Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Kdo bi mel MZ-ja? :Dhttp://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2173982 opa :D ena slika je bla pa narjena v KR :D na laborah na Petrolu :P
R1FREAK Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 E, mam spet nekaj za vas če je že kdo poskušal. Nisem še mel prilike probat ker dežuje, sem si pa zadni amortizer malo zategno da je trši. Zanima me, če keri ve kak se pol motor obnaša pa kak je najbolš met na apriliah. Prednjega se pa ne da štelat kolko vem.
Igorr Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 opa :D ena slika je bla pa narjena v KR :D na laborah na Petrolu :P Ja, res je. :) @R1FREAK: Če si ga preveč zategnil, bo moped širil krivuljo v ovinku.
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 E, mam spet nekaj za vas če je že kdo poskušal. Nisem še mel prilike probat ker dežuje, sem si pa zadni amortizer malo zategno da je trši. Zanima me, če keri ve kak se pol motor obnaša pa kak je najbolš met na apriliah. Prednjega se pa ne da štelat kolko vem. pa ne morš to kr tko neki na uč zategvat.....ko se vsedeš na moped se mora ena točka nad osjo zadnjega kolesa (si jo izbereš na plastiki, samo mora biti naravnost gor) posesti za 3cm
R1FREAK Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Valda da lahk na oko zateguješ, pač probaš kak je pa vidiš. Jas sem zategno za ene pol centimetra pa sn se zdaj vozo pa se mi ne zdi nič ka drugače...razn da ni tak mehek na luknah. Malo trši mogoče cel motor. Za tote 3cm tak vem, sao jas sn pač tak htel malo proat, bom pa ju3 še tak nastavo pa vido kak bo. Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil R1FREAK
ZaLLaR Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Igorr kva boš pa pol kupu k boš MZja prodal????
Noiser69 Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Igorr kva boš pa pol kupu k boš MZja prodal???? Tomosa :naughty:
Igorr Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Igorr kva boš pa pol kupu k boš MZja prodal???? Če ga uspem prodat pred 18 letom, bom posegel po kakšni zadevi, ki jo hitro kupiš in prodaš. Če pa po 18 letu, pa v garažo pride 750ccm+ 2 valjnik. :whistle:
Čamac Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 bogi koci :winkiss: kirega bi vi vzeli (se ne kopujem, ampak me pac tak zanima): - Benelli TNT Cafe Racer - Aprilia Tuono (nad 06) - KTM SuperDuke (nad 06) :) Superdufuka sigurno ti ne kupi... Jaz dam glas benelliju :D pa ne da mam kaj proti superduku, ful mi je všeč motor, samo to je prebikasto za tebe, če še suzukija s 160 kilami ne obvladaš... E, mam spet nekaj za vas če je že kdo poskušal. Nisem še mel prilike probat ker dežuje, sem si pa zadni amortizer malo zategno da je trši. Zanima me, če keri ve kak se pol motor obnaša pa kak je najbolš met na apriliah. Prednjega se pa ne da štelat kolko vem. ti samo zategni, se vsaj ne bo posedala čez ovinke, jaz mam na eni aprilii spredaj in zadaj zategnjeno pa je bomba, tudi matex ma na full zategnjeno hondo
Gost Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 a to se boš ti od zx_r-a? :P to itak, od vas se žal bolj težko, če ste pa vedno odzadi tam gor :P v pičko matr vse skup, pritožba ni zalegla :headbang: 580€ + 6pik :whistle: vsak rit gre enkrat na sekret aneda koci .) , sej bi rekel da se mi smiliš, ampak se mi ne, ker vem kaki privoščljivec si...drugič tablica dol pa se ne vstavljaj, če hočeš da tvoja denarnica preživi, če pa tako rad delaš vse po reglcih pa kar dalje dovoli da te kasirajo... :D
_Fingi_ Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Ja, res je. :) @R1FREAK: Če si ga preveč zategnil, bo moped širil krivuljo v ovinku. Druga slikca je pa z mostu na soči an? :whistle: Kdaj dobiš drgač izpit za 25kw ti?
