :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 obeso...ne me j***t :xx: hehe...pesmice komu drugemu govori :winkiss: le fkup le fkup uboga gmajna :D
Jerry_exc Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 marija marija sm zdej žogo dobu na OMV za tiste nalepke... res zakon samo napihneš jo pa že šivi pokajo :) pa okrogla je ko povešena joška :slap:
tomazin Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 js sm pa do zdej glih eno nalepko dobiu.. kr tankam vedn glih mal pod 10€ ker več negre notr :rolleyes:
Jerry_exc Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 ma jest delam tm tko da je pov nalepk itak tko pršlo k jih folk ne uzame pa tujcam jih niti ne ponudjo ce ne recejo... tko da... mam ze eno za odbojko pa je tud bl tko... zej sm uzev fuzbal pa je čist mem... še za košrko treba da bo komplet ;)
Schmid87 Objavljeno Maj 4, 2008 Objavljeno Maj 4, 2008 le fkup le fkup uboga gmajna :D opa :D repr.. marija marija sm zdej žogo dobu na OMV za tiste nalepke... res zakon samo napihneš jo pa že šivi pokajo :) pa okrogla je ko povešena joška :slap: hehe, js mam 2 izpolnena kupončka že doma :) tko da morm po žoge.. v mislih jo mam za basket pa f00tbal :D
Jerry_exc Objavljeno Maj 5, 2008 Objavljeno Maj 5, 2008 opa :D repr.. hehe, js mam 2 izpolnena kupončka že doma :) tko da morm po žoge.. v mislih jo mam za basket pa f00tbal :D to ti zih tonača tankaš na omv da jih mas tok ;)
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2008 Objavljeno Maj 5, 2008 to ti zih tonača tankaš na omv da jih mas tok ;) :xx: ne okol govort :D
Jerry_exc Objavljeno Maj 5, 2008 Objavljeno Maj 5, 2008 :xx: ne okol govort :D prepozn... že vsi vejo :whistle: še u podpis si bom dav pa je ;)
Čamac Objavljeno Maj 5, 2008 Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) haha pes od čamila :D dejte kako slikco da vidm totoega yetija :D :evilgrin: bom jaz prilepo samo nimam zdaj nič na kompu... ko bom mel bom dal gor, da boste vsi vidli kak lepega psa mam :) Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil Čamac
k0ci Objavljeno Maj 5, 2008 Objavljeno Maj 5, 2008 potem pa najdi kako na googlu, da približno vemo :D ....kako pošast imaš da ti čuva motor
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2008 Objavljeno Maj 5, 2008 ewo folk mene s kliničnga...učer mel lep padec. s čim? kaj je s tabo.. kaj je z mrcino k si padu? posledice..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se