_N3jC_ Objavljeno Julij 5, 2008 Objavljeno Julij 5, 2008 Zakva pa to :blink: mah tale cesta me je res mal minila, sm res preveč norc in se tud mal zase bojim :closedeyes: tko da zdj če ga bom prodau, bom vrjetn uzeu BMWja serijo 3 M-paket :worship: usaj normalno na morje hodu pa babo vozu :rolleyes: sej še ni use 100%, sam vrjetn bo tko da bom kkšno sezono al pa dve brez motorja, v tork še pannonio odvozm, pol bomo pa vidl :)
_Fingi_ Objavljeno Julij 5, 2008 Objavljeno Julij 5, 2008 mah tale cesta me je res mal minila, sm res preveč norc in se tud mal zase bojim :closedeyes: tko da zdj če ga bom prodau, bom vrjetn uzeu BMWja serijo 3 M-paket :worship: usaj normalno na morje hodu pa babo vozu :rolleyes: sej še ni use 100%, sam vrjetn bo tko da bom kkšno sezono al pa dve brez motorja, v tork še pannonio odvozm, pol bomo pa vidl :) sm gledou na avtonetu, pizda je hud :worship:
tomazin Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 mah tale cesta me je res mal minila, sm res preveč norc in se tud mal zase bojim :closedeyes: tko da zdj če ga bom prodau, bom vrjetn uzeu BMWja serijo 3 M-paket :worship: usaj normalno na morje hodu pa babo vozu :rolleyes: sej še ni use 100%, sam vrjetn bo tko da bom kkšno sezono al pa dve brez motorja, v tork še pannonio odvozm, pol bomo pa vidl :) Stari bed ane.. mene isto to jebe, sm ful nezihr da bi kam se še pelu z motorjem, ker nimam niti mal zaupanja več v druge voznike :trance_33_sleep: //NejcZ
Rizla Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 Cau! A slucajn ve kdo ke b i lahko v tem trenutku dubu olje(710) ? K ga nujno rabm :headbang: :headbang: :headbang:
Gost Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 (popravljeno) mah tale cesta me je res mal minila, sm res preveč norc in se tud mal zase bojim :closedeyes: tko da zdj če ga bom prodau, bom vrjetn uzeu BMWja serijo 3 M-paket :worship: usaj normalno na morje hodu pa babo vozu :rolleyes: sej še ni use 100%, sam vrjetn bo tko da bom kkšno sezono al pa dve brez motorja, v tork še pannonio odvozm, pol bomo pa vidl :) puneff si zajebafff, ti bi mogo vijetff kakiiff norciff smo mi dans bliffm mateksčk je tako delafff da blo nenormanlo furaliff se z ninjoo brez rorafff, kako delaaaaffff :worship: Popravljeno Julij 6, 2008. Popravil chunga
kukec1 Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 (popravljeno) f gatah... Popravljeno Julij 6, 2008. Popravil kukec1
Čamac Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 haha brez rora ste se vozli z ninjo? :D No jaz pa sem zdaj prišel domov pred pol ure, zdaj pa grem spat. Mislim, da je uspelo. Meni je bla čaga :P Vsem iz foruma, ki ste prišli, se zahvaljujem, sem vas bil vseh vesel :D
coldy Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 Cau! A slucajn ve kdo ke b i lahko v tem trenutku dubu olje(710) ? K ga nujno rabm :headbang: :headbang: :headbang: kupi tts zacasno ker motula je res težko kje na pumpi dobit, malo kera pumpa jih ma
Rizla Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 kupi tts zacasno ker motula je res težko kje na pumpi dobit, malo kera pumpa jih ma aham...a tts k je zdej neki nov PR2 a pa bo kul ce bom zmesu ??? emm pa se neki na kerih pumpah ga majo?? petrol, istrabenz?
