Noiser69 Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Nejko, ti kar...če upaš, pa seveda znaš - v kar močno dvomim .) dej skini mi ttih 10 % warninga, ker sm pridn :P k0ci mi ga je tut tai ^^
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 nejko pedr :D matexu bom pa jajca odtrgu... 100% je meu prste vmes :D ni imel matex nič s tem, ga lahko na msn vprašaš, jaz sem se malo poigraval hehe
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Nejko, ti kar...če upaš, pa seveda znaš - v kar močno dvomim .) hehe roky sej si videl, če sem đeriju lahko tud tebi...ampak ne bom ker vem da je kao kaznivo, razn če me boš posebej razjezo...sn zaj z izpiti večji del konec, tak da mam ogromno časa se s tem zajebavat in verjemi da se vse da če se hoče... :D
Roky Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 hehe roky sej si videl, če sem đeriju lahko tud tebi...ampak ne bom ker vem da je kao kaznivo, razn če me boš posebej razjezo...sn zaj z izpiti večji del konec, tak da mam ogromno časa se s tem zajebavat in verjemi da se vse da če se hoče... :D No vsaj tukaj se nisi sam pojebal...ti kar poskušaj, če ti rata - toliko bolje...vendar za koga? :) Multisuperduperheker :lol1:
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 No vsaj tukaj se nisi sam pojebal...ti kar poskušaj, če ti rata - toliko bolje...vendar za koga? :) Multisuperduperheker :lol1: za preganjanje dolgčasa in maščevanje ker ste moj original banali :D
k0ci Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 ja, mi smo krivi da si delal pizdarije po forumu :worship:
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 ja, mi smo krivi da si delal pizdarije po forumu :worship: če nebi vidva z rokyjem me tožarla da sn si od vseh sposojal accounte, bi še zaj bil gor
k0ci Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 če nebi vidva z rokyjem me tožarla da sn si od vseh sposojal accounte, bi še zaj bil gor zakaj si si moral sposojat accounte, ker si s svojim delal pizdarije in so ti ga banali....seveda, zdaj sva midva z rokyem kriva da so tvoj original banal :lol1:
Roky Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 če nebi vidva z rokyjem me tožarla da sn si od vseh sposojal accounte, bi še zaj bil gor Če neznaš odgovarjat za svoja dejanja pa potem zajebeš še svoje frende, ti pa midva nisva kriva...sorry
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 zakaj si si moral sposojat accounte, ker si s svojim delal pizdarije in so ti ga banali....seveda, zdaj sva midva z rokyem kriva da so tvoj original banal :lol1: ja sta kriva, ker sta tožarla, tiho bi lepo bla tak ko vedno pa ne bi blo panike...ja pa ti hinavc si me še na block dal na msn-ju :D Če neznaš odgovarjat za svoja dejanja pa potem zajebeš še svoje frende, ti pa midva nisva kriva...sorry dobenga nisn zajebo mi crkujemo od smeha, ko vidva mislita kak sta zajebana in sta zaj spucala forum...itak pa majo vsi ostali že druge nicke, tak da ni panike
Roky Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 ja sta kriva, ker sta tožarla, tiho bi lepo bla tak ko vedno pa ne bi blo panike...ja pa ti hinavc si me še na block dal na msn-ju :D dobenga nisn zajebo mi crkujemo od smeha, ko vidva mislita kak sta zajebana in sta zaj spucala forum...itak pa majo vsi ostali že druge nicke, tak da ni panike Samo, da se vam ne zaleti :)
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 nič rem jaz, fajn se je blo pozabavat, lahko banate chungo če čete, tolk mam že teh nickov da ne vem več kaj bi si zmislo za ime :D
AKG Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 ja sta kriva, ker sta tožarla, tiho bi lepo bla tak ko vedno pa ne bi blo panike...ja pa ti hinavc si me še na block dal na msn-ju :D dobenga nisn zajebo mi crkujemo od smeha, ko vidva mislita kak sta zajebana in sta zaj spucala forum...itak pa majo vsi ostali že druge nicke, tak da ni panike Ja, majo s 100x manj objavami. Ti sploh veš kok je šlo to enga truda pa časa u kurac :D Ampak se je splačal, če si res alli tak pm napisu :D
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Ja, majo s 100x manj objavami. Ti sploh veš kok je šlo to enga truda pa časa u kurac :D Ampak se je splačal, če si res alli tak pm napisu :D sem ja haha, ker ona pa mi gre najbolj na kurac od vseh
AKG Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Kašn pa? jest bi tud vidu :whistle: NEkaj v stilu oralne stimulacije? :D
Noiser69 Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 dej skini mi ttih 10 % warninga, ker sm pridn :P k0ci mi ga je tut tai ^^
JeRn3j Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 ti se hecaš :lol1: :lol1: :lol1: poglej kje si slikal motor, na vrhu skale (vršiču), in potem ti meni o potovalnem motorju :slap: alo no to je nejko pisu :D ja biu sm na vršiču in kaj zdej?! :D za preganjanje dolgčasa in maščevanje ker ste moj original banali :D kaj se pol z mene norca delaš :D
Gost Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 alo no to je nejko pisu :D ja biu sm na vršiču in kaj zdej?! :D kaj se pol z mene norca delaš :D tebi sn pač za probo malo vdrl :D
Schmid87 Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 nejcz, mal z zamudo, ampak vseeno, hepi brzdej :beer2:
kukec1 Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 čamac :beer2: :drunk: :wub: vse naj naj, pa aprilii naj ti lepo delata
ZaLLaR Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) čamac :beer2: :drunk: :wub: vse naj naj, pa aprilii naj ti lepo delata Tud z moje strani vse najbolše pa čim več varnih prevoženih km! Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil aljazz26
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se