Schmid87 Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 haha :D http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&...p;novicaID=9163
Schmid87 Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Ustavljenemu motoristu so policisti zaradi neupoštevanja modrih luči, prehitevanja čez polno črto, prehitevanja kolone vozil, vožnje po nasprotnem smernem vozišču, nevarnega prehitevanja, vožnje brez vozniškega dovoljenja, vožnje neregistriranega motornega kolesa, neprilagojene hitrosti, neuporabe smernih kazalcev pri spremembi smeri vožnje, vožnje v rdečo luč v semaforiziranem križišču in neupoštevanja znakov policista izdan plačilni nalog v višini 2000 evrov. samo 2k€??!? zakva js nkol nimam te sreče :D
k0ci Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 verjemi da sn že bil in videl kraje ki jih še ti s prstom po zemljevidu neoš najdo, kaj šele obiskal tak da glede tega ne bit preveč pametn in s tem da greš s cestakom do prvega obmorskega kraja v prikolico za par dni se tud ni treba hvalit o popotniških podvigih , ko boš pa šel s cestakom okol sveta, tak ko oni z r1 bom ti pa dal kapo dol... me čist nič ne zanima kje si ti bil z letalom ali avtom, tu govorimo o motorjih..............ja prav smiliš se mi če hodiš na dopust v prikolico in s sabo jemlješ žakelj krompirja (mislim da to tudi v praksi izvajaš saj ne vem od kje si to pobral), jaz sem namreč bil v apartmajskem naselju 1. klase, apartma z klimo, 3. sobami, sat. TV, ogromno teraso,...
Roky Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 evo kwakca v novi obleki: Hohoho, a to so tisti oklepi od Red-a? Niiiiceeee :OK: Kdaj planiraš Grobnik? :hmm:
Schmid87 Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 vidm da so isti šravfi gor kr na moji :) mi je Nicoletti zmontirov vse.
JeRn3j Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 a take obstajajo? :kva1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
JeRn3j Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 dobro da povem enkrat za vselej okrog teh zrč ni kul, ker ni fajn gledat pijano in zadrogirano mladino, staro 16-17 let, od tega tričetrt iz maribora ko jih itak celo leto gledam...pridema z čamcem nič hudega sluteča iz bosne, kjer je res čaga (kar vi seveda nebote nikoli vedli, ker vam je pag in zrće edina možna počitniška destinacija na svetu očitno), torej pridem v te bedne zrče, za začetek srečam že sošolca, ki mi na hitro zamori z izpiti in kaj vse še mora on nardit, potem čez par metrov zagledam naše lokalne mariborske pijančke z flašo od najbolj poceni hrvaške kokakole zmešano z vinom, presrečni da so lahko pijani že 3 dni skupaj in to samo za 100 kun , potem par naših vrlih ekonomistk in ko vidijo moj avto z mariborskimi tablicami, vse presrečne zakričijo: glejte to so naši, iz maribora so!!! ( kot da bi se srečali nekje v hribovjih severne etiopije, kjer pol leta že ni stopila človeška noga, ne pa v zrćah kjer praktično ne vidiš druga kot slovenčke), sledilo je še par neprijetnih pripetljajev in obhodov okoli teh oh in sploh diskotek in potem sem odšel in se odločil da me zrče več ne vidijo...malo si človek želi odpočiti od teh vsakdanjih obrazov, tipičnih slovencov in ravno ko najbolj noče videt nobenga takšnega, naleti na cel trop le teh...zadnja dva dni sma preživela s čamcem pri mojmu stricu v apartmaju, prisostvovala umirjenemu družinskemu življenju, poležavala na plaži, se vozila z vodnim skuterjem, ob večerih pa se napijala z mojim stricom in kolegi v lokalnih gostilnah, in prav nič ne bi zamenjal tega, z nekim pitjem poceni mešanice kokakole in najslabšega vina iz flaše, ter gledanju zapitih glupih ekonomistk, pa tut če bi kera bla dobra pa se mi cela sleče pred mano, ne bi je diral ni sa štapićem, majkemi!!!, dovolj je tega čez leto ne rabimo jih še na dopustu prenašat...kakorkoli zrče name niso naredile nobenega vtisa, prav nasprotno, zagabile so se mi, čeprav vse je ok, diskoteke ok, plaža ok, edino ena in zelo velika pomanjklivost teh zrč je: PREBLIZU SO SLOVENIJI!!!!!...na naslednjo ultra čago grem v banja luko (kar mi je žal da nisem zdaj šou, ker sem se mimo peljal, ampak je čamac pritiskal z zrčami pa pol ni blo dovolj cajta), kjer je 70% ženskega prebivalstva in kjer 100% ni slovencev, oz. so redek pojav, na naslednji dopust pa grem na nek nenaseljen otok sredi jadrana, brez telefona, brez denarja, samo maska, plavutke, čoln z tomos 5-ko, 3 kante benza ter harpuna...in to bo pravi dopust, da si odpočiješ od vsega in od vseh, ter se malo očistiš tega vsakdanjega umazanega življenja!!! Točno tako :worship: Tud jst ne grem v te zrče nikoli... se mi zdi da je bolš če si nek usred Španije pa najdš kake španke, pol si šele eksotika, ne pa tam sred zrč ko te ljubljančanke pojebajo " lej te so pa naši" :lol1: Nasleedn let grem za kak tedn na morje eno tako pijansko varianto (letos ni nič takega v planu) ampak daleč od te jebene hrvaške... Razmišljam o Ibici ali pa lorre del mar... mogoče Ios samo v mesecu juliju... tam so čage ne pa v enih jebenih zrčah lepovasprosim :D
frk Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 evo kwakca v novi obleki: NORO!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Gost Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 me čist nič ne zanima kje si ti bil z letalom ali avtom, tu govorimo o motorjih..............ja prav smiliš se mi če hodiš na dopust v prikolico in s sabo jemlješ žakelj krompirja (mislim da to tudi v praksi izvajaš saj ne vem od kje si to pobral), jaz sem namreč bil v apartmajskem naselju 1. klase, apartma z klimo, 3. sobami, sat. TV, ogromno teraso,... wauuuuu, najjaćiii si :worship: :slap:
k0ci Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 sem ti samo razložil da nisem bil v prikolici, kamor kot izgleda hodiš sam saj so ti razmere v kampu dobro poznane
Irencko Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 hey ritke... pozna kdo koga k bi kupu daelima 125?
Gost Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 sem ti samo razložil da nisem bil v prikolici, kamor kot izgleda hodiš sam saj so ti razmere v kampu dobro poznane v prikolici še nisem bil, v kampu pa samo 2 dni in to na korziki, ker smo pač mogli it 2 dni prej ven iz apartmaja, pa še vseeno nismo hteli it domu, čeprav mi je blo žal pol, bi boljše blo doma...o prikolici pa zato tolko govorim ker 90% slovencev hodi v te prikolice, pol se pa jočejo ko jim jih zradirajo ker majo vsepovsod jih na črno, sem pač predvideval da si ti tut eden izmed njih, sodeč po pisanju po forumu imaš vse lastnosti tipičnega slovenca, no edino pač prikolica ti ni usojena...zaenkrat :lol1:
Gost Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 hey ritke... pozna kdo koga k bi kupu daelima 125? vsako nedeljo je v mariboru blizu bivše tovarne tam kramarski sejem, tam ga boš ziher prodala, drugje pa dvomim :D
Irencko Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 vsako nedeljo je v mariboru blizu bivše tovarne tam kramarski sejem, tam ga boš ziher prodala, drugje pa dvomim :D eeee dj dj... vse se da :P sam u smrkce morš vrjet :P
Igorr Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 eeee dj dj... vse se da :P sam u smrkce morš vrjet :P Menjaš za MZ-ja? Boš mela raketo... :)
Irencko Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Menjaš za MZ-ja? Boš mela raketo... :) so smrkci resni, nea vrjamem... :whistle:
Gizmo_ Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Točno tako :worship: Tud jst ne grem v te zrče nikoli... se mi zdi da je bolš če si nek usred Španije pa najdš kake španke, pol si šele eksotika, ne pa tam sred zrč ko te ljubljančanke pojebajo " lej te so pa naši" :lol1: Nasleedn let grem za kak tedn na morje eno tako pijansko varianto (letos ni nič takega v planu) ampak daleč od te jebene hrvaške... Razmišljam o Ibici ali pa lorre del mar... mogoče Ios samo v mesecu juliju... tam so čage ne pa v enih jebenih zrčah lepovasprosim :D Sej bol k ne je u P**** Istra, pa prvih par otokov, dol Hvar,Brač,... pač dalmacija pa to je bolš, bolš folk + lepše morje, je pa res da ni ultra nekih diskačev pa tega... sam sej če greš z dobro družbo pol ni panike....