Stafuc Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 punefhaklef je blo vrei :worship: čamil dobra čaga :worship: nejko-->budalizem :worship: lukan-> mwa mateo in đeri fajn smo se mel :P
JeRn3j Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 haha brez rora ste se vozli z ninjo? :D No jaz pa sem zdaj prišel domov pred pol ure, zdaj pa grem spat. Mislim, da je uspelo. Meni je bla čaga :P Vsem iz foruma, ki ste prišli, se zahvaljujem, sem vas bil vseh vesel :D sigurno to zarad pičiča :D vreii je blo... ja brez rora, tablce, v gatah nejko respect :worship:
coldy Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 aham...a tts k je zdej neki nov PR2 a pa bo kul ce bom zmesu ??? emm pa se neki na kerih pumpah ga majo?? petrol, istrabenz? ja na petrolu vrjetno majo tts
Schmid87 Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 vreii je blo... .. v gatah skor ste se nagi vozil? :kva1: kje sm biu pa js takrt? :closedeyes:
tomazin Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 ja na petrolu vrjetno majo tts a nimajo na petrolu sam tisga njihovga petrol olja? js še nism vidu da bi mel kej druga.. :whistle:
coldy Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 (popravljeno) omv mayb, jaz vem da sem v mbju na pobrežju pri petrolu kupo tts Popravljeno Julij 6, 2008. Popravil coldy
AKG Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 puneff si zajebafff, ti bi mogo vijetff kakiiff norciff smo mi dans bliffm mateksčk je tako delafff da blo nenormanlo furaliff se z ninjoo brez rorafff, kako delaaaaffff :worship: Pol pravte da ste vse spil :D
pehy Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 Frk je prišo k sebi? Ste majstri ni kaj, svaka vam čast :worship: reesko legenda :worship: :winkiss: :wub:
Gost Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 (popravljeno) skor ste se nagi vozil? :kva1: kje sm biu pa js takrt? :closedeyes: ja pizda če nisn kratkih hlač najdo, sn pač pol v gatah šou hehe...alo pubeci kaj pa pravite na skuter party hahahah hahah najboljši pa je bil frk bruhica vse pokozlafff hahha, vijiš to pa je to kaj pa si me s pirom polival hahha Popravljeno Julij 6, 2008. Popravil chunga
Gost Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 haha brez rora ste se vozli z ninjo? :D No jaz pa sem zdaj prišel domov pred pol ure, zdaj pa grem spat. Mislim, da je uspelo. Meni je bla čaga :P Vsem iz foruma, ki ste prišli, se zahvaljujem, sem vas bil vseh vesel :D punefff doro je blo....alo maš mojo denarnico, majco pa tipkovnico??? pa jaz mam neko jopco doma pa ne vem od koga je...pa riskač je pulover pri meni pozabo
Schmid87 Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 a nimajo na petrolu sam tisga njihovga petrol olja? js še nism vidu da bi mel kej druga.. :whistle: majo tut TTS :) ampak ne na vseh petrolih (preverjeno) :D
tomazin Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 TTS majo še pri nas :whistle: Pa nimajo niti 98 oktanskega benza haha :trance_33_sleep: //NejcZ
Čamac Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 punefff doro je blo....alo maš mojo denarnico, majco pa tipkovnico??? pa jaz mam neko jopco doma pa ne vem od koga je...pa riskač je pulover pri meni pozabo mam vse 3 ja. jopca je od alana. eh riskač to namerno sledi pušča za sabo veš tak kot parfum takrat ker se rad vrača tam ki je čaga :D
JeRn3j Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 ja pizda če nisn kratkih hlač najdo, sn pač pol v gatah šou hehe...alo pubeci kaj pa pravite na skuter party hahahah hahah najboljši pa je bil frk bruhica vse pokozlafff hahha, vijiš to pa je to kaj pa si me s pirom polival hahha skuter party hahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nova aprilia sr... se ganjajo po travi, se prevrne, se pobere pa reče " a sm tukej gor kj umazan?" hahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Čamac Objavljeno Julij 6, 2008 Objavljeno Julij 6, 2008 ijee ovi skuteri :D da bi vi dans vidli kroge črne po igrišču od gume, vsakih 5 metrov je en črni obroč pa trava zjebana... Gol je zvit (štanga) popolnoma ona zadnja, zlaman pokrov wc školjke, za nameček pa nam je frk postregel z uro čiščenja samo njegovega bruhanja, ki je bilo res povsod :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se