Schmid87 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 Ja neki sm pa že naredu.... tm okol 2k km :) sam zdejle je bla matura, tko da nism kam delč pršou... edin do rid ene parkrat :) opa, opa :D ridaš :P Bomo enkrat šli mal na Rakitno en krog :naughty: vi pa sam rakitno poznate :P Ja np sm se že z matexom menu za tale tedn da gremo kam, sam pol konc tedna bo vreme bol :( naredte kj fotk ^_^
Tony Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 opa, opa :D ridaš :P vi pa sam rakitno poznate :P :grim naredte kj fotk ^_^ ne ne kr tja prid :P
Schmid87 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 ne ne kr tja prid :P če bi lahko, bi :D js sm vedno za ^_^
Tony Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 če bi lahko, bi :D js sm vedno za ^_^ Lahko bi šli kdaj mal plavat tja v tisto mlako :whistle:
Schmid87 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 Lahko bi šli kdaj mal plavat tja v tisto mlako :whistle: nevem o keri mlaki govoriš :P
Stroj Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 nevem o keri mlaki govoriš :P mlako kokodako madafako alu pubeci fršlus na kombinezonu se mi je vtrgal, tam spodaj pri nogah ko se zapne, kaj naj narejim pizda, neom tam 30 eur čevlaro devo da mi to popravi, raje si nekak skup zlepim to
Stroj Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 prvo shujši pol pa dej popravit :P če mam meča ko bate :D
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 mlako kokodako madafako alu pubeci fršlus na kombinezonu se mi je vtrgal, tam spodaj pri nogah ko se zapne, kaj naj narejim pizda, neom tam 30 eur čevlaro devo da mi to popravi, raje si nekak skup zlepim to ja lahk ga sam menjaš :) druga ne morš nardit... bolš da neseš popravlat pa daš 30€, bo vsaj nekak zgledlo :D
Stroj Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 ja lahk ga sam menjaš :) druga ne morš nardit... bolš da neseš popravlat pa daš 30€, bo vsaj nekak zgledlo :D ne rabi zgledat, kdaj sn pa še jaz kaj dal na izgled, se nisn čamiz pičkasti, samo da je funkcionalno :D ...pa za 30 eur mam skor dva kesla benza neom ki za neki fršlus davo...te si bom raje skup zlepo z nekim sekund klemerom, bom pač bolj na rodo gor vlačo hehe
norc 16 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 (popravljeno) če izgled ni vprašanje; vedno ko si oblečeš kombinizon si okrog noge namotaj 2 velika široka selotepa. pa bo ziher držalo pri snemanju pa bo še free depilacija Popravljeno Junij 9, 2008. Popravil norc 16
Stroj Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 če izgled ni vprašanje; vedno ko si oblečeš kombinizon si okrog noge namotaj 2 velika široka selotepa. pa bo ziher držalo pri snemanju pa bo še free depilacija ne bo ker sn že zaj, pa nea skup drži čez cajt mi spusti, pa koža mi v vsakem primeru vun gleja ker to je kr vlki fršlus
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 ne rabi zgledat, kdaj sn pa še jaz kaj dal na izgled, se nisn čamiz pičkasti, samo da je funkcionalno :D ...pa za 30 eur mam skor dva kesla benza neom ki za neki fršlus davo...te si bom raje skup zlepo z nekim sekund klemerom, bom pač bolj na rodo gor vlačo hehe heh :) pol pa knoflce vzemi pa zaknofaj :D
Stroj Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 heh :) pol pa knoflce vzemi pa zaknofaj :D bom vijo zaj bom zadrge potrgo od kakih jaken ko jih nea nosim , pa bom probo če kera paše
Noiser69 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 heh :) pol pa knoflce vzemi pa zaknofaj :D kr po pankrsko :P
_N3jC_ Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 Stari tle po zraku nam kr lovci letajo :kva2:
Stroj Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 Stari tle po zraku nam kr lovci letajo :kva2: rasfukajteee bušaaa jebenega, da bi v maribor prišo bi ga ziher fentali hudiča fašističnega
Schmid87 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 yap.. kr dost se slišjo teli đet-fajterji k letajo po zraku.. bush neumn. kle bomo mel še en dan zaprto cesto zarad nega.. a je kdo za to da se gremo mal sprehajat vn.. da vidmo kok cajta rab USA protection, da te ustav :D
Noiser69 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 Bush je itak prizadet ....... _____ Utruja ta metematika :zzz:
Stroj Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 yap.. kr dost se slišjo teli đet-fajterji k letajo po zraku.. bush neumn.kle bomo mel še en dan zaprto cesto zarad nega.. a je kdo za to da se gremo mal sprehajat vn.. da vidmo kok cajta rab USA protection, da te ustav :D jaz da ga mam neke pod gasom, ni dvakrat za rečt da nei šou nekih pizdarij delat hehe
Schmid87 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 jaz da ga mam neke pod gasom, ni dvakrat za rečt da nei šou nekih pizdarij delat hehe eni smo jih že učer.. trezni :whistle: pojsonspakapsipopisal:press zadn večer predn je Bush pršu.. seveda je blo vse čist poostren.. nikjer se nesmeš zadržvt.. morš bit skos v gibanju, oz. zapustit območje kjer nesmeš bit.. t.i. "prohibited area".
Jerry_exc Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 veš kva bi mogu :) črn končk postavt ob cesto :naughty:
JMatic Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 ce mate drisko grete asmo v blizino Busha...je ponavadi vse zaprto :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se