reesko Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 Sam tko btw, a lahko kdo pove kaj pomeni OLOŠ :yea1: Če že kej preberem mi ni nič jasno :D ološ je od kukeca mito... drugače pa ološ pomeni drek
reesko Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 marsikej v življenju ni dobr..pa folk še usen dela..kajanje, kupovanje tomosa itd ;)
NejcZ Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 Tomos te poč dol kdaj češ kjer češ iz kilokakega razloga :krneki:
reesko Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 Tomos te poč dol kdaj češ kjer češ iz kilokakega razloga :krneki: :OK:
Noiser69 Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 alo pjebi, a pride kdo dans na Kokokoroško? :P Gremo mal na Golico pogledat ?! :winkiss:
Kramp Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 alo pjebi, a pride kdo dans na Kokokoroško? :PGremo mal na Golico pogledat ?! :winkiss: daj poklič me ko oš hodo grta!!!!!!
Noiser69 Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 daj poklič me ko oš hodo grta!!!!!! Alo, dej bodi ob 1h dola na busni !
Noiser69 Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 daj poklič me ko oš hodo grta!!!!!! Ma jebemo, mam drug telefon pa nimam tvoje cifre ntr ... Dej če boš, bodi ob 1h na glavni spoda ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 Ajde nejko, pridi jutr/dans na Golico, stajim da prvic ko jo bos pelo (NAVZDOL, navzgor mi ne gre vec ko 70 km/h :slap: :D) te nesem ko cucka, pa ne sam prvic :P to sam zato govorim da se bos ze 1x prjaho na kurcevo Korosko, pridi DANS !!!!!!!!!!!! :P hozi naščijem te ko malega prasca, da me pa en z 125-ko 4T nese, pa naslednji trenutek spustim ninjo v grabn hehe...drugač pa dans res ne morn žal, mam učenja tolk da se vun ne vidim, se bomo naslednič enkrat zmenli...jaz bi raje šou kdaj sredi tedna, ko ni tolko škifov gori...
Jerry_exc Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 pejta na en zaprt poligin s stožci pa tem scenam pa nima ninja šans :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 pejta na en zaprt poligin s stožci pa tem scenam pa nima ninja šans :naughty: ja to valda da ne, sej tud na marofu bi me z supermototom pojedo, ampak z pravim supermototom, ne pa tomosom hehe
NejcZ Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 (popravljeno) Haha, mi vsaki dan dirkamo pred hoferom.. oz zaj mam js prisilno pavzo no, ampak tak ne :D Tam gre na polno, edino mal nevarni so tisti robniki. Mal vozmo levega, pol pa še desn krog :whistle: Oz js sm bil še zraven, drugi to še delajo.. js nebom več :) Popravljeno Maj 25, 2008. Popravil NejcZ
Schmid87 Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 fajn fajn ja.... sam k cajta nimam nc... ispiti pto :headbang: hah, mučenje :D jest te na hofer racingu pojem če hočš ;) hoferland :worship:
Jerry_exc Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 hoferland :worship: sam k ma sam 2 90° pa 2 180° ovinka... edin če osmico furaš sam poj mors bit pa sam :)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 jest te na hofer racingu pojem če hočš ;) pune hakleee bi zategnifff :D
Jerry_exc Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 Haha, mi vsaki dan dirkamo pred hoferom.. oz zaj mam js prisilno pavzo no, ampak tak ne :D Tam gre na polno, edino mal nevarni so tisti robniki. Mal vozmo levega, pol pa še desn krog :whistle: Oz js sm bil še zraven, drugi to še delajo.. js nebom več :) pr ns je sam ob nedelah k so rampe dol pa zaprto vse :) sam k dons delam...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 alo jerry exc, bi mi prodal ti drugo leto toto tvoj petardo, pa brez supermoto kol, samo hard enduro bi jaz rabo
reesko Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 alo jerry exc, bi mi prodal ti drugo leto toto tvoj petardo, pa brez supermoto kol, samo hard enduro bi jaz rabo najbolje da se z nekom zmeniš da ti čez15let proda hišo :worship:
Jerry_exc Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 alo jerry exc, bi mi prodal ti drugo leto toto tvoj petardo, pa brez supermoto kol, samo hard enduro bi jaz rabo zej k lih že rečeš :) bi se dal kej zment drgač... mal razmislam da bi kšnga SF naredu ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2008 Objavljeno Maj 25, 2008 najbolje da se z nekom zmeniš da ti čez15let proda hišo :worship: ja treba je vnaprej planirat hehe... zej k lih že rečeš :) bi se dal kej zment drgač... mal razmislam da bi kšnga SF naredu ;) eh to je grdo ti raje lepo meni prodaj, fukni kros koule gor paje to to
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se