JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 jaz sn se enkrat skor zmoto, pa sn dizla natočo v ninjo haha...sn že mel dekl odprt pa že skor noter bi vtakno pipico, pol šele vidim da je neka črna farba tiste pipice u pizdo mater sn si mislo...da bi pa to not nalil pa bi meli mitoo poweer zaribani :D no ja pač nebi zalavfov... motor nekako do doma spraviš pa tank spucaš... jst mislm da napumpu plaču pa odpelu pa skor da nebi ane :P
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) no ja pač nebi zalavfov... motor nekako do doma spraviš pa tank spucaš... jst mislm da napumpu plaču pa odpelu pa skor da nebi ane :P bi mogo bit res že zmeden ja pa raztresen ...ali pa too much stoned in love :lol1: Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil _Nejkoo_
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 sam je komad tekij junakINJ k dizl nabijejo v bencinski avto :) delam na črpalk pa vidm to pogosto... poj pa babe se vžigajo da je jafino po vsh napeljavah :slap: to morjo bit serviserji veseli ko je treba vse prepucat...
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 kaj ti pa ne bi bil, važno da se evri obračajo :naughty:
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 kaj ti pa ne bi bil, važno da se evri obračajo :naughty: sej se majo fletn ja... sam men se neb dal vsakic poslusat ene gospe koko je spregledala kero rocko je zagrabla alpa koko je navajena na tadrug avto...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 babam bi jaz tak vsem izpite pobral, tak ko v iranu lepo, ne smejo vozit avta, pa na avtobusu morjo čist v zadnjem delu sedet haha...muđahedinosi že vejo kak je treba :OK:
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 tm k je lestvica pomembnosti v smislu... moški>koza>ženska
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 bi mogo bit res že zmeden ja pa raztresen ...ali pa too much stoned in love :lol1: stoned in love bi blo premal da bi to naredu hahaha :worship:
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ampak to pa zdaj res umiram hahahahahahahahaha :worship: :worship: hozi legenda loooooooooooool preberte zadnjo stran te teme: KLIK
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sem še enkrat prebral te hozijeve objave hahahahahahahahaha, kr ne morm se nehat smejat, fak ne to pa je popestritev dneva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: joj me že trebuh boli od smejanja
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sem še enkrat prebral te hozijeve objave hahahahahahahahaha, kr ne morm se nehat smejat, fak ne to pa je popestritev dneva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: joj me že trebuh boli od smejanja Če je pa tako tele pa kr skos neka bluzi :slap: ... če bi ttga mev nagačenga v dnevi bi ti še taj rajtam neka bluzo (bi mo dav vsai eno smrekico v uste dabi mavo pridašavo) ... taki mi pa res grejo na kurac ... js vem da nč ne vem, tti pa še tega ne ve da nč ne ve !!! :nono: ________ Gdo ma kako fajno pijansko igrco? :D Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil Hozi
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a zdej boš pa še tle take strelu hahahahahahahahahahaha fak jutr bom mel musklfibr :kva2: :kva2: :kva2:
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :worship: :worship: :worship: sam un hhv je res čist podivjan... :alien1:
Schmid87 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ampak to pa zdaj res umiram hahahahahahahahaha :worship: :worship: hozi legenda loooooooooooool preberte zadnjo stran te teme: KLIK taj dobra: ker to kar je pritrjeno na tvoj vrat enostavno ni tvoja lastnina, ker ke si pa že vido da bi bil luft od koga ?!?!?!? :D haha
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :worship: :worship: :worship: sam un hhv je res čist podivjan... :alien1: ma ja, tk ko taka Srbska mučkalica je, gode pa gode pa nč ne pove sam pametn hoče bt ... on pa še 3je tti stari kreteni iz foruma bi se lahk dobli pa bi bli 3 peresna detlca s peclo :closedeyes: Jaao kako tele je, resno... :slap:
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 ma ja, tk ko taka Srbska mučkalica je, gode pa gode pa nč ne pove sam pametn hoče bt ... on pa še 3je tti stari kreteni iz foruma bi se lahk dobli pa bi bli 3 peresna detlca s peclo :closedeyes: Jaao kako tele je, resno... :slap: :lol1: :lol1: :lol1: joj kaj si ti dans jedu ej, fak to ne morš vrjet
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 to bi ble poj sele ure pravljic svete trojice...bratje Grim :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: joj kaj si ti dans jedu ej, fak to ne morš vrjet nč, sam na kurac mi grejo taki :alien1: _______ alo Koci, dej na zihr veš kako igrco :D
Roky Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sem še enkrat prebral te hozijeve objave hahahahahahahahaha, kr ne morm se nehat smejat, fak ne to pa je popestritev dneva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: joj me že trebuh boli od smejanja Hahahahahahahahahahahaaha Hozi: čeprov pomojem lahko pričakuješ ban... ne od mene, sicer ampak so ble tole kr hude opaske :D
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: joj kaj si ti dans jedu ej, fak to ne morš vrjet strela jih strela :) sigurno je biv na škisevi popoldne ;) kr tko naprej pa ne bomo sli spat k je tok zanimiv :worship:
Noiser69 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 Hahahahahahahahahahahaaha Hozi: čeprov pomojem lahko pričakuješ ban... ne od mene, sicer ampak so ble tole kr hude opaske :D On je tut nek wannabe zajeban, sam js nism ovinkaro, sm mo kr povedo ;)
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 a pijansko, mi smo včas poker igral, kdor je zgubu je mogu pit, pa to je dobr k se runda v minuti konča :naughty: to smo bli po pol ure trdi ko žoge :lol1:
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 Hahahahahahahahahahahaaha Hozi: čeprov pomojem lahko pričakuješ ban... ne od mene, sicer ampak so ble tole kr hude opaske :D pa kdo ga bo banov... unga HHV-ja je tko ze pov foruma v kurac poslal... je ze navada :whistle:
Schmid87 Objavljeno Maj 7, 2008 Objavljeno Maj 7, 2008 strela jih strela :) sigurno je biv na škisevi popoldne ;) kr tko naprej pa ne bomo sli spat k je tok zanimiv :worship: a lohk že nehate s to škisovo al karkol že.. ker me ni blo tm. pa free drinka je bla.. KVA-D-FAK.. kuko lohk to zamudim :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se