Igorr Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Druga slikca je pa z mostu na soči an? :whistle: Kdaj dobiš drgač izpit za 25kw ti? Jap. Prva je z Nanosa, druga z Mosta na Soči, tretja iz Kranja, četrta iz Zadra in peta iz Dolomitov (Passo Duran). Izpit za 25kW, dobim 8.8.2009. :) P.S.: Kdaj boš pa ti kej Planetko prodajal? Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil Igorr
Gost Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Jap. Prva je z Nanosa, druga z Mosta na Soči, tretja iz Kranja, četrta iz Zadra in peti iz Dolomitov (Passo Duran). Izpit za 25kW, dobim 8.8.2009. :) omladinci :grim
Gost Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 prvo pridi do mene domov pa bos videl da tam ko sem z hondo snemal ni straha,ker je samo 5 his, pa se to so predn hitrost sploh pride do 80km/h.....vsak ocitno ne zna "prehitevat v skarje" po tvoje povedano, ker se je hudo poskodoval motorist v naselju Golobijek v soboto(cca 15km od mene).....naselje je dolgo celih 200m pa je motorist 5m za tablo (50km/h) poco direkt v avto....upam da je prezivel(ker je lezal na tleh pod infuzijo),...jaz sem pa skoraj dobo poloznico za voznjo po travniku... to je pa se kako res :D sej ni panike no, edino razpizdlo me je ko si za pohorje reko, da je to nevemkak nevarna cesta, obstajajo še dosti hujše(tud na sladki vrh med tistimi hišami ni ravno varno, pa še večje hitrosti so tam) , in ravno sem se spomnil na tisto tvoje tiščanje na posnetku pa sn mogo neke rečt kontra ne hehe... .)
Čamac Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 vsak rit gre enkrat na sekret aneda koci .) , sej bi rekel da se mi smiliš, ampak se mi ne, ker vem kaki privoščljivec si...drugič tablica dol pa se ne vstavljaj, če hočeš da tvoja denarnica preživi, če pa tako rad delaš vse po reglcih pa kar dalje dovoli da te kasirajo... :D eh zavednemu k0ciju pa ja ne bo problem odštet par evrov za njemu preljubo deželo :OK:
_Fingi_ Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Jap. Prva je z Nanosa, druga z Mosta na Soči, tretja iz Kranja, četrta iz Zadra in peta iz Dolomitov (Passo Duran). Izpit za 25kW, dobim 8.8.2009. :) P.S.: Kdaj boš pa ti kej Planetko prodajal? Planetko mislm zdej enkrat tud prodat, sm se naveličov... v roku enga mesca, dveh...
Igorr Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Planetko mislm zdej enkrat tud prodat, sm se naveličov... v roku enga mesca, dveh... hehe Jah, mogoče se slišmo kej. (če bo MZ šel...) :)
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 eh zavednemu k0ciju pa ja ne bo problem odštet par evrov za njemu preljubo deželo :OK: eh ka pa je to 500€, drobiž :lol1:
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 eh ka pa je to 500€, drobiž :lol1: fajn ne :D te pa še meni daj nekaj drobiža :D :naughty:
_N3jC_ Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 Fantje k bi vi vedl kok je to noro noro dobr super fino fajn k greš enkrat na tapravo progo, ma to se ti strga :kva2: :kva2: motorja ne prodajam več, me je spet tok zagrabl, sam se bom pomoje bol sam še po pistah vozu...tkole na progi te pa za cesto čist mine, ker na progi ga pa lohk tok na limitu pelš da res ni :worship:
Gost Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 kaj si mislo prodajat motor al kaj??? ja drugač pa more bit nora tale panonija ja, bo treba sprobat ob priliki :OK:
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 kaj si mislo prodajat motor al kaj??? ja drugač pa more bit nora tale panonija ja, bo treba sprobat ob priliki :OK: no čungi ko ne spremljaš, hotu je rpodat motor in kupit bmw 3.........ampak sem točno vedel da po panoniji tega ne bo naredil.....a to si bil prvič na pisti ne? hehe, mormo se zment pa it na grobnik skup, al pa na panonijo če bo kdaj prilika
Gixxer Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 kaj si mislo prodajat motor al kaj??? ja drugač pa more bit nora tale panonija ja, bo treba sprobat ob priliki :OK: je mel oglas gor ja, je mene tud cudlo
_N3jC_ Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 kaj si mislo prodajat motor al kaj??? ja drugač pa more bit nora tale panonija ja, bo treba sprobat ob priliki :OK: ja neki sm razmišlu k me je cesta mal minila...sam tale pista je pa odfuk, tko da upam da se bom čimprej sam še gor vozu, ker šele tuki se lohk pelš tko k se iz SS motorjem morš, unim k mate SS motorje pa ne boste šli na progo je lohk zelo žov :whistle:
_N3jC_ Objavljeno Julij 8, 2008 Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) no čungi ko ne spremljaš, hotu je rpodat motor in kupit bmw 3.........ampak sem točno vedel da po panoniji tega ne bo naredil.....a to si bil prvič na pisti ne? hehe, mormo se zment pa it na grobnik skup, al pa na panonijo če bo kdaj prilika prvič ja :D in morm rečt da sm iz časom zelo zadovoln, sm računu da bo šlo še 2s dol na dirki, sam se je pa 15min pred dirko uscal in je odpadla :angry: evo sej tuki si lohk še mal fotk ogledate od dons :) http://www.pannonia-ring.com/index.php?id=5 Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil _N3jC_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se