Jasmin125 Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 A kdo ve, zkaj meni yamahca yzf r125, ko bremzam na prvo bolj proti koncu oz. ko zbremzam čisto na nulo tko čudno zaškriplje. Na začetku so se diski drgnli, je blo pač rečen da ker je vse novo, tega pa ne štekam, ker je res čuden zvok oz. prav škripanje. Itak mam čez 500km servis, to bo že naslednji teden 100% :) pa da mu omenim. Aja pa še vprašanje, če sm motor kupil v Labi, in imam garancijo, a ta garancija tudi velja pri šternu? Zna štern kaj komplicirat ker motorja nisem pri njemu kupil?? ker imam pač šterna slabe 5km od doma, pa da se ne furam v litijo. Ima kdo izkušnje s Šternom? Js imam 1300 km pa mi še vedno prednja zelo čudno škriplje....
NejcZ Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 (popravljeno) Meni je na Tomosu vedno cvilila pri nežnem bremzanju pri majhni hitrosti.. sploh mokra :wacko: Baje vzrok nepravilno "ulavfanih" zavornih ploščic? BTW.. kako je že treba jih pravilno ulavfat? Popravljeno Avgust 3, 2008. Popravil NejcZ
juree Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Js imam 1300 km pa mi še vedno prednja zelo čudno škriplje.... ma sej bom itak v tork mislim da že na servis peljal. Pizda od srede pa do dans sm naredil 740km. V sredo sm sele izpit naredu, ce bi ga preh bi vrjetno mel že 2 servis :D:D
Aless Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 eh đabe mu razlagaš ker vidiš da nič ne zaleže......če se voziš okoli doma si softič, če pa se voziš dlje kot bo on kdaj šel pa že pljuva po zvrsti motorja in da temu ni namenjen :yawn: ja čungi počasi smo se že naveličali teh tvojih enih in istih komentarjev evo kwakca v novi obleki: smo se pol dans mi srecali v okolici novga mesta?...ne vem vec kje tocno sem vido ninjo.... pa dans smo se spet z @Gizmo_-tom srecali na brodu...
Gost Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 (popravljeno) Meni je na Tomosu vedno cvilila pri nežnem bremzanju pri majhni hitrosti.. sploh mokra :wacko: Baje vzrok nepravilno "ulavfanih" zavornih ploščic? BTW.. kako je že treba jih pravilno ulavfat? ja prvih par km ko bremzaš ne smeš do konca zabremzat ker te se kao zažge ona plast gor, ampak morš postopoma lepo bremzat...jaz sn sicer vse tak delal pa jih lepo ulaufaval, ampak škripajo pa mi še vedno, pa sn že naredo enih 400km odkar sn menjal...baje pomaga če z bakreno mastjo namažeš, samo ki se mi te da še enkrat to dol dajat Popravljeno Avgust 3, 2008. Popravil chunga
NejcZ Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 A batke da bi namazal... hmm, kje pa je za kupt ta mast spljoh? :whistle:
Gizmo_ Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 pa dans smo se spet z @Gizmo_-tom srecali na brodu... Lepo se dere tist rorček izpod plastik :) :whistle: že original je dobr zvok, z temle akrapotom pa sploh :evilgrin:
k0ci Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 smo se pol dans mi srecali v okolici novga mesta?...ne vem vec kje tocno sem vido ninjo.... pa dans smo se spet z @Gizmo_-tom srecali na brodu... možno ja, pa zadaj za tabo bila ena zelena ninja 600, 2005 :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se