Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
mhm.. varnostne vede so ble na zalost predalec za 4 tocke....

hm :) torej bo vsaj kdo od poznanih hodo v celje v sql :D

se mi zdi da je sam Uni :)

ne ne :) Vs je tut na varnostnih vedah...to vem ker sm na informativnem biu :)

ampak ko sm tja šo, me niti malo ni več tota šola zanimala :)

Objavljeno

Hah, tak ko moj fotr :D (tud trener)

Objavljeno (popravljeno)

Alo pubeci, kaj morm odšpraufat da bom ventile vido? Mater so zafukane tote 4t mašine :D

post-9211-1216800792_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

dvanajstke odšraufaj, sam dvomim da boš kaj koristnega videl, ker so še fedri gor in odmične, mogu bi kapo dol vzet in od spodaj pogledat

Objavljeno

Ja lahko bi videl v kateri legi je ventil?

Objavljeno

sej ventil se ziher premika, če se ne bi bi kmal slišal :whistle:

Objavljeno

Se pravi je v najboljšem primeru zvit...z šraufanjem bom pa do jutri počakal ko pride pomoč.. za ziher :P

Objavljeno

ma ni ventil pomojem nič kriv, ker če bi bil bi ornk zaropotalo ko bi se zvil, nekaj z batom oz. obročki mora bit

Objavljeno

To še boljše potem.. bi bilo manj dela. Mi pravijo na Delta Team-u da je nov bat z obročki vred 38€ loooool. WTF ane :D

Objavljeno
To še boljše potem.. bi bilo manj dela. Mi pravijo na Delta Team-u da je nov bat z obročki vred 38€ loooool. WTF ane :D

hehe...zastonj...fajn tebi ;)

Objavljeno

hehe se 100 eur pa mas lih bat za mitota :D

Objavljeno
ja za 24MB je maksimalno 3Mbit/s ... pa če računaš neke povprečne izgube ti bo vleklo okoli 2.7Mbit/s,

za 2MB pa je maksimalno 256Kbit/s pa ti bo delovalo povprečno 220Kbit/s...samo zdaj to so neke povprečne izgube, če je vse v najlepšem redu, če pa si daleč od centrale pol pa še kr lahko malo odšteješ... ;)

aja tko bo pol... k js sm neki racunu ane k zdej mam 1000/256 kbs pa ce bo zdej 24/2mbs bi mi kao dljal 3mb uljal pa okol 300... Tko da je kul bo tole jap:D hwala ti***

Objavljeno (popravljeno)
hehe se 100 eur pa mas lih bat za mitota :D

sej nea vem kak je to možno, mora to bit neka napaka al pa kej lolj

Pa še nekaj.. rabu bi eno boksarsko vrečo, čimvečjo in težjo.. kje se mi splača nabavt?

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

silovit udarec

ce pa hoces kaj cenejsega, potem pa kaksne alex vrece iz gigasporta..

Objavljeno

ja mene tut zanima nakup preko ebaya, če lahko do bol podrobno opiše postopek al pa vsaj približno kk poteka ke se lotit itd. ter kakšna je razlika ebay.de oz. ebay.com al je to oboje povezano???

Objavljeno (popravljeno)
ja mene tut zanima nakup preko ebaya, če lahko do bol podrobno opiše postopek al pa vsaj približno kk poteka ke se lotit itd. ter kakšna je razlika ebay.de oz. ebay.com al je to oboje povezano???

eooo lih to gruntam pa sm prsu na to...da je blizi nemcija slovenije kokr pa anglija oz amerika in ti zato vrze vn nemsko stran ne pa anglesko heh

pa se to... Am a se vm zdi tale podatk tocn?? 25€ ketna+oba zobnike??' ( http://www.louis.de/_20327fdca979d595e37f0...ist&wgr=501 )

Popravljeno . Popravil cagivamito
Objavljeno

zdaj glih sem pogledo posnetek nedeljske dirke...takih bi moglo bit vec :D

Objavljeno

:yes: :grim :naughty:

valentino in stoner :worship:

Objavljeno

tudi jaz sem ga istočasno očitno haha :D

res dobra dirka :worship:

Objavljeno

je kdo tu, ko se kaj ukvarja z modelarstvom (letalskim), bi rabo par informacij, ker mam probleme z motorckom na jadrilici

Objavljeno
je kdo tu, ko se kaj ukvarja z modelarstvom (letalskim), bi rabo par informacij, ker mam probleme z motorckom na jadrilici

kontaktiri biker666999

Objavljeno

Kaj rabiš?

kontaktiri biker666999

:OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!