Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Jas mam tud še zgodovino za oceno dibit.. šut pa za popravt pri osnovah elektotehnike, elektrotehniki, matematiki :)

Objavljeno

Sam z Supermotono pa sploh ni tžko kolenčkat, bom posnev zei v kratkem pa dam link :winkiss:

Objavljeno

Pri 20kmh verjetno ni ne, pri malo več pa nevem :D .

Objavljeno

tud če se čez sedež obesš si hitr do tal ja :)

Objavljeno

eh to ne zgleda lepo, razn če res skos voziš počez ovinke, je kr lepše nogo naprej ven :P

Objavljeno
eh to ne zgleda lepo, razn če res skos voziš počez ovinke, je kr lepše nogo naprej ven :P

:yes: pa še bol varn če naletiš na kak pesek v ovinku se še lahk uloviš :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
:yes: pa še bol varn če naletiš na kak pesek v ovinku se še lahk uloviš :whistle:

to je men že ratal ja :naughty:

jst čakam že od prejšnga pondelka na homologacijo pa se nč ne morm vozt :(

Popravljeno . Popravil Prevtzer
Objavljeno

pubeci jaz grem ju3 v louisa, pa kot kaže gre brodar zraven.. se pravi je še placa v avtu in če bi rad kdo šel naj javi

gremo pa ob 14.05 :D

Objavljeno

Tta rida na Golici je majka :worship:

7qi-PIC-00.jpg

Objavljeno
pubeci jaz grem ju3 v louisa, pa kot kaže gre brodar zraven.. se pravi je še placa v avtu in če bi rad kdo šel naj javi

gremo pa ob 14.05 :D

kaj pa samo kako stvar bi mi lahko prnesla?

Tta rida na Golici je majka :worship:

7qi-PIC-00.jpg

kdaj si bil na golici(to je route 66?)

Objavljeno

kdaj si bil na golici(to je route 66?)

Vsak dan skor sm ^^

Objavljeno

ja odvisno za kaj se gre..

200€ ti nebom založo :P

Objavljeno
Vsak dan skor sm ^^

na avstrijski golici?pa je ze spucano vse...

ja odvisno za kaj se gre..

200€ ti nebom založo :P

sem se ze zmeno s čamacom...nalepko za na tank samo rabim(10€)

Objavljeno
na avstrijski golici?pa je ze spucano vse...

sem se ze zmeno s čamacom...nalepko za na tank samo rabim(10€)

Na Avstriski ja ... spucano je ... tk da ... sezona na Golici je tu :OK:

Od doma do spodnega dela (Lawamünda) mam 15 min vožnje ... tk da mi ni panike tja it ... kadar sm na motorjo sm tam ^^

Objavljeno
glihkar razlagajo na pop tvju o novem motodromu...kot kaze le bo nekaj s tega :kva2: :yea1: :worship:

Objavljeno

:worship: ja hvalabogu ne.... :evilgrin:

Objavljeno
:worship: ja hvalabogu ne.... :evilgrin:

ja hvala bogu

ampak veste kje naj bi bil???

Lendava :SS :SS :SS :SS :SS

a je lohk še bolj u vukojebini?!

Objavljeno

Iz glave:

Je šel kmet na dopust. In je naročil hlapcu, naj telefonira če bo res kaj nujnega. Drugi dan hlapec že kliče. Kmet ga vpraša, kaj je. In pravi, da se je zlomil ročaj od lopate. Kmet pravi, zakaj brezveze kliče ? No pa ko sva že na vezi, zakaj se je pa zlomil ? Nič, samo psa sem pokopaval, pravi hlapec. Zakaj pa- saj ni mogel crknit ker ni bil tok star...Nič, iz kozolca je padel en tram na njega ti povem da res. Kmet vpraša: ja kako saj ni nobenih tramov bilo gor...Nič, kozolec je ravno gorel pa se je začelo vse podirat...Kako gorel ? Pa sej to ni možno. Hlapec tiho potoži: razširil se je ogenj iz hiše, saj je tudi tam gorelo. Kmet ves razburjen zavpije: koko ? iz kakšne hiše- pa ne naše ? JA. Dnevna soba se je žal vnela. Kaj pa si delal, prasica, vpraša kmet. Nič, mel smo ene vence not pa so se vneli. Kako jebemti kakšne vence vpraša kmet- pa kaj je s tabo. Hlapec: pa nič, samo stara mati je umrla. Kmet skoraj onemi: kako, kako ?????

Ja nič, mene je na tvoji ženi dobila pa jo je KAP ZADELA :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

brez zamere ampak to je staro ko sekvoja :P

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

se opravičujem če ste že vse slišali.................

Objavljeno

pride hlapec do župnika in reče... gospod župnik gospod župnik... bik je nategnu tabelo kravo... in ta odgovori pa kakše so to besede, dejte se no lepš izražat. rečte rajš da jo je presenetil... no dobro. reče hlapec. bik je presenetil tabelo kravo. in župnik... super bomo imeli bele teličke...

nasledn dan prleti hlapec zopet do župnika. gospod gospod bik je dones presenetil tačrno kravo... župnik: super bomo meli še črne teličke. inhlapec nazaj... ne zares jo je presenetil ker je spet nategnu tabelo kravo :naughty:

Objavljeno
ja hvala bogu

res je

Objavljeno
ja hvala bogu

Bomo pa pač kampiral dol ali pa v kombijih spali, a je problem? :P Glavno, da bo. Resda je Grobnik bližje, ampak se ga tudi naveličaš, tako, da ni važno kje bo, samo, da bo ;)

Objavljeno
Bomo pa pač kampiral dol ali pa v kombijih spali, a je problem? :P Glavno, da bo. Resda je Grobnik bližje, ampak se ga tudi naveličaš, tako, da ni važno kje bo, samo, da bo ;)

težko bi se grobnika naveličou :D je vendarle ornk proga :P če se nekateri ne naveličamo racelanda, se tut grobnika ne :D

Objavljeno
težko bi se grobnika naveličou :D je vendarle ornk proga :P če se nekateri ne naveličamo racelanda, se tut grobnika ne :D

A boš reku, da ni fajn, da so ene 3 proge v "bližini"... Grobnik je itak celo leto skorajda zaseden vnaprej, tistih par prostih dni :BUA: tako, da bo tale Lenadava kar dobrodošla :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!