Stafuc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 hey, ma ja sej zadnje cajte me neki skutrček jezi, bom ga morala na popravilo pelat, tk da če boš mel čas, ti ga kr prpelem hihi... :P O:-) punčy ti sam prpel :D bomo use poserviseral..sam glej da te ne bo kšn đeri zvabu h seb na šraufarijo :D s kje točno si? sej loh tud na PM...pa če mi daš še msn :) LP :winkiss:
k0ci Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 kukec daj še 10postov nabij da te bo ja opazila... pa ne jo preveč napadat da se ne bo ustrašla ;) :lol1: kukeca al tebe :worship: sam si pa skoču ej, ko da ti nekdo 1mio € ponuja :D
Matex_46 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 punčy ti sam prpel :Dbomo use poserviseral..sam glej da te ne bo kšn đeri zvabu h seb na šraufarijo :D s kje točno si? sej loh tud na PM...pa če mi daš še msn :) LP :winkiss: Pune hakle zagriziffffffffff..... mojih 28,6 cm vec na PM.... _Nejkooo_
Stafuc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 :lol1: kukeca al tebe :worship: sam si pa skoču ej, ko da ti nekdo 1mio € ponuja :D koci..slabo se voziš z motorjem...pr bejbah si pa še 10x slabši tako da res prosm brez oglašanja :)
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 pune hakle zategniffffffffff nejkl jaz ti prijem zaj pošraufat skuterčk, pa še tebe če bo treba hehe .) _Nejkooo_ hahaah :D nejkooo ma od vseh accounte :D navadn
Ven0m Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Pune hakle zagriziffffffffff..... mojih 28,6 cm vec na PM.... _Nejkooo_ hahah, daj nehaj fafi, bo punca takoj pobegnila hehe... Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil Ven0m
Stafuc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 hihi, ste s kr javl, super ste fantje :OK: , bom vidla zdj kako bo s časom, k mam še ene obveznosti u šoli, pol pa se lahk komot kej zmenmo, za popravilo seveda .) čakam na PM z vsebino tvojega msnja :P
k0ci Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 koci..slabo se voziš z motorjem...pr bejbah si pa še 10x slabši tako da res prosm brez oglašanja :) :lol1: :lol1: :lol1: super ti mene poznaš vsaka čast res :worship: ...sam kokr vidm mora bit pri tebi res že suša, če si tko skočil kot cigani na bakrene žlebove sredi ničesar
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 hihi, ste s kr javl, super ste fantje :OK: , bom vidla zdj kako bo s časom, k mam še ene obveznosti u šoli, pol pa se lahk komot kej zmenmo, za popravilo seveda .) lopni se po betici fračica :D
k0ci Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 hahahaha, fifty :worship: kaj si danes kaj popil takega oz. pojedel
Stafuc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: super ti mene poznaš vsaka čast res :worship: ...sam kokr vidm mora bit pri tebi res že suša, če si tko skočil kot cigani na bakrene žlebove sredi ničesar imaš prav...ponavadi dobim 15x na teden...zaj pa samo 5-8x ...res je suša :closedeyes: pa ti? si ga že namoču kje drugje razen v morju? :)
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 hahahaha, fifty :worship: kaj si danes kaj popil takega oz. pojedel popil :D mugoče tut kj pojedu..ampak to nevem :) sj dons ga bom še piu.. gremo mal vn poj :) tut če je dž se more it vn :P preveč normaln še tipkam zdele :D
k0ci Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 imaš prav...ponavadi dobim 15x na teden...zaj pa samo 5-8x ...res je suša :closedeyes: pa ti? si ga že namoču kje drugje razen v morju? :) ti, če bi krave imele gate še pi*** ne bi videl, tko da pššššššššt
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 aja še tole, ko ravno vidm da ima k0ci, ninjo motorčk :wub: ...men je to res ful najbl hud motorčk, bi jaz tut tazga enkrat mela he he...kakšne barve pa maš k0ci??...zelene so men ful ušeč, pa tut kšne modre pa črne sm zadnč vidla, in so res hudi motorčki, nimaš kej :wub: :D ahahaha ti si poj vrjetn seb všeč k si zelena, kadar si pjana k mamba..
Stafuc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 ti, če bi krave imele gate še pi*** ne bi videl, tko da pššššššššt dobro da se s tem tolažš :worship:
k0ci Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 aja še tole, ko ravno vidm da ima k0ci, ninjo motorčk :wub: ...men je to res ful najbl hud motorčk, bi jaz tut tazga enkrat mela he he...kakšne barve pa maš k0ci??...zelene so men ful ušeč, pa tut kšne modre pa črne sm zadnč vidla, in so res hudi motorčki, nimaš kej :wub: :D zeleno ja, kar povej nejklnu da modre sploh niso prave ninje :P
Ven0m Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 he he, fantje vi pa ste na hece, ni kej, nč grem jz spat zdej, pa se slišmo kej ju3...fajn bodte, pa sladko spančkite :winkiss: pridš k men?...bova oba sladko pančala :evilgrin: :P imaš prav...ponavadi dobim 15x na teden...zaj pa samo 5-8x ...res je suša :closedeyes: pa ti? si ga že namoču kje drugje razen v morju? :) hahahah, koči = čamiz number 2 haha aja še tole, ko ravno vidm da ima k0ci, ninjo motorčk :wub: ...men je to res ful najbl hud motorčk, bi jaz tut tazga enkrat mela he he...kakšne barve pa maš k0ci??...zelene so men ful ušeč, pa tut kšne modre pa črne sm zadnč vidla, in so res hudi motorčki, nimaš kej :wub: :D uuu ninje so najjače ja, jaz mam modro, letnik 04 pa akrapo auspuh, če ti bo kdaj te komot pelem en krog, da vidiš kaj to dela... :yes: ...drugač pa jaz sem _Nejkooo_, trenutno so me banali in mam drug account... :D
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 uuu ninje so najjače ja, jaz mam modro, letnik 04 pa akrapo auspuh, če ti bo kdaj te komot pelem en krog, da vidiš kaj to dela... :yes: ...drugač pa jaz sem _Nejkooo_, trenutno so me banali in mam drug account... :D obgrižen sedež :D a ga ritke od pičk grizejo :P ti si itak bad-boy in si skos bananan :D
Schmid87 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 ....lastna hvala se pod mizo vala matr mam js poj ene hvale po tleh..
k0ci Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 mah, men sta ubedve ušeč, tko zelena kot modra, je pa res da je zelena tista taprava ninja, in če bi morala izbirat bi se res z zeleno raj pelala he he :D haha, tko se govori :worship: si vidu nejkl :naughty:
Stafuc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 haha, tko se govori :worship: si vidu nejkl :naughty: pičke itak sam zelen motor poznajo ;) pa ni ti treba drkat k ti ena napiše da ji je ušeč tak motor k ga maš ti btw...malapiki čakam na PM ;)
k0ci Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 pičke itak sam zelen motor poznajo ;) pa ni ti treba drkat k ti ena napiše da ji je ušeč tak motor k ga maš ti btw...malapiki čakam na PM ;) ok sori, ne bom več :unsure:
Ven0m Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 haha, tko se govori :worship: si vidu nejkl :naughty: ja ja koči boji cel mastn, ti je že prišlo al kaj hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se