reesko Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 Łuka pravi: jas sem samo enkrat Łuka pravi: in sem po trebuhu sfršif Łuka pravi: in je blo tako lepljivo pol Łuka pravi: komaj sem dol umil.. Łuka pravi: pa še stoje se morš ful bolj naprezat govora je bilo o tuširanju
reesko Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 part2 Oseba Łuka je rekla: pa še stoje se morš ful bolj naprezat Oseba Łuka je rekla: :D Oseba Jure je rekla: to je res:D Oseba Jure je rekla: hahahaha Oseba Jure je rekla: LOOOOOOOOL Oseba Jure je rekla: kake besede ti uporabljaš * Łuka pravi: haha.. zaj sem se spomnif Łuka pravi: sistematski 2 letnik.. Łuka pravi: ko je spraševala če gre kožica čez glavico.. Łuka pravi: a vas tut? Jure pravi: tebi vem da ni šla Jure pravi: da ti je zgnilo vse Łuka pravi: ja vnetega sem mel Łuka pravi: oz še zdaj mam.. Łuka pravi: iz depresije si ga bom prerezaf Łuka pravi: ker mi ne gre Łuka pravi: še drkat ne morm normalno Łuka pravi: me peče ful..
Stafuc Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 Łuka pravi:jas sem samo enkrat Łuka pravi: in sem po trebuhu sfršif Łuka pravi: in je blo tako lepljivo pol Łuka pravi: komaj sem dol umil.. Łuka pravi: pa še stoje se morš ful bolj naprezat govora je bilo o tuširanju part2 Oseba Łuka je rekla: pa še stoje se morš ful bolj naprezat Oseba Łuka je rekla: :D Oseba Jure je rekla: to je res:D Oseba Jure je rekla: hahahaha Oseba Jure je rekla: LOOOOOOOOL Oseba Jure je rekla: kake besede ti uporabljaš * Łuka pravi: haha.. zaj sem se spomnif Łuka pravi: sistematski 2 letnik.. Łuka pravi: ko je spraševala če gre kožica čez glavico.. Łuka pravi: a vas tut? Jure pravi: tebi vem da ni šla Jure pravi: da ti je zgnilo vse Łuka pravi: ja vnetega sem mel Łuka pravi: oz še zdaj mam.. Łuka pravi: iz depresije si ga bom prerezaf Łuka pravi: ker mi ne gre Łuka pravi: še drkat ne morm normalno Łuka pravi: me peče ful.. A pa si sigurn da nisi imena zamenu Luka je Jure Jure pa luka :? :D :D
sky_21 Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 part2 Oseba Łuka je rekla: pa še stoje se morš ful bolj naprezat Oseba Łuka je rekla: :D Oseba Jure je rekla: to je res:D Oseba Jure je rekla: hahahaha Oseba Jure je rekla: LOOOOOOOOL Oseba Jure je rekla: kake besede ti uporabljaš * Łuka pravi: haha.. zaj sem se spomnif Łuka pravi: sistematski 2 letnik.. Łuka pravi: ko je spraševala če gre kožica čez glavico.. Łuka pravi: a vas tut? Jure pravi: tebi vem da ni šla Jure pravi: da ti je zgnilo vse Łuka pravi: ja vnetega sem mel Łuka pravi: oz še zdaj mam.. Łuka pravi: iz depresije si ga bom prerezaf Łuka pravi: ker mi ne gre Łuka pravi: še drkat ne morm normalno Łuka pravi: me peče ful.. hahaa :XD
kukec1 Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 pozabil je skopirat, da smo se z kolegi v slačilnici stuširali in se tepli z lulčki po ritkah...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 part2 Oseba Łuka je rekla: pa še stoje se morš ful bolj naprezat Oseba Łuka je rekla: :D Oseba Jure je rekla: to je res:D Oseba Jure je rekla: hahahaha Oseba Jure je rekla: LOOOOOOOOL Oseba Jure je rekla: kake besede ti uporabljaš * Łuka pravi: haha.. zaj sem se spomnif Łuka pravi: sistematski 2 letnik.. Łuka pravi: ko je spraševala če gre kožica čez glavico.. Łuka pravi: a vas tut? Jure pravi: tebi vem da ni šla Jure pravi: da ti je zgnilo vse Łuka pravi: ja vnetega sem mel Łuka pravi: oz še zdaj mam.. Łuka pravi: iz depresije si ga bom prerezaf Łuka pravi: ker mi ne gre Łuka pravi: še drkat ne morm normalno Łuka pravi: me peče ful.. hahahahah toti kukecf pa je taka facaff da umiram hahahahhhaff
Čamac Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 škoda da ga nisma zadnjič z riskotom posnela ko je prišel k meni z unikatno hojo od avta proti hiši, to še pa res niste vidli :worship: ne verjamem da obstaja bolj pederska hoja
reesko Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 škoda da ga nisma zadnjič z riskotom posnela ko je prišel k meni z unikatno hojo od avta proti hiši, to še pa res niste vidli :worship: ne verjamem da obstaja bolj pederska hoja hahaha to sem pa res umrl skoraj :D pa model se ni šaliu ampak resno hahahhahaa
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 škoda da ga nisma zadnjič z riskotom posnela ko je prišel k meni z unikatno hojo od avta proti hiši, to še pa res niste vidli :worship: ne verjamem da obstaja bolj pederska hoja pune hakle guzico vun tišo ko puhner :yes:
kukec1 Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 (popravljeno) škoda da ga nisma zadnjič z riskotom posnela ko je prišel k meni z unikatno hojo od avta proti hiši, to še pa res niste vidli :worship: ne verjamem da obstaja bolj pederska hoja kak pa hodijo pedri če ne pedersko? če bi mel ti neznanega jetija pred sabo vrjemi da bi mel pune hlače.. in točno tak sem hodif.... Popravljeno Maj 22, 2008. Popravil kukec1
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 najbolj dobrodušni pes naokrog :P pa najbolj gadn tudi ja...se vidi da se je po svojem mladem gospodarju vrgo :D
Čamac Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 saj zdaj bom jo naučil na tvojo sliko da začne trgat pa te naj poje enkrat da bo mir
-baSe- Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 saj zdaj bom jo naučil na tvojo sliko da začne trgat pa te naj poje enkrat da bo mir Se bos pa doug matru :evilgrin: :evilgrin:
Čamac Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 če lahko grčar spušča pse, bom jih pa še jaz :P
-baSe- Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 če lahko grčar spušča pse, bom jih pa še jaz :P Kukr cs sam da mene ne ugrizne :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 22, 2008 Objavljeno Maj 22, 2008 Kukr cs sam da mene ne ugrizne :whistle: jeti ne grize, samo poslini te celega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se