tomazin Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 kak se ga pa potem usposobi...ker sem probal ze nekaj pa mi ga ni hotlo namestit... ...v Laškem majo pa dober pir :D ....pa se dogajanje je blo dobro Stari saj maš tam navodila.. v enem programi ga morš skompejlat da je pol posebi za tvoj telefon, pol pa dela ko šus :) Maš navodila gor :) //NejcZ
tomazin Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 ...v Laškem majo pa dober pir :D ....pa se dogajanje je blo dobro ma dej to točjo vodo namest pira :slap: eh učir ni blo neke vreji, ko je biu magnifico pa lepi dasa pa saša lendero.. :lol1: upam da bo dans kej bolš :D
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 ma dej to točjo vodo namest pira :slap: eh učir ni blo neke vreji, ko je biu magnifico pa lepi dasa pa saša lendero.. :lol1: upam da bo dans kej bolš :D kaj je dans dole kaj ? se mybe oglasim :) em do kdaj to traja sploh? da viim če mi v bližnjem času kak cug pela nazaj :D
kukec1 Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 glasbeni gosti niso lih neki jaki.. mislim da so turbo angels dans....važno da se pije :beer1: :beer2:
Aless Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Stari saj maš tam navodila.. v enem programi ga morš skompejlat da je pol posebi za tvoj telefon, pol pa dela ko šus :) Maš navodila gor :) //NejcZ sem ze najdo vse...cakam samo eno aktivacijsko kodo ma dej to točjo vodo namest pira :slap: eh učir ni blo neke vreji, ko je biu magnifico pa lepi dasa pa saša lendero.. :lol1: upam da bo dans kej bolš :D mah...napil sem se ga glih tak...pa se kr vredi je blo...smo si naredli tak
tomazin Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 kaj je dans dole kaj ? se mybe oglasim :)em do kdaj to traja sploh? da viim če mi v bližnjem času kak cug pela nazaj :D sej vlaki nonstop furajo.. traja pa do zju3 ne :D tuki si lahk pogledaš vozni red vlakov ;) http://www.pivocvetje.com/
Čamac Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Danes pa pijemooo :D Agwo iz kokinih listov, Pino Colado, pivo,... akcija :D
kukec1 Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 uf agwa to je k mv dobro.. kero mate zeleno al črno?
Čamac Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 (popravljeno) uf agwa to je k mv dobro.. kero mate zeleno al črno? Am steklenica je črna? Ej kaj to je res zaradi teh kokinih listov pa to neki učinek BUZZ pa ne vem kaj vse piše na flaši, da daje pivcu edinstven občutek, ki loči agwo od drugih pijač itd Popravljeno Julij 12, 2008. Popravil Čamac
tomazin Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 ja preveč mnde ne smeš spit tega.. po gostilnah piše, da lahk mnde 3 največ spiješ pol je pa nwm kao že nevarn hehe
kukec1 Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 lahko da ma podoben učinek kot absint.. samo to ni močno 30% menda... se pa z limeto pije ponavadi to
Čamac Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 ja preveč mnde ne smeš spit tega.. po gostilnah piše, da lahk mnde 3 največ spiješ pol je pa nwm kao že nevarn hehe Ja jebiga s kolegom sma kupla, te agwe mama eno flašo, potem nimamo kaj s tem, tak da dans to spijema :D
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Danes pa pijemooo :D Agwo iz kokinih listov, Pino Colado, pivo,... akcija :D huh js bi tut :D uf agwa to je k mv dobro.. kero mate zeleno al črno? črno? Am steklenica je črna? Ej kaj to je res zaradi teh kokinih listov pa to neki učinek BUZZ pa ne vem kaj vse piše na flaši, da daje pivcu edinstven občutek, ki loči agwo od drugih pijač itd ja steklenica je črna :D pijača pa prozorno zelena :) jap, res povzroči nek efekt :D občutka ti neom znal opisat, vglavnem je ql :D ko je nekaj spiješ, skor da je nea morš nehat pit :D čeprav je po 3-4 rundah mal nagravžn okus že... na srečo ga limeta malo popravi :) ja preveč mnde ne smeš spit tega.. po gostilnah piše, da lahk mnde 3 največ spiješ pol je pa nwm kao že nevarn hehe em ja kao trije štamperli so dovoljeni :) kao :D mi smo jih že spili 8 al 9, pa se še da :D sam če že prej dosti piješ se ti pol že fajn pozna da si kaj spil :) Ja jebiga s kolegom sma kupla, te agwe mama eno flašo, potem nimamo kaj s tem, tak da dans to spijema :D upam da si limeto tut nabavo :) namreč je z limeto bolše to pit :)
Gost Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 ka te nejko spet si ga pil pol ?? :worship: nisn Am steklenica je črna? Ej kaj to je res zaradi teh kokinih listov pa to neki učinek BUZZ pa ne vem kaj vse piše na flaši, da daje pivcu edinstven občutek, ki loči agwo od drugih pijač itd eh lari fari to se vse pije, jaz sn enkrat pol steklenice spil pa isto pač ko da bi kaki liker navadni, ni neke sile Ja jebiga s kolegom sma kupla, te agwe mama eno flašo, potem nimamo kaj s tem, tak da dans to spijema :D spijemo ja hehe
pehy Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Stari pa vi znate kaj drugega ko pa pit?? Aja motore vozit... Ja jebiga s kolegom sma kupla, te agwe mama eno flašo, potem nimamo kaj s tem, tak da dans to spijema :D Saj lahko tud vstran vliješ ne rabiš spit. Aja pri tebi je to nemogoče... :D Pa da ne boš spet pol govoril kam te naj peljejo :D
Aless Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 ker converter za mp4 v avi?sem neke probal ze,pa niso delali
AKG Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 ker converter za mp4 v avi?sem neke probal ze,pa niso delali Total video converter. Maš ga na partisu, pa še en hud player pride zravn.
Gost Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Stari pa vi znate kaj drugega ko pa pit??Aja motore vozit... Saj lahko tud vstran vliješ ne rabiš spit. Aja pri tebi je to nemogoče... :D Pa da ne boš spet pol govoril kam te naj peljejo :D ja pa ki si ti, baje so v kresnicah odprli novo črpališče...trebuhov seveda :D
Čamac Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Menjam Pehy-ja za enak model, ampak novejši letnik, seveda z mojim doplačilom :D tak da kdor ima doma greznico ali velik sod vina novejšega letnika se naj javi!
_luke_ Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 (popravljeno) Dons po zlo dougm cajtu nek listal po Eu moto forumu...čist je zamrlo vseskupaj :whistle: Edino še motosvet laufa :D Popravljeno Julij 12, 2008. Popravil _luke_
Gost Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Dons po zlo dougm cajtu nek listal po Eu moto forumu...čist je zamrlo vseskupaj :whistle: Edino še motosvet laufa :D BUTA BUTA BUTAAA
Gost Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 u buta butaa, kaj ve kdo ki je danes kaki rave party al pa enkrat v totih dneh ker se ga hočem it vtrgat na puneee
Čamac Objavljeno Julij 12, 2008 Objavljeno Julij 12, 2008 Saj bomo šli enkrat v fektorija v lj pa je to to :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se