Prevtzer Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 na KTM cross so pa sploh mahnjene :evilgrin: to se samo ob postavnih fantih delajo, kao da jim je motor ušeč :closedeyes:
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 to se samo ob postavnih fantih delajo, kao da jim je motor ušeč :closedeyes: hvala za kompliment :OK:
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Nejko jst ne morm upam da veš zakaj :) ;) ja vem ja, baje greta z grčijem skupaj v kino s svojima slabšima polovicama :D
Gizmo_ Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Nejko jst ne morm upam da veš zakaj :) ;) Jst mam iste probleme.... matura pa to... drugač pa po koncu mature, pridemo 1x ziher :whistle:
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Jst mam iste probleme.... matura pa to... drugač pa po koncu mature, pridemo 1x ziher :whistle: ja ja bla bla :D
Gizmo_ Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 ja ja bla bla :D Evo če ne druzga bom oražma, pa wooxa zvleku :)
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Evo če ne druzga bom oražma, pa wooxa zvleku :) pa matexa...brez mojga fafčija jaz ne grem nikamor :wub:
FlamE#7 Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 res ne vem kaj si htel s tem povedat, debil mali nedojebani, pa ne žali več na osebni ravni, ker bognedaj da se kdaj srečama, ti bo žal da si se rodil, resno...in jaz sem zaključil s tabo s pogovori za zmeraj, če bi pa kaj rad in te kaj muči pa se lahko na štiri oči dobima, pa boš takrat glasn, če te je kaj v hlačah HA haahahahahah :lol1: da se nebova mi2 srecala ti mali nedojebani debil!Taja Akrapovic
biker125 Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 pride kdo na zbor od MK Panthers kej pogledat, če bi se že radi tulk fural??? Js bom skor skoz tam :winkiss:
NejcZ Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Bi pa nimamo s čim.. sm zaj nabavo oni odsevni plašč za motor.. tisto rumeno z odsevnimi trakovi k daš čez opremo :D Vse za varnost hehe :D To bi mogl pod obvezno opremo dat :hmm: :yea1: :devil:
Noiser69 Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Bi pa nimamo s čim.. sm zaj nabavo oni odsevni plašč za motor.. tisto rumeno z odsevnimi trakovi k daš čez opremo :D Vse za varnost hehe :D To bi mogl pod obvezno opremo dat :hmm: :yea1: :devil: Smetar :blink: Sei prav ;) Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil Hozi
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 HA haahahahahah :lol1: da se nebova mi2 srecala ti mali nedojebani debil!Taja Akrapovic za tebe bom pa sestro poklical, je glih vajinih let z flejmom (12-13) :yes: ...
Noiser69 Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Ženske so kot žoga, 1x preluknaš pa morš skos pumpat. xD
k0ci Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 HA haahahahahah :lol1: da se nebova mi2 srecala ti mali nedojebani debil!Taja Akrapovic uh to mora bit pa gadn filing :wacko: da se pišeš isto kot piše na riti veliko motorjem...al pa če bi se paloma pisala :lol1:
Erik Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 pride kdo na zbor od MK Panthers kej pogledat, če bi se že radi tulk fural??? Js bom skor skoz tam :winkiss: se vidmo :)
R1FREAK Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) HA haahahahahah :lol1: da se nebova mi2 srecala ti mali nedojebani debil!Taja Akrapovic Nevem kaj si hotel s tem povedat oz. hotela. Jas če bi se Hilton pisal nebi s priimkom nekomu grozil. Sicer pa se tvoja pička ne bo "pogovarjala" ko se vi2 vidita v živo, če se vidita recimo. Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil R1FREAK
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 uh to mora bit pa gadn filing :wacko: da se pišeš isto kot piše na riti veliko motorjem...al pa če bi se paloma pisala :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :worship: :worship: , zmagovalna koci---neke še bo s tebe hehe
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 res ne vem kaj si htel s tem povedat, debil mali nedojebani, pa ne žali več na osebni ravni, ker bognedaj da se kdaj srečama, ti bo žal da si se rodil, resno...in jaz sem zaključil s tabo s pogovori za zmeraj, če bi pa kaj rad in te kaj muči pa se lahko na štiri oči dobima, pa boš takrat glasn, če te je kaj v hlačah A nisi ti ful proti obračunavanju s pestmi? Vsaj zadnjič si na tak način en stavk napisal, nama s k0cijem? :) se vidmo :) Eiiiiiiii, vsak dan poslušam, če bo kej prigrmelo pred FOVam, pa nič. Kvaj zdej to? :D
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 A nisi ti ful proti obračunavanju s pestmi? Vsaj zadnjič si na tak način en stavk napisal, nama s k0cijem? :) Eiiiiiiii, vsak dan poslušam, če bo kej prigrmelo pred FOVam, pa nič. Kvaj zdej to? :D eh to je bil hec, jaz sn huligan drugače :lol1:
FlamE#7 Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 uh to mora bit pa gadn filing :wacko: da se pišeš isto kot piše na riti veliko motorjem...al pa če bi se paloma pisala :lol1: Nevem kaj si hotel s tem povedat oz. hotela. Jas če bi se Hilton pisal nebi s priimkom nekomu grozil. Sicer pa se tvoja pička ne bo "pogovarjala" ko se vi2 vidita v živo, če se vidita recimo. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :worship: :worship: , zmagovalna koci---neke še bo s tebe hehe jah tu ce bi se Hilton pisala al pa paloma je cist usen.usen si en nedojeban debil.pa nobenmu nism grozila z nobenim priimkom js se lah z priimkom al pa brez pogovarjam in tut u zivo zmenm ce ma gdo kksn problem.
JeRn3j Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 jah tu ce bi se Hilton pisala al pa paloma je cist usen.usen si en nedojeban debil.pa nobenmu nism grozila z nobenim priimkom js se lah z priimkom al pa brez pogovarjam in tut u zivo zmenm ce ma gdo kksn problem. nono pomir se tejči ne bit še ti tok agresivna k un tvoj tamau :lol1:
Matex_46 Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Yo, kakšno je vreme v Mariboru? Ker tu pri nas naliva.
Climber116 Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 v celju se je pravkar ulil...tak da pomoje tud maribor...če še ne pa bo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se