Noiser69 Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 (popravljeno) My bad...sam sej ni nevem kakšne razlike med 1 oz. 2 delnim ledrom... KLIK 2! pol pa tole, je podoben, ni pa glih supermoto... Hvala :worship: Se bom pozanimo :winkiss: (BTW: ke je ta trgovina? prek neta zihr nem naročo ;)) Popravljeno Maj 21, 2008. Popravil Hozi
Gizmo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 Hvala :worship: Se bom pozanimo :winkiss: (BTW: ke je ta trgovina? prek neta zihr nem naročo ;)) u MS, pa sej ti na strani use piše... Prva stran
Jerry_exc Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 rammstein r0x :D skoda da sm pulovr ze prodav... drugac bi ga teb ponudu po nenormalno visoki ceni ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 al gremo pa v maribor haha :D ti boš pri jetiju jaz pa z nejkotom v postelji :wub: ne bom pozabil na stare čaaaseeee...nejko smrči tolko da ne ve sam zaaseeee jaz smrčim jaa kdo se meni prokleti medved, tak si smrčal ko kanadski grizli :D
reesko Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 jaz smrčim jaa kdo se meni prokleti medved, tak si smrčal ko kanadski grizli :D nea nabijaj...priznaj pa ti je oproščeno
Schmid87 Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 skoda da sm pulovr ze prodav... drugac bi ga teb ponudu po nenormalno visoki ceni ;) eh, tak fan glih nism da bi meu njihov pulovr pa to :P
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 nea nabijaj...priznaj pa ti je oproščeno pune hakle si ti smrčafff O: žiga žaga poje žaga.... ...rompompom kladivo,... :D
Prevtzer Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 O: žiga žaga poje žaga.... Tale je še bl jaka http://www.youtube.com/watch?v=5omdoncKiXw
NejcZ Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 Alo pjebi jagri, keri ma pol urce cajta da mi reši en test za fisko da dam pol na švinglc celega? jaz nič ne znam :whistle: :closedeyes: Zaželjeno znanje fiske haha :D
tomazin Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 Alo pjebi jagri, keri ma pol urce cajta da mi reši en test za fisko da dam pol na švinglc celega? jaz nič ne znam :whistle: :closedeyes: Zaželjeno znanje fiske haha :D js obvladam fisko kr sm meu lani popravca :P
Matex_46 Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 Alo pjebi jagri, keri ma pol urce cajta da mi reši en test za fisko da dam pol na švinglc celega? jaz nič ne znam :whistle: :closedeyes: Zaželjeno znanje fiske haha :D NE GOLJUFAJ! :glare: potrudi se sam in boš razsvetljen :krneki:
NejcZ Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 Dj no Matex, ti sm se spomno da znaš :D Tebi bi vzelo 10 minut, js bi se drko cel dan pa nč nebi vn ratal. Mamo pa prvo leto fisko, tak da ni neke extra težko verjetno.
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 Dj no Matex, ti sm se spomno da znaš :D Tebi bi vzelo 10 minut, js bi se drko cel dan pa nč nebi vn ratal. Mamo pa prvo leto fisko, tak da ni neke extra težko verjetno. dej prpopaj slikco da vidm če znam rešt :P najbrž nebo problema :P
NejcZ Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 Ja men je fiska res najbolj glupa in pojma nimam res haha :D Mam pa zaj 2 testa ne, enega od teh pišemo jutri, pa rabm tole dvojko O:-) Bi blo fajn če bi se komu SLUČAJNO lublo rešt na papir pa skenira al pa slika da js lepo to pol pomanjšano prepišem :D
k0ci Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 a se samo meni zdi ali je res pri prvi nalogi slikca narobe narisana :hmm: pomoje bi morali podpora palice in utež 4N biti zamenjani
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 uff to sm pa 3 leta nazaj delov sm pozabu fuck it ... sm mislu da mate kj lažjega :P
NejcZ Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 (popravljeno) ok, mam še eno varjanto, fajn bi blos icer oba met, ampak jebiga.. 50% možnosti manj hehe Daj Matex če maš kej viška cajta, reši mi prosim onega zgoraj :D Dobiš za 6pack ob priliki hihi Popravljeno Maj 21, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 a se samo meni zdi ali je res pri prvi nalogi slikca narobe narisana :hmm: pomoje bi morali podpora palice in utež 4N biti zamenjani men se tut tak zdi ja.. pa 4c uprašanje.. Kako se se se začne.. :lol:
Stroj Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 na mopedu sedi, ta nikamor ne leti, tri prste v zrak moli in turbofolk nabija vse noči Hahah huda :D a direkt sm vedu da boš neki na to foro zabil :D :naughty: Zrele češplje :D
Matex_46 Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 a se samo meni zdi ali je res pri prvi nalogi slikca narobe narisana :hmm: pomoje bi morali podpora palice in utež 4N biti zamenjani pravzaprav je čist vredu, važno je itak samo, da je navor 0, mar ne...... to pa bi res moral znat, basics Hahah huda :D a direkt sm vedu da boš neki na to foro zabil :D Zrele češplje :D tako ja :)
sonda Objavljeno Maj 21, 2008 Objavljeno Maj 21, 2008 NejcZ...ti si 99% drugi letnik a ne da??? ker to sem js mel lani :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se