Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 ja ja, nea me spominjaj...poletja ne bo, poletja ne bo,... :D bo bo ;) samo bo en mesec kasnej... junija pa svetlobe ne bo... :headbang:
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 hehe, par je res norih slik :D un tačrn kuj hmal na začetku :worship:
tomazin Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 una je fajn.. ko s supermoto sfura.. s cestakom pa leti iz ceste :lol:
NejcZ Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 Ja pravi đeki so tile američančiči k kolečkajo z kavbojkami haha
Čamac Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 Jap, pa tri 1-ke za popraut :whistle: jaz pa 4 ko kačje ride zgleda :D priljubljena lokacija najbrž :P
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 tebi je fajn eni mamo pa še samo 1 teden :headbang: ja katastrofa joj če zvozim vse ( v kar verjamem in upam :P ) res ne vem kaj bom naredu a bom šu spat domov za 2 dni, al se ga bom napiu tok k še nikol v življenju, ne vem res ne :D
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 Alo pubeci ... naj mi nekdo pove kako fajno "pivsko igro" :P :D
frk Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) jaz pa 4 ko kačje ride zgleda :D priljubljena lokacija najbrž :P samo da majo američani tu asfalt gladki ko prasica.. maš en video wipped out on the tail of the dragon al nekak tak, kot da bi se po primorskih cestah vozo, pusko ko svinja.. Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil frk
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 Alo pubeci ... naj mi nekdo pove kako fajno "pivsko igro" :P :D bus driver,ruleta,king,limonce...................................................... ...................................................................... to je vse sam izgovor za pitje ;)
alees Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 pa bum je tud fletna igrca... sam zmer jst najbl nasrkam k se gremo :D
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 Pijemo ga itak brez igrce al pa z, sam zei z dovgo nismo kake igrce, pa še v petek RD praznujem, tk da bi mal popestrili ;) Tk da poveite ka vam je najbols, pa KK SE GRE :D
Schmid87 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 hehe ne mislm da si slab človek...ampak na čevapčiče bi pa vseen pršu :P čevapčiči.. kje!?!?!
sonda Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 kje naj najdem tisti trakec ki se nalepi okoli gume oz. felgne???kakšna spletna trgovina???
Čamac Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 nitro.si Pozna kdo tele zadeve? KLIK Glede na to, da sem pred kratkim kupil nov črni vizir za Arai-ko in sem ga počohal in rabim nov vizir, ker z originalnim se ne mislim kaj dosti vozit mi povejte če ve kdo kaj o tem linku... Vsekakor mnogo ceneje kot da kupim srebrni vizir (80€+)
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: kopirano iz teme o vicih VPRAŠANJE NA FORUMU Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam?? Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor. LP!{M}
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se