D_u_H_e_C Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 dans sm pa za KTM motorčine na šihtu auspuhe delal :D ok zaj recimo da zastopim zakaj tolk stanejo... men je skor dopizdlo jebemti mater :D
NejcZ Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Amm amm, en kueščn.. kdo ve, je dovoljeno na motorju poslušati glasbo? Nekje slišim ja, drugje ne..
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Amm amm, en kueščn.. kdo ve, je dovoljeno na motorju poslušati glasbo? Nekje slišim ja, drugje ne.. jah tak je to ne, lahko ja :D sj so ene čelade ko se da kao not slušalke namontirat, al pa so že tut not v enih par modelih kolk vem, sam ni priporočljivo...že tak je dost nesreč, če bi muziko na motoru poslušal pa bi še biu majn pozoren :) zravn tega pa nea vem kolk bi kaj ču če maš kako glasno zverino
NejcZ Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Ma js če mam mam tak ono vakumsko slušalko v enem ušesu ne, tak da slišim vse 100% in musko in dogajanje na cest :P
_LuX_ Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) mah če lohk u avtu poslušaš pol na motorju tud lohk Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil _LuX_
kukec1 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) to še manjka. ja.... meni niti na pamet ne pride da bi glasbo poslušal na motorju, v avtu me pa ne moti.... piše pa nekje v zakonu se mi zdi, da je prepovedano uporabljat stvari ki zmanjšujejo voznikovo koncentracijo, dvd player navi ipd med vožnjo.. sej zato so pa za preglasno glasbo dali 200€ kazen, ker pač ne morejo čist prepovedat tega se mi zdi..... Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil kukec1
NejcZ Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Ja nevem, meni se je zdelo da nisem bil nič manj skoncentriran z tem ko sem mel eno slušalko v uhi.. Na tako glasnost da slišiš musko normalno, ampak okolica in motor še vedno preglasita. Če bi mislil da bi manjša konecntracijo ali slabo vpliva na vožnjo nebi nikoli poslušal.. :whistle:
Čamac Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 na hitro kaj je fora tega jst dam recimo nemčija-hrvaška 1 italija - romunija 1 nizozemska - francija 1 in kaj pol pomen če dam sistem? a so lohk sam 3 al jih more bit več? tu maš zdajjjj pederrr kaj pa stavljaš proti hrvaški :D vatrenooo ludilo kad kreneee :whistle: Slovenia 7,90 € a samo tolk stane poštnina iz nemčije (fc-moto.de)??? da, plus še neka taksa 4.90 € @duhec: kaki šiht te maš to da auspuhe delaš? ki to? aja kaj zdaj z motorjem? nič ni blo?
kukec1 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 sej to je od folka odvisno.... kak je.. fotrof kolega že ma izpit vsaj 25 let. pa ni mel v življenju f aftu radija.. zdaj pač je prisiljen ker novega avta ne mroš kupit brez.. pa še tukaj ga ne oporablja.. vožnja od mb do paga je bla nema.. razn čvekanje :D
kukec1 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) @duhec: kaki šiht te maš to da auspuhe delaš? ki to? aja kaj zdaj z motorjem? nič ni blo? 100% jih ne dela.. najvrjetnje ga samo zbrusi če so risi, maš kr ogromno dela z enim... al pa postavi na obešalo, ko gre na eloksiranje.... sem sam to lani delal 1 teden in ni fajn.. tak da zdaj drugje delam sicer f isti službi samo delamo pohištvo za ikeo.. Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil kukec1
-baSe- Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Pomojm lohka sam mozno da ti zmansa pozornost iz vozne ce si sposobn sopaj :evilgrin:
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 100% jih ne dela.. najvrjetnje ga samo zbrusi če so risi, maš kr ogromno dela z enim... al pa postavi na obešalo, ko gre na eloksiranje....sem sam to lani delal 1 teden in ni fajn.. tak da zdaj drugje delam sicer f isti službi samo delamo pohištvo za ikeo.. em no ja mal sm se napačno izrazo :D nea jih delam ne, pač se pobrusi, pa robe dol pobere itd... sam je smotano to ja pm :D 3 ure sm to delal pa sm popizdo zravn... @Čamac v emmi-ju v slov.bistrici deam :) tu ko kukec :D em ne za 1x še nič ni :) sj bo :D (kmalu :) )
_Fingi_ Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Čak, preglasna muska v avtu je 200€? a to resno? pa - kaj je za nih preglasna muska? :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Čak, preglasna muska v avtu je 200€?a to resno? pa - kaj je za nih preglasna muska? :whistle: to da ne čuješ če ti do ploza, da nea čuješ mašine kak ruži, da se iz avta sliši nenormalna jakost zvoka, mybe majo tut z db omejeno
Tomyboy Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Amm amm, en kueščn.. kdo ve, je dovoljeno na motorju poslušati glasbo? Nekje slišim ja, drugje ne.. V drugih državah je to kaznivo. Sploh pa ne smeš uporabljat samo ene slušalke, ker to vpliva na ravnotežje in....
Schmid87 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 to da ne čuješ če ti do ploza, da nea čuješ mašine kak ruži, da se iz avta sliši nenormalna jakost zvoka, mybe majo tut z db omejeno sj zato maš obratomer :D js bom še zmer puslušou musko naglas.. sj je moj avto :P kaps mi tega ne more preprečt :P
Climber116 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Amm amm, en kueščn.. kdo ve, je dovoljeno na motorju poslušati glasbo? Nekje slišim ja, drugje ne.. ja pa en drum&bass al pa minimal daš gor, pa se zvrneš 100%, vsaj js bi se ko te muska not potegne...
norc 16 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 sj zato maš obratomer :Djs bom še zmer puslušou musko naglas.. sj je moj avto :P kaps mi tega ne more preprečt :P samo razveseli te lahko z cedlom za 120 eurov.
Schmid87 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 samo razveseli te lahko z cedlom za 120 eurov. sm že naveličan teh kazni :glare:
Jerry_exc Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 V drugih državah je to kaznivo. Sploh pa ne smeš uporabljat samo ene slušalke, ker to vpliva na ravnotežje in.... jest sm mu zmer za kšne dalše ture... lepo musko pa ne preveč na glas tok da še slišš kaj se okol dogaja... tko k u avtu...
NejcZ Objavljeno Junij 13, 2008 Objavljeno Junij 13, 2008 ja pa en drum&bass al pa minimal daš gor, pa se zvrneš 100%, vsaj js bi se ko te muska not potegne... no prosim hehe.. me ne potegne tolk, vsaj na motorju ne, pa v normalnem stanju drugače tui ne :D jest sm mu zmer za kšne dalše ture... lepo musko pa ne preveč na glas tok da še slišš kaj se okol dogaja... tko k u avtu... tako tako.. pa dobro, sej raje nebom mel ne, če lahko slabo vpliva na vožnjo.
Climber116 Objavljeno Junij 13, 2008 Objavljeno Junij 13, 2008 no prosim hehe.. me ne potegne tolk, vsaj na motorju ne, pa v normalnem stanju drugače tui ne :D sej sm ti reku drumbass al pa kej taga, pop te res ne more ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se