Ven0m Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 orgazm ima veliko bombo :OK: orgazem velja na japonskem za največjega pedra, dali so mu tudi ime--- ryto mazashito :worship:
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 orgazem velja na japonskem za največjega pedra, dali so mu tudi ime--- ryto mazashito :worship: buci buci za kurac me povuci
Čamac Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Temule tut pašejo :) res je, čeprav ta hrc barva mi je vseeno bolj všeč z zlatimi felnami no dej če kdo obvlada photoshop mi nej tuki pobarva feltne prosim :D barva nej bo pa prbližn v takmu odtenku kokr je obroba na feltni al pa R črka... ej orgazem, pomoje bi bilo lepše samo rdeči rob na felnah al pa spolirani robovi, po sredini pa črna al pa spolirani robi pa kraki rdeči, nekak cela rdeča ne bi bila tak lepa... drugače pa je zdaj tudi lepo, samo akrapota vrži takega ko ma aless pa bo bomba, ker tisti zvok pa je res nor :OK:
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) kaj pa včeraj ko sn bil z ninjo v šoli, pa tak remo s sošolci vun pa malo štartam ker so hotli zvok čut, pa zategnem trikrat do blokade, pa se že vsuje pol serša okol motora hahaha, ko so glih meli odmor takrat, so že oke pasli hahah...je reko en: kak to ogenj bruha, ko ubijalski zmaj hahahhaha Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil Ven0m
_N3jC_ Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 orgazm ima veliko bombo :OK: on ma kačona :naughty: orgazem velja na japonskem za največjega pedra, dali so mu tudi ime--- ryto mazashito :worship: :lol1: :lol1: :slap: res je, čeprav ta hrc barva mi je vseeno bolj všeč z zlatimi felnami ej orgazem, pomoje bi bilo lepše samo rdeči rob na felnah al pa spolirani robovi, po sredini pa črna al pa spolirani robi pa kraki rdeči, nekak cela rdeča ne bi bila tak lepa... drugače pa je zdaj tudi lepo, samo akrapota vrži takega ko ma aless pa bo bomba, ker tisti zvok pa je res nor :OK: ja tud to bi blo lepo...sam ne vem kdo mi bo poliru, je tok dela iz tem .) drugač pa evo
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 res je, čeprav ta hrc barva mi je vseeno bolj všeč z zlatimi felnami ej orgazem, pomoje bi bilo lepše samo rdeči rob na felnah al pa spolirani robovi, po sredini pa črna al pa spolirani robi pa kraki rdeči, nekak cela rdeča ne bi bila tak lepa... drugače pa je zdaj tudi lepo, samo akrapota vrži takega ko ma aless pa bo bomba, ker tisti zvok pa je res nor :OK: si punefff haklefff zategnofff
Matex_46 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 si punefff haklefff zategnofff fafi lulo? :blush:
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) fafi lulo? :blush: teb ? jest ne ti jo reeskac :naughty: LP Stefic Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil Stafuc
Matex_46 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 teb ? jest ne ti jo reeskac :naughty: LP Stefic Jernej jo poznaš ? :kva1:
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Jernej jo poznaš ? :kva1: a to si ti?? :whistle:
JeRn3j Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 ja tud to bi blo lepo...sam ne vem kdo mi bo poliru, je tok dela iz tem .) drugač pa evo jah no nisi resn... tole pa res ni lepo no :D nared tko k je čamiL reku... tanek trak na felge pa bo toptop :D
_N3jC_ Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 jah no nisi resn... tole pa res ni lepo no :D nared tko k je čamiL reku... tanek trak na felge pa bo toptop :D sej trakove mam že zdj :D
Noiser69 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Celo življenje iskanje alternative, celo življenje isto sranje, ni izhoda !
Ven0m Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 hozihozihozihozihozihozhozihozihozihozihozihozihozi
Schmid87 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Temule tut pašejo :) lep :) tu imaš, sami prostovoljci, enega celo poznam.... lol :D nice.. pumpin sum iron
Schmid87 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 haha :D http://www.youtube.com/watch?v=OfOACVCOJsM GO GO POWER RANGERS!! :yea2: :yea2:
Stafuc Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 :slap: Jao pobje, kak vam dogaja... :D pokvarjenci
Gizmo_ Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 haha :D http://www.youtube.com/watch?v=OfOACVCOJsM GO GO POWER RANGERS!! :yea2: :yea2: Ej sam uni k je biu še Tomy zravn so bli še boljši.... to je biu un zelen pa beu :)
Jerry_exc Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 Ej sam uni k je biu še Tomy zravn so bli še boljši.... to je biu un zelen pa beu :) a to je dejansk kdo gledov :lol1: :hmm:
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 Moja najljubša risanka ever je bila DragonBall. Imam čisto vse dele zapečene, čisto vse dodatne epizode tudi.. Res, ni da ni, verjetno bom med počitnicami ko bo kdaj čaš začel še enkrat gledat od začetka ker sm že malo pozabil :worship:
Jerry_exc Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 Moja najljubša risanka ever je bila DragonBall. Imam čisto vse dele zapečene, čisto vse dodatne epizode tudi.. Res, ni da ni, verjetno bom med počitnicami ko bo kdaj čaš začel še enkrat gledat od začetka ker sm že malo pozabil :worship: neb rajs kej bl pametnga počev? :whistle:
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 Ma tk a veš, vsak dan kako epizodo k so po mal več k pol ure če se ne motm. Res mi je najjače :worship: Še zdej čakam da pride kaki novi del ven.. upam da bo kdaj :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se