tomazin Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 to NaCl bi se dalo kje dobit ?? tak za nujne primere da maš kr polek :D :D :lol1: ka se zajebavaš al nisi še nikol pr kemiji biu? :D
Gost Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 to NaCl bi se dalo kje dobit ?? tak za nujne primere da maš kr polek :D :D jaz mam doma, mati to dobi iz službe, ampak rabi za kaj druga, za akohol še jaz nisn nikol tega rabo na srečo hehe...je mati narava poskrbela za te zadeve (beri kozlanje) :D
tomazin Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 ja pol pa vrži sol v vodo pa boš meu raztopino NaCl :lol1:
coldy Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 sej fiziolosko raztopino mas tud za nos če se ne motim da ti pol ne teče več iz nosa
Gost Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 :lol1: ka se zajebavaš al nisi še nikol pr kemiji biu? :D NaCl v fiziološki raztopini ni nič kaj nevarnega...tut če bi ga spil malo ni panike, pač nagraužn okus pa malo bi te na kozlanje sililo to pa je vse...
Gost Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) ja pol pa vrži sol v vodo pa boš meu raztopino NaCl :lol1: ja isto glih ni ker tam še maš neke primesi zraun, bom ju3 pogledal pa vam povem kaj je vse noter...ni pa nič nevarnega, glede na to da ti ga v žilo ruknejo verjetno ni glih kaki strup ne...lahko pa še matero ju3 vprašam pa vam vse o tem kaj več povem v katere namene se ta fiziološka raztopina tud uporablja Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil chunga
coldy Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 pomoje NaCl pa fiziološka glih ni isto a ne m zato pa ma fiziološka še nekaj polek da je izotonična zato pa lahko kar direkt v žilo
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) to NaCl bi se dalo kje dobit ?? tak za nujne primere da maš kr polek :D :D nejkota vprašaj :) Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil D_u_H_e_C
Gost Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 pomoje NaCl pa fiziološka glih ni isto a ne m zato pa ma fiziološka še nekaj polek da je izotonična zato pa lahko kar direkt v žilo ja sje to jaz glih pravim da je to fiziološka raztopina NaCl, drugač NaCl je itak navadna sol, to pa je v trdi obliki ne, to pa tak ko sn reko še ma neke primesi zraun
coldy Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 se je men zdelo da je to vse stransko , to bi si jaz mogo skoz polek nosit če me fukne ki ko mam tako suer opremo pa Fiziološka raztopina se uporablja tudi pri izpiranju ran
coldy Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 dada saj to se je meni zdelo predn je dal oni link nič te kemiki držite se ayde se ju3 cujemo
AKG Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 K ti to polijejo na zagnojeno rano k začne žvižgat jaaooo :D Ampak gre pol vsaj gaza lepo dol brez trganja
Gost Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 K ti to polijejo na zagnojeno rano k začne žvižgat jaaooo :D Ampak gre pol vsaj gaza lepo dol brez trganja še boljše je če ti kako domačo šljivo 60% gor počijo, je boljše če jo prej še sam spiješ neke, te manj boli hehe
AKG Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 še boljše je če ti kako domačo šljivo 60% gor počijo, je boljše če jo prej še sam spiješ neke, te manj boli hehe Jah če tko pogledamo. Litrska flaša, ene 2-3dcl se porabi za zunanje razkuževanje, ostalo za notranje razkuževanje. Pobijmo vse bacile!!! :D
Gost Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 jebena toča razfukala celo štajersko, pa baje še kar ne misli bit konec http://24ur.com/novice/slovenija/veter-pod...val-strehe.html
k0ci Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 za kaj drugega kot stolčen avto in vinske trte se niti ne bi sekiral :)
AKG Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 za kaj drugega kot stolčen avto in vinske trte se niti ne bi sekiral :) Sej če ti streho odfuka z bajte dol ni nč hudga a
Gost Objavljeno Julij 13, 2008 Objavljeno Julij 13, 2008 za kaj drugega kot stolčen avto in vinske trte se niti ne bi sekiral :) ne ti pa jaz ki ne živima od tega verjetno ne, tisti gospod na posnetku ki pa je mel 3,5 ha vinogradov in je verjetno kar precejšni del zaslužka dobil od tega pa mu je zdaj toča vse razfukala in verjetno ne ve kako bo sploh preskrbel svojo družino pa verjetno ni tega mnenja, kaj praviš??? spet tako tipično slovensko- kaj me briga za ostale, samo da meni nič ni, dajmo mu še privoščit da mu je toča razbila ves pridelek :headbang:
biker666999 Objavljeno Julij 14, 2008 Objavljeno Julij 14, 2008 Mater je sekal v Celju. Šla toča pa dež ko iz škafa :D :(
Stafuc Objavljeno Julij 14, 2008 Objavljeno Julij 14, 2008 kaj je fantki? ste nardil maturo :P vse je minimalno s 3...revno k prasica sej vem...sam ker se nisem NIČ učil sem res zadovoljen :worship:
JeRn3j Objavljeno Julij 14, 2008 Objavljeno Julij 14, 2008 jst sm ruknu mato pa fizko :closedeyes: mata 5% fizka 3% sfalil razočaran sm sam nad sabo :closedeyes:
Rizla Objavljeno Julij 14, 2008 Objavljeno Julij 14, 2008 (popravljeno) Am a kdo ve ke bi lahko dubu vzratna ogledala za mitota?? k sm klicu ta gil zupan u mengsu pa prau da se s tem neukvarja vec okj...ke je se ksn drug?? Popravljeno Julij 14, 2008. Popravil cagivamito
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se