Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

BUTTHEAD! :lol:

Objavljeno
tak da jaz že nebi mel rostfraja gor, pa še težji je prasica in to občutno, ko sn oba v rokah držal

tA Krivina ko jo mam jst doma je peresno lahka in tenka, original ror je pa res nepredstavljivo težak...

Objavljeno
Objavljeno

prva je od Bahčija :D

une tarmene so vse grde :P

sam rmene nej ne kup :D

Objavljeno

GRE KDO DANS NA FURO, KO NI TAK VROČE VEČ????

nEJKO

Objavljeno

pussyji doben ne upaaaaa :evilgrin: :P

Objavljeno
GRE KDO DANS NA FURO, KO NI TAK VROČE VEČ????

nEJKO

ja js na Marijo reko :P

Objavljeno
prva je od Bahčija :D

une tarmene so vse grde :P

sam rmene nej ne kup :D

in kk je motor ohranjen, je fejst steran???

Objavljeno
ja js na Marijo reko :P

ja da se neom ki do tja furo, ja pa pogoj je da maš minimalno 2T 125, da se lahko kolk tolk normalno peljemo

Objavljeno
ja da se neom ki do tja furo, ja pa pogoj je da maš minimalno 2T 125, da se lahko kolk tolk normalno peljemo

Jst pa Oražm bova nekam šla, sam nevem kam ?

nekam, kjer ni tolk vroče :) :unsure:

Objavljeno

v mariboru je trenutno prijetnih 23 stopinj celzija, tak da vabljena hehe

Objavljeno

Sem glih prišo domov, je začelo spet žgat ko noro tak da danes odpadejo kake vožnje pred 8h zvečer :D.

Objavljeno
Sem glih prišo domov, je začelo spet žgat ko noro tak da danes odpadejo kake vožnje pred 8h zvečer :D.

pa dans ni take sile, zadnič sma pa res skor crknila ja, jaz bom danes okol šestih šou najprej v kungoto ene zadeve uredit :D , pol pa če je kdo zainteresiran se lahko dobimo v šentilju pa gremo eno rundo do cukeršpica :D

Objavljeno
Zanima koga leovicne za yamaho FZS600(do 03 letnika)-->PM

ve kdo za koga ko rabi zgoraj napisano?

Objavljeno

toti nejko mi nabija objave k matrvola :D

Objavljeno
pa dans ni take sile, zadnič sma pa res skor crknila ja, jaz bom danes okol šestih šou najprej v kungoto ene zadeve uredit :D , pol pa če je kdo zainteresiran se lahko dobimo v šentilju pa gremo eno rundo do cukeršpica :D

te me rufnite če bote do sem šli. vas pridem končno pozdravit. vozit se ravno nimam namena.

Objavljeno
te me rufnite če bote do sem šli. vas pridem končno pozdravit. vozit se ravno nimam namena.

jaz niam tvoje telefonske, verjetno bom tak sam šou, zakaj pa se nebi šou vozit ti???

Nejk

Objavljeno (popravljeno)

nena grem na motor. rabim benz za vikend. keš pa pa pride komaj 3jega. pa guma je že brez profila.

daj dodaj me na msn

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

sem te že

Objavljeno (popravljeno)

te sem že napačni msn napisal :)

misel_16@hotmail.com

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

ne sej sem tak dodal kot si napiso, ti me še morš sprejet samo: nejko_636@hotmail.com

Objavljeno
in kk je motor ohranjen, je fejst steran???

motor je kompletno nov

bat cilinder in vse zravn... menju je ker je oni prej zaribu.

Objavljeno

Gixxer

si biv ti danes mogoče kje na našem koncu? okoli 15.30 sem vido enega ki bi biv lahko ti :D stal si v koloni na semaforju tam ko škarpo popravljajo v radljah ob dravi, pa 2 sta bla

Objavljeno
Gixxer

si biv ti danes mogoče kje na našem koncu? okoli 15.30 sem vido enega ki bi biv lahko ti :D stal si v koloni na semaforju tam ko škarpo popravljajo v radljah ob dravi, pa 2 sta bla

serbus...nisem nisem...sem dans mel maturo, pol pa domu spat hehe :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!