k0ci Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 PM če pa res ne.. kdor iše ta dobi, pol bom pajs najeboo :( :D ja kaj si pa mislu, da bom jst :? :lol1:
reesko Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 ja kaj si pa mislu, da bom jst :? :lol1: haha koci lopov :D
tomazin Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 ma sam oni johndir pa fossil sta neki začela pametvat ostali smo sam odgovril na njune neumne poste :slap: :D
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Tokrat pa nevem, če bo samo warning...jebigaČe te sprovocira vsak post, ki je "blatenje" tvojga preljubega Tomosa ti jaz žal nemorem pomagat. Glej, že nekajkrat sem prijazno opozoril (brez talanja warninga), da se držte topica, tudi warning si od mene dobil glede tega - če to ne pomaga, potem pa nič. Če vi neboste prijazni, tudi mi nebomo. Se pa uporabniki foruma pritožujejo nad vami zato se bo tema spucala !!! Ja nea mi reči. Nisem nikjer drugje kot v Tomosovi temi odgovarjal onima dvemama bužovcema, nič drugega :) Pa da ne omenjam zraven da so določeni moderatorji zraven smetili ne :D Pa dobro ne hehe. Uglavnem, ona dva banaj, meni daj 10 posto (če že moraš) pa je to to :D Al pa ne, nea mi nič dajaj :D Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil NejcZ
Jasmin125 Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 ma sam oni johndir pa fossil sta neki začela pametvat ostali smo sam odgovril na njune neumne poste :slap: :D Samo ta johndr pa res povsod same probleme išče, nisem še zasledil kakega pametnega posta od njega.
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Sej pravim ne.. :whistle: Tam bil je živčn.. :lol1: Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil NejcZ
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Ja nea mi reči. Nisem nikjer drugje kot v Tomosovi temi odgovarjal onima dvemama bužovcema, nič drugega :) Pa da ne omenjam zraven da so določeni moderatorji zraven smetili ne :D Pa dobro ne hehe. Uglavnem, ona dva banaj, meni daj 10 posto (če že moraš) pa je to to :D Al pa ne, nea mi nič dajaj :D Ti nisi nikol, nikdar, nikjer... Sem ti mislu dat samo 10% pa si me zdele s temle ukazovanjem razočarov...najmanj 7 dni hladilnika ti ne uide :cry:
k0ci Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Ja nea mi reči. Nisem nikjer drugje kot v Tomosovi temi odgovarjal onima dvemama bužovcema, nič drugega smile.gif Pa da ne omenjam zraven da so določeni moderatorji zraven smetili ne biggrin.gif Pa dobro ne hehe. Uglavnem, ona dva banaj, meni daj 10 posto (če že moraš) pa je to to biggrin.gif Al pa ne, nea mi nič dajaj biggrin.gif kdo je smetil jebote :whistle: samo tistega pajaca cereta sem postavil na realna tla, on kar misli da je tomos oh in sploh, pa vemo da ni....eno primorsko skorpucalo je in nič drugega
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Ti nisi nikol, nikdar, nikjer... Sem ti mislu dat samo 10% pa si me zdele s temle ukazovanjem razočarov...najmanj 7 dni hladilnika ti ne uide :cry: Daj no, nebo se ponovilo.. obljubim O:-) k0ci... grr :) Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil NejcZ
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Daj no, nebo se ponovilo.. obljubim O:-) k0ci... grr :) Na kolena...al pa kar na vse štiri :evilgrin:
Gost Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 ja kaj si pa mislu, da bom jst :? :lol1: koci, a ti je uspel kej u zvezi z mojim accountom narest?
tomazin Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 neejc pazi rit roky te hoče na vseh štirih :lol1:
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Ni problema, čim se srečamo O:-) Al pa tak ko sm reko ne.. zajle celi Julij delam v Zrečah pa lahko prideš se kopat :) Zrihtam karto zastonj :D
k0ci Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 nič, account bi moral delat, nimaš nič več kazni
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Ni problema, čim se srečamo O:-) Al pa tak ko sm reko ne.. zajle celi Julij delam v Zrečah pa lahko prideš se kopat :) Zrihtam karto zastonj :D Glej ga kurbeža, bi barantov...pa nije ti ovo šiškebab :D Bom premislu :naughty: Sam vseen bi te rajš na vseh štirih, da ti za kazen nabijem sladoledno palčko v rit :blush:
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Mam tok kosmato da vprašanje če bi najdu tunel :blush:
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Mam tok kosmato da vprašanje če bi najdu tunel :blush: Ti...a si pozabu, da je k0ci tud moderator? :D
Jasmin125 Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Ah kar Nejc mi reci :blush: Dej nehi no bom cev rdeč postal :blush: :D
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Sej se poznamo :D A sm kej grdega napisal hehe? Če je neprimerno dam koj bek! :D
k0ci Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Ti...a si pozabu, da je k0ci tud moderator? :D hehe, sej ni panike, ne bo sam 7 dni hladilnika, ampak bo kar 14 dni globoko zamrznjen v skrinji
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 Hm....tale terapija s predhodnjimi "grožnjami" o hladilniku pa očitno pomaga :whistle:
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Joj si žleht.. bom dal bek te če ni vrei :( sm že sm že Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil NejcZ
Ven0m Objavljeno Junij 15, 2008 Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) nejcz katastrofa sn zaj bral tisto vašo tomos temo, jebali vas ti tomosi, to pa res ni m od motora, ko da bi jaz govoril da je jawa najjača pa da vse dol počim z jawo- to so pač take prdalice za vsakodnevno uporabo do šole in nazaj ne pa neki motor...ja pa še tista ko je ovi tarzan reko, da smo mu fauš tomosa hahaha...pomoje še ti tisti z apn-i niso tomosa 125 fauš :lol1: Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil Ven0m
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se