_N3jC_ Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) Mene pa zanima kako se vm zdi, če bi na suzukiju feltne na rdečo špricnu :hmm: pa če kkšn obvlada photoshop, da bi mi jih pobarvu da mal vidm :OK: Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil _N3jC_
Čamac Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Pomoje zanimivo :) prej sem gledal novega GSX-R 600 belega :) to pa je res posrečena barva pa edini motor, ki mu pašejo bele felne :)
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Kraljica. :worship: Ni lepše 2kolesne mrcine. :)
Gizmo_ Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Pomoje zanimivo :) prej sem gledal novega GSX-R 600 belega :) to pa je res posrečena barva pa edini motor, ki mu pašejo bele felne :) Temule tut pašejo :)
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Fantje jaz sem peder. Poznate koga zame? Nisem preveč zbirčen glede zunanjosti. Več info --> PM Kdorkoli mi zrihta kakega fanta dobi tomosa 125f+akrapovič LP Klemen
Matex_46 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Fantje jaz sem peder. Poznate koga zame? Nisem preveč zbirčen glede zunanjosti. Več info --> PM Kdorkoli mi zrihta kakega fanta dobi tomosa 125f+akrapovič LP Klemen Jaz imam par komadov zate :naughty: tomosa pa akrapoviča lahko obdržiš :naughty:
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Jaz imam par komadov zate :naughty: tomosa pa akrapoviča lahko obdržiš :naughty: Če so podobni riskotu pridem takoj. :wub: Nočeš tomčya? :? :BUA:
_N3jC_ Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 no dej če kdo obvlada photoshop mi nej tuki pobarva feltne prosim :D barva nej bo pa prbližn v takmu odtenku kokr je obroba na feltni al pa R črka...
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 FUll bi pasala ena temno rdeča.. Meni pa ena velka batina v rit. Lp Klemen
Jerry_exc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 no dej če kdo obvlada photoshop mi nej tuki pobarva feltne prosim :D barva nej bo pa prbližn v takmu odtenku kokr je obroba na feltni al pa R črka... jest pa mislm da cela rdeča neb dobr zgledal ker bi blo preveč rdeče... je tko čist vredu :whistle:
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Ej Jerry, tak ko si reko, 55€ hočejo za one clampe barabe oderuške :D
Matex_46 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Če so podobni riskotu pridem takoj. :wub: Nočeš tomčya? :? :BUA: Meni pa ena velka batina v rit. Lp Klemen tu imaš, sami prostovoljci, enega celo poznam....
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 matex_46 hvala! PM te bom kontaktiru če ima pa še kdo drug kakšno možnost pa le na dan z njo LP klemen
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 tu imaš, sami prostovoljci, enega celo poznam.... hahahahahha, mater se je nabildal naš grčiii hahaha
Jerry_exc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Ej Jerry, tak ko si reko, 55€ hočejo za one clampe barabe oderuške :D dragi so tisti koščki kovine ja... mal praš če kdo pozna koga ki dela na cnc ti bo naedu za par pirov... hahahahahha, mater se je nabildal naš grčiii hahaha dobr se drži ja :whistle:
Matex_46 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) hahahahahha, mater se je nabildal naš grčiii hahaha PENETRACIJA NA NOVO STRAN Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil Matex_46
Matex_46 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 me zagrabi..vabijo te moje ustnice... ritopik en....
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 me zagrabi..vabijo te moje ustnice... če si mačo pravi me pohabi, primi me za vrat in me zadavi,... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se