Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
lahko bi bil Mito, sam tastara verzija :) :whistle:

Js tudi mislim da je mito ja. :D

Objavljeno
in praviš da guma drži? se da segret na delovno temperaturo na navadnih cestah?

nism jih še zamenu, ker čakam da bodo te k jih mam zdj zanč...namen jih mam pa drug tedn zamenat k bo šlo zares in ti pol lohk kej več povem :D

Objavljeno

fak kaj pa vreme dela omg...en kos leda od toče sm tak po glavi dobo pm...kriza vglavnem...

sam bogi oni ko jih je neurje še bol troflo zajle

Objavljeno
fak kaj pa vreme dela omg...en kos leda od toče sm tak po glavi dobo pm...kriza vglavnem...

sam bogi oni ko jih je neurje še bol troflo zajle

kaj je toca bla?...proti kam je pa slo(J-S-Z-V)

Objavljeno
Ej boysi kaj je tu zaen motor v tem videospotu od klemna klemna. Tm poglejte v posnetku od 2:32 pa do 2:45. Zgleda k ena 125-ka :D

post-3531-1214590644_thumb.jpg

troo troo :D

Objavljeno (popravljeno)
kaj je toca bla?...proti kam je pa slo(J-S-Z-V)

ja toča je bla

k nam je prišlo iz mbja al pa pohorja, šlo pa je proti JV...

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno

tuki je tut že mim.. je pa sam mal bol dežval :whistle:

Objavljeno
nism jih še zamenu, ker čakam da bodo te k jih mam zdj zanč...namen jih mam pa drug tedn zamenat k bo šlo zares in ti pol lohk kej več povem :D

ja saj takrat bom jaz že tud zamenjal.. ju3 mamo motozbor in bo šla trenutna metzelerka v 3 pm pol pa bom videl kako pa kaj z dunlopkami

samo kaj to je normalno, da sem z m1 metzelerko naredo manj kot 4k km pa je čisto za kurac, sprednja pa ko nova profila 5mm..

Objavljeno

ja saj takrat bom jaz že tud zamenjal.. ju3 mamo motozbor in bo šla trenutna metzelerka v 3 pm pol pa bom videl kako pa kaj z dunlopkami

samo kaj to je normalno, da sem z m1 metzelerko naredo manj kot 4k km pa je čisto za kurac, sprednja pa ko nova profila 5mm..

Objavljeno

:lol1: sm sam prvo mislu da bo padla ona po tleh.. pol se pa omara čez prevrže :lol1: :lol:

Objavljeno

haahgagagagagagagahahahhahahahaha

Objavljeno
Od včeraj sem ponosni lastnik SV 650S :winkiss: :worship: :worship: :worship: :naughty:

opa, čestitke :)

mam eno vprašanje :P a boš tomosa prodou enmu 15letniku iz čirč? :D

Objavljeno
haahgagagagagagagahahahhahahahaha

pa ka si raca? :D

Objavljeno
opa, čestitke :)

mam eno vprašanje :P a boš tomosa prodou enmu 15letniku iz čirč? :D

Tomos ostane doma, nič ne bom prodajal.

Objavljeno
Tomos ostane doma, nič ne bom prodajal.

Matr mate dnarja :trance_33_sleep:

Objavljeno

dobra dirka 125 :OK:

Objavljeno

sej res

na nizozemskem je v soboto dirka :D

hvala da si napsiu :D

Objavljeno

dobr so se klal ja :D

Objavljeno

Ker lep prizor sm jst zadnič vidu :D Bel 848 pa RC8 na križišču pr brezovci skupi stala na semaforju :wub:

Objavljeno (popravljeno)
Ker lep prizor sm jst zadnič vidu :D Bel 848 pa RC8 na križišču pr brezovci skupi stala na semaforju :wub:

Ja, jaz sem ju pa na planini vidu. Res le prizor :yea1:

Popravljeno . Popravil Gregc
Objavljeno

v sredo mal naprej od planine agusta f4 in za njo agusta brutale, obe rdeči, in potem nazaj grede v vasi planina rumena ducatija, zadnji vem da je bil ali 999 ali 749, za prvega nisem ziher, mislim pa da je bil cagiva mito lookalike

Objavljeno

Dans me fotr presenetu in mi kupu vinjeto :worship: . Zdej tm kaže zdi da mora biti nalimana na desni strani motorja. Zdej me zanima lasniki rs-k, ali ste jo nalimal na plastiko :cry: ali pa tm na okvir :unsure:

Objavljeno
Dans me fotr presenetu in mi kupu vinjeto :worship: . Zdej tm kaže zdi da mora biti nalimana na desni strani motorja. Zdej me zanima lasniki rs-k, ali ste jo nalimal na plastiko :cry: ali pa tm na okvir :unsure:

jst jo bom njabrž kr na vilce napopu tam ko je bil včasih tehnični

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!