Gost Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 ja vse najboljše debeli, kak ga bomo pili ojejjj, že zaj me glava boli hehe :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 happy b-day ;) heh se men sam zdi al nas ma od junija pa do sebtembra največ rojstne dneve ? :)
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 jaz mam tud cez 22 dni :P :D js mam še prej :)
Čamac Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 čamac :beer2: :drunk: :wub: vse naj naj, pa aprilii naj ti lepo delata Tud z moje strani vse najbolše pa čim več varnih prevoženih km! Čamac, vse naj naj! :beer2: vse naj naj :D ja vse najboljše debeli, kak ga bomo pili ojejjj, že zaj me glava boli hehe :OK: happy b-day ;)heh se men sam zdi al nas ma od junija pa do sebtembra največ rojstne dneve ? :) jaz mam tud cez 22 dni :P :D js mam še prej :) Čamac, vse najlepše in najboljše ti želim. Prav tako naj...naj... hvalaaaa vseeeem :D :D :D :beer2: :beer2: :beer2:
Čamac Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Čamac naj naj vse najbolše :D Še z moje strani! :rolleyes: Hvala :D
Gost Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Še z moje strani! :rolleyes: kdaj remo v impulza na balkan party, al pa na tehno?? :D
_N3jC_ Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Čamac tud iz moje strani vse najbolše :beer2:
Gost Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Čamac tud iz moje strani vse najbolše :beer2: alo nejkač, priješ ju3 z matexom v maribor gremo na eno furo...če boš za akcijo pokliči matexa da se zmenita pa prijeta skup do sem, pol pa vdarimo eno moško z 600ss petardami :OK:
biker125 Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Čamac tud iz moje strani vse najbolše :beer2: Pa še z moje enako!!! :winkiss:
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Moderatorji !#%$% sami taki ste ko vas skor nikol ni na forumo, ko kirga kaj rabis vas nikol ni, pa noben ne odpsie na PM
Roky Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Moderatorji !#%$% sami taki ste ko vas skor nikol ni na forumo, ko kirga kaj rabis vas nikol ni, pa noben ne odpsie na PM reci?
Noiser69 Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 reci? sm rek, pa se nekot ne čuje, sm rajš napiso :P
norc 16 Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 pikolino pubeci kak hitro pa en teden na morji mine.Jaz bi še nazaj šau :( :( :( PS Vse naj naj čamac
Gost Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 pikolino pubeci kak hitro pa en teden na morji mine.Jaz bi še nazaj šau :( :( :( PS Vse naj naj čamac alo se reš kaj furat ti, do zaj si menda že nabavo gume...klikni me na msn
frk Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 alo se reš kaj furat ti, do zaj si menda že nabavo gume...klikni me na msn čuj ti čupa čups.. se greš danes kaj vozit? jaz bi rad gume sprobal :)
Gost Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 čuj ti čupa čups.. se greš danes kaj vozit? jaz bi rad gume sprobal :) rufni me pa grema en krog na pohorje, dalje se mi ne da, se šparam za ju3 če bo fafi prišo hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se