_N3jC_ Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 tud čs je biu razlog, drugac pa nism glih pristaš makedama, tudi to je res :) tud men se je suzuki mal smilu...ampak kaj češ, jutr ga bo treba pucat mal :D
Čamac Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 evo nejko kolko se vidi pač... a to si potem ti kupil teh 6 gum? kak pa so kaj dot oznake, me bolj zanima... gum pa itak ne bi kupoval rabljenih, razen kakšne slicke malo rabljene za kakšen dan na grobnik :) PH zategniffffff :? hahahah :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 pa midva sva pol takoj obrnila tm... sej sm nazaj gledu sam sm mislu da si uzadi pa da boš pršov k si tm po uni gmajni neki uzadi ustaju :D jutr če bo cajt mormo pa eno mal bolš turo nardit B) ja fak, bi pa tko rekla, sm mislu, da bosta tm zurala pa to :) kdaj bi pa sli? sporocte, k boste mel namen km it... imperator in njegova kompanija bo najverjetneje tud za alo prijite ju3 v maribor, remo na eno furco malo tu okol kaj pravite???? ker je mal več komplikacij z zamenjavo filtra kt pri tvojem :closedeyes: ja kawasaki pač ma to lepo pošlihtano pa ne komplicira neke brezveze
Matex_46 Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 alo prijite ju3 v maribor, remo na eno furco malo tu okol kaj pravite???? ja kawasaki pač ma to lepo pošlihtano pa ne komplicira neke brezveze potem ze raje pista? da se zares vozimo? - samo ne se ta vikend :) drugace bi se pa dalo zmenit :OK:
reesko Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 alo prijite ju3 v maribor, remo na eno furco malo tu okol kaj pravite???? ja kawasaki pač ma to lepo pošlihtano pa ne komplicira neke brezveze pol boste pa vi mene jebal da NENA znam govort :headbang:
Matex_46 Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) pol boste pa vi mene jebal da NENA znam govort :headbang: PH zategnifffffffff :worship: (ceprov nisem seznanjen kaj to pomeni :) ) - se pa fajn sliš :) Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil Matex_46
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) potem ze raje pista? da se zares vozimo? - samo ne se ta vikend :) drugace bi se pa dalo zmenit :OK: ne pa sej tak sn mislo tak ko smo mi zadnič k vam prišli, pa gremo malce tu okoli pa na kako pijačko pa tak...na pisto pa grem spet konc junija, do takrat mam učenja prek glave in res si ne morn celega dneva fraj vzet...sploh pa sn finančno v krizi hehe... Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil _Nejkooo_
Čamac Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 kaj je hitrejše od izstreljenega naboja? :unsure:
Matex_46 Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 ne pa sej tak sn mislo tak ko smo mi zadnič k vam prišli, pa gremo malce tu okoli pa na kako pijačko pa tak...na pisto pa grem spet konc junija, do takrat mam učenja prek glave in res si ne morn celega dneva fraj vzet...sploh pa sn finančno v krizi hehe... podobno pri meni.....
reesko Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 kaj je hitrejše od izstreljenega naboja? :unsure: jaz na ktmu
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 kaj je hitrejše od izstreljenega naboja? :unsure: izstrelek iz mojga kurca prvih 1.5-2 cm ob sfršenju
Matex_46 Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 izstrelek iz mojga kurca prvih 1.5-2 cm ob sfršenju Pa to te ubije? :blink:
reesko Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 ne, Gorenjec s kuponom :P torej fifty :D hihi nič punce grem jaz spat..jutri tota ološ matura :( rad vas mam PUNE HAKLE!!! :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 Pa to te ubije? :blink: ne ubije, ampak res PUNE HAKLE ZATEGNEFFF
Matex_46 Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 torej fifty :D hihi nič punce grem jaz spat..jutri tota ološ matura :( rad vas mam PUNE HAKLE!!! :D PH rtm back upam, da se boš jutr odrezala :)
Stroj Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 ne, Gorenjec s kuponom :P LoL, ta vic je bil u prejšnmu playboyu :D PH rtm back upam, da se boš jutr odrezala :) Odrezala? Obe nogi pa roko ane :P
Schmid87 Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 torej fifty :D hihi kuko lepo da nisem pozablen ^_^ hah :D in drgač boysi? kva se kj dela.. kdaj se gre na drink kj? :)
Schmid87 Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 :lol: http://www.youtube.com/watch?v=da5uoggW9Eg :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Objavljeno Maj 23, 2008 ena pesmica by nejko: parodija na slovenskega naroda sin... Čefurskega naroda sin Na fužinah je živel, rad je stare kurbe mel, se življenja veselil, mnogo rakije je spil. Ko je prvič šel u svet, si prižgal je cigaret, ki ga z žuljavo roko, mati dala je v slovo. Oče zgubljaj ni besed, bil je umsko prizadet, sinu dal je v spomin, snežno beli heroin, in dejal.... Koder hodil boš z njim, vedi da si, le čefurskega naroda sin!!!
JeRn3j Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 a to si potem ti kupil teh 6 gum? kak pa so kaj dot oznake, me bolj zanima... gum pa itak ne bi kupoval rabljenih, razen kakšne slicke malo rabljene za kakšen dan na grobnik :) nene bt002 mam sam eno... dot je pa 50/05
NejcZ Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 Kter ketnsprej je teh best? :whistle: Predvsem hočem takega da mi ga ne razmeče po felni :closedeyes:
_N3jC_ Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 Kter ketnsprej je teh best? :whistle: Predvsem hočem takega da mi ga ne razmeče po felni :closedeyes: MOTUL FACTORY LINE...res tud kaplce na razmeče okol, če ga pravilno namažeš :OK:
Stafuc Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 http://24ur.com/sport/ostalo/video-motocik...i-preobrat.html :worship: :lol1: :kva2:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 24, 2008 Objavljeno Maj 24, 2008 http://24ur.com/sport/ostalo/video-motocik...i-preobrat.html :worship: :lol1: :kva2: montaža
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se