Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 no naš čamči je je odločil tako kot duhec, dat na simpatije hahah http://www.simpatije.com/si/173816 jaz sem nekaj vmes, tako rekoč care :D valda lahko zaprem, ko je bil nov sn mel težave, kar pa je logično, močne noge pa te zadeve :) bom prilepil noge ko najdem slikico kakšno :D čamac je majstor v športih si majstor ja, v hitrostnem glodanju krač :D
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) no naš čamči je je odločil tako kot duhec, dat na simpatije hahah http://www.simpatije.com/si/173816 si majstor ja, v hitrostnem glodanju krač :D js že dolgo nism več gor ;) drgač pa tot pa je model ej :D Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil D_u_H_e_C
Stafuc Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 js že dolgo nism več gor ;)drgač pa tot pa je model ej :D ki te si sploh drugače fukec duhec mali? nena sn te čul že 2mesca...skoz neke vune delaš
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 js že dolgo nism več gor ;)drgač pa tot pa je model ej :D u duheeec, pokaži nam ti malo tvoje slike, ko ste se slikali v aušvicu :D ...keri tedn je blo, deseti al petnajsti??? :D
Čamac Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 no naš čamči je je odločil tako kot duhec, dat na simpatije hahah http://www.simpatije.com/si/173816 hahahah kere budale, tale matex pa tudi najde svašta po googlu :D zdaj pa nehajmo s postavami al pa naj vsak svojo zalepi gor pa komentirajte
NejcZ Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Ma daj, da bo še huje ko na tistih straneh, kaj sta, glasujzame pa simpatije ane.. kake klamffajo pičke gori haha :worship:
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 hahahah kere budale, tale matex pa tudi najde svašta po googlu :D zdaj pa nehajmo s postavami al pa naj vsak svojo zalepi gor pa komentirajte vsak svojo haha, jaz sem že, čakam vaju z duhecom, malo kontraste pa to med vama, bi blo fajn videt haha
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 ki te si sploh drugače fukec duhec mali? nena sn te čul že 2mesca...skoz neke vune delaš mah te pa te kaj ustvarjam ja :) drgač pa se učim kao :D u duheeec, pokaži nam ti malo tvoje slike, ko ste se slikali v aušvicu :D ...keri tedn je blo, deseti al petnajsti??? :D ki smo se slikali ? :D lol
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Ma daj, da bo še huje ko na tistih straneh, kaj sta, glasujzame pa simpatije ane.. kake klamffajo pičke gori haha :worship: jaz sn se ene 4 leta nazaj dal za foro na glasujzame, en tedn sn bil prvi, pol pa so mi dedi kao z ženskimi nicki začeli enke talat ker so bli fauš da sn skos prvi hahaha
Matex_46 Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 hahahah kere budale, tale matex pa tudi najde svašta po googlu :D zdaj pa nehajmo s postavami al pa naj vsak svojo zalepi gor pa komentirajte dejte vsi fotke na simpatije - sebe pa svoje mopede pa, da vidmo ker od vs bo dobu več :kva1: zmagovalec dobi nagrado, ki mu jo jaz osebno podelim
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 dejte vsi fotke na simpatije - sebe pa svoje mopede pa, da vidmo ker od vs bo dobu več :kva1: heh :D :D pa simpatije so bedne pol raje na gz :) bo mel nejko privilegije :D
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 dejte vsi fotke na simpatije - sebe pa svoje mopede pa, da vidmo ker od vs bo dobu več :kva1: zmagovalec dobi nagrado, ki mu jo jaz osebno podelim ajde jaz sn za, dajmo vsi, ti isto matex, sebe pa še z motorjem...ti vem da bi mi edini blizu bil ostali so tak kisle kumarce :D ...no pa risko mogoče je še neki zabadać :D
NejcZ Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Evo, jaz sm takoj za, samo da zrihtam jajco, bom gor čez 14 dni haha :worship: Nejkeec, kaj mi posodiš motor da bom lahko reko onim 12 letncam tam da mam 2???
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Evo, jaz sm takoj za, samo da zrihtam jajco, bom gor čez 14 dni haha :worship: Nejkeec, kaj mi posodiš motor da bom lahko reko onim 12 letncam tam da mam 2??? hehe, ok, komot ti dam par slikic od jawe ja :lol1:
NejcZ Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Nea fukaj, hočem jaz plavo raketo :trance_33_sleep: :glare:
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Nea fukaj, hočem jaz plavo raketo :trance_33_sleep: :glare: kdor z majhnim kurcem ni zadovoljen, večjega pogoltnit ne more :D
NejcZ Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Umiram danes spet haha, kake mašš :worship: Dobro, daj mi te 2 :winkiss:
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 fuj perverznež debeli bom tebe jaz tud gor dal, ono mozoljavo sliko, pa ko si z aprilio na marofu, kaj praviš ha??? si bota z duhecom delila 15.234-eto mesto :D
Čamac Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 napiši si v podpis: Stafuc, Ven0m, kukec1 FAN :D ej nejko a ti še sploh dobiš svoj account v uporabo nazaj?
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 napiši si v podpis: Stafuc, Ven0m, kukec1 FAN :D ej nejko a ti še sploh dobiš svoj account v uporabo nazaj? baje 25.junija ja... :D
Čamac Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Čamac je zmagal na Tour de France s sobnim kolesom.
Matex_46 Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 ajde jaz sn za, dajmo vsi, ti isto matex, sebe pa še z motorjem...ti vem da bi mi edini blizu bil ostali so tak kisle kumarce :D ...no pa risko mogoče je še neki zabadać :D name se čudn sam tipi lepjo .... tko, d jz pol nism konkurenčen je premal "mojih" gor :)
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) debeli bom tebe jaz tud gor dal, ono mozoljavo sliko, pa ko si z aprilio na marofu, kaj praviš ha??? si bota z duhecom delila 15.234-eto mesto :D če bi se js prjavo gor, mislim da bi ti sam sebe iskal nekje okrog 15.234 mesta :D mislim da bi js sam sebe med prvih 15 iskal :D sploh če še meni fotko od motora posodiš :D :D Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil D_u_H_e_C
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) Čamac je zmagal na Tour de France s sobnim kolesom. jaz sn čul da si se udeležil maratona v turčiji, tako imenovanega Eat de Kebap :D Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil Ven0m
